Jump to content

Claudia, 0769625595, zona Piata Unirii


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Anuntul suna cam asa 

" Claudia 27de ani, ofer masaj de relaxare la mine in locatie. Discretie si seriozitate. Te astept cu drag. Detalii Bulevardul Unirii nr 7,la 3 min distanta de Casa Poporului."

La telefon mi-a spus ca tariful ei este de 60lei/finalizare .

Greu de spus daca pozele sunt ale ei, pentru ca , la prima vedere, ai zice ca este cea din fotografii, dar la fata locului m-a asteptat o fatuca cam de la tara, cu accent de provincie, cu parul rosu, ce parea ori nespalat, ori poate ca avea inca vopsea in par, slaba, gura urata si dinti incalecati, degetele de la picioare aveau si ele un aspect dezolant. Parea si usor cocosata, sau poate doar se sprijinea de perete, sa nu cada (ea, nu peretele).

Nu m-a atras absolut de loc. Colega ei, blonda la care fusesem in urma cu vreo 2 luni, era ocupata. Si mai exista , se pare, si o a treia escorta, ceva mai plinuta si mai matura, pe care insa nu m-a impins curiozitatea sa o vad, desi roscata m-a intrebat daca nu vreau s-o cunosc.

Probabil eram oripilat de ceea ce vedeam, si asta m-a facut sa bat in retragere.

Atasez si cateva poze , sa vedeti care a fost motivul pentru care m-am dus.

 

208720371.jpg

208720431.jpg

208720461.jpg

209200401.jpg

209271901.jpg

209295351.jpg

209652431.jpg

209682311.jpg

209692281.jpg

209570371.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, mi-am pierdut si eu timpul cu o vizita in aceasta locatie anul trecut inainte de Craciun. Am fost pe anuntul: "Alexandra, blonda 23 de ani" la o inchipuita (arata destul de bine) care se crede mare printesa pentru ca la fata locului nu facea mai nimic. Cred ca le raspunde cineva la telefoane, probabil matura de care zice colegul. Oferta de la fata locului nu corespunde deloc cu promisiunile telefonice. Blonda chiar mi-a spus taios ca oricum are clienti si daca nu imi convine sa aleg o colega sau sa merg in alta parte :). Erau 3, aceasta Claudia (noua in locatie dupa spusele ei), blonda din anunt si o matura grasa si tupeista care m-a dat afara ca "prea multe vreau". Titulara topicului arata de parca tocmai venea de la sapa, asa ca nu m-a inspirat de nicio culoare. Am vazut multe anunturi cu locatia "Unirii 7" in AT, s-au tot perindat mandre pe acolo pana sa se stabilizeze echipa. La un moment dat am sunat pe anuntul unei doamne cu poze foarte interesante si cu care am purtat o discutie ok insa dupa cateva zile nu mai era in locatie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...