Jump to content

Ana, blonda 23 ani, slim, 0768632447


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Anunt gasit in AT, plus recenzii pe alte forumuri asemanatoare. Adresa Bulevardul Unirii nr 7,BLOC 1C,la 3 min distanta de Casa Poporului.

Am incercat sa ajung la ea acum vreo 2 saptamini, pe seara.Cind am ajuns in zona si am revenit cu telefonul, fata nu a mai raspuns. probabil ca era cu un alt client. Nu am luat-o drept teapa, asa ca am revenit zilele trecute, cind am avut mai mult noroc.

Locatia este undeva pe partea dreapta, cum te indrepti catre Casa poporului dinspre Unirea, intre un Carrefour si un MegaImage, cu intrare printr-un gang. Etaj  6 sau 7, nu mai stiu exact.

Fata este cea din fotografii, e blonda, slim, sani frumosi, corp bine proportionat. Nu e foarte frumoasa, uneori are o privire putin ciudata, ceva intre speriat, mirat si rautacios. dar daca zambeste, devine mai normala. Stati linistiti, fata e ok, dar in nici un caz nu o sa va indragostiti de ea, ceea ce, in cazul de fata , e un lucru bun. Pe spate, in zona mijlocului , are un tatuaj enorm, ceva cu 2 aripi si la mijloc o stea cu 5 colturi. 

Am ramas pentru o finalizare, pentru 70lei. Accepta oral neprotejat, fara finalizare orala, 69, si sarutari pe corp. Si normal protejat. 

Locatia e mai mult decit decenta, pozele sunt facute in locatie, mai ales pozele cu acel pat cu tablie din fier forjat. Baia are tot ce trebuie, iar pe hol e un dulap plin de prosoape. Are si un catel, si o colega, pe care insa nu am vazut-o. Cred ca pe net am vazut la un moment dat si anuntul colegei, o tipa matura, care insa nu m-a impresionat.

Ce mi-a placut : tipa e foarte tandra, face preludiu,  te saruta usor pe piept, se freaca usor de tine, te atinge cu sanii pe pula, te mingaie pe coaie, abia o simti. Are pielea fina, e curata, inclusiv in zona ravnita de toti. In cazul meu, mi-a facut oral cat am vrut, nu este mare specialista, dar nici nu s-a ajutat de mina. Totul mi s-a parut f natural. Am continuat in 69, apoi in misionar, unde nu am rezistat f mult, fiind strimta si extrem de sexy. Daca ar fi acceptat si Fk, as fi zis ca am facut descoperirea saptaminii.

Nu va luati dupa entuziasmul meu. Dar la banii astia, merita venit macar odata. Fata are bun simt si nu sta cu ochii pe ceas. E adevarat, si eu mi-am terminat treaba destul de repede, dar chiar si asa,  am fost multumit si nu mi-a parut rau ca am ramas.

Toate bune !

205566501.jpg

202900921.jpg

204162061.jpg

207238001.jpg

207310931.jpg

207154301.jpg

686.jpg

3.thumb.jpg.919e0b38f220cd1499c801375044c8e8.jpg

4.thumb.jpg.5eff1286ebb7a421932bc7762a84ae55.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

am fost eu recent, asa e. Locatia e stradala pe mihai bravu intre kaufland si mcdonalds dristor etaj superior.

Locatie ok, mai are o colega, dar au grija sa nu ne intalnim futacii intre noi.

Pozele sunt reale, o avantajeaza putin.

La pretul de 70/fin o consider o alegere corecta, serviciile sunt clasice ON/NP, fara artificii, fara CIM, COF, GFE, etc.

Personal nu cred ca voi mai reveni decat pentru o descarcare rapida si daca nu gasesc altceva mai bun.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...