Jump to content
gotti

CLARA - 27 ani - 0731778979, Calea Dudești - Poșta Vitan

Recommended Posts

TomaDaniel

Servit si eu de curand. Locul faptei este in aceeasi locatie unde pana anul trecut presta Lia.

Tanti are cam 170 inaltime si cred eu ca vreo (aproape) 70 Kg. Si cam cel mai mare cur pe care l-am vazut vreodata. I se potriveste descrierea "bulanoasa si curimanoasa".

Draguta la fata si destul de amabila - desi foarte crispata la inceput. Cum zicea si @Gotti, tatuajele alea de panarama si piercing-urile nu se prea potrivesc cu mutra ei... in fine.

La revenirea de la dus mi-a solicitat ferm banul, pe care - cum stiam eu de atatia ani ca se face - l-am pus discret pe masuta. Mandra a venit spre mine cu pasi mari, a luat banutul de pe masuta, i-a numarat si pe urma s-a dus intr-un colt si a scris nu stiu ce intr-un caiet.

La capitolul actiune, cum spuneam, destul de crispata la inceput. La oral nu ia decat capul pulii in gura. Fara FK, mai mult niste pupicei. Primul numar s-a epuizat in pozitia pe la spate, ghidonand curul ala urias.

Cand sa ma duc la baie sa ma spal nitel - pac! O vad ca se duce din nou la biroul ala din colt si scrie ceva in caiet. Ma si gandeam: sa vezi ca asta scrie ceva gen "o are lunga cam de 16, cam 3,5 cm in diametru si primul numar l-a tinut 15 min, nu mai mult".

A fost timp destul pe urma sa presteze si al doilea numar, unde si-a dat silinta destul de mult la oral, desi mai mult de jumatate bagata nu prea ii iese. Normal din nou cu curul ala urias in brate, de data asta ea deasupra. Desi e destul de larguta (sau am eu pula prea mica), m-a rezolvat destul de repede si de data asta. Dupa care ia ghici ce-a facut? Corect, s-a dus tinta la masuta din colt si a scris ceva in caiet. Ce pula mea o fi scris... doar ea stie. Probabil mi-o fi dat note (ea mie) pentru prestatie...

La sfarsitul sedintei se relaxase complet, asa cum a zis si @Gotti. Ceea ce ma face sa sper ca la o eventuala data viitoare ar putea fi mai bine. Si cine stie... data viitoare poate imi da si mie niste note mai bune in cacatul ala de caiet... :DDDDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×