Jump to content
bestfriend

Cristiana, zona Stefan cel Mare, 0746828144

Recommended Posts

bestfriend

Anuntul suna cam asa Cristiana 22 de ani ,reala sunt o fata finuta si plina de viata atenta la placerea ta ,te invit intr-un apartament din zona stefan cel mare -obor unde igiena si discretia ma reprezinta. Te primesc tot timpul in lenjerie sexi Te respect pe tine si programarea ta ,nu te voi face sa astepti. .pupici

Se pare ca presteaza intr-o locatie folosita si de alte fete, (intr-un bloc aflat linga sediul IGP), ultima dintre ele fiind o anume Antonia, care avea anunturi diferite, cu diverse numere de telefon. Am intrebat intr-o doara de Antonia, dar actuala fata a zic ca ea habar n-are de nici o Antonia, specificind ca lucreaza aici de vreo 2 luni, nu mai mult. Oricum, nu conteaza. Locatia e decenta, baie cu de toate, prosop curat.

Tipa are undeva la 1.68-1.70m, suita pe tocuri cred ca se ducea spre 1.80. E slim, chiar slaba, sani nr.2, craci misto, dar o strica fata. Cap mic, buze subtiri, nu schiteaza nici un zambet, da senzatia ca este tot timpul stresata, sau ca nu ii convine ceva. Am ramas pentru o finalizare, cu 80lei. Servicii : normal protejat, normal neprotejat (fara FO), 69. Nu accepta FK, dar nici nu mi-am dorit. 

Oralul a fost fara prezervativ, destul de bine facut, fara sa se ajute de mana. Am mai lins-o si eu putin intre craci, am intins-o cu picioarele pe pereti, am pus-o  pe marginea patului, a stat cum am vrut, apoi iar i-am bagat-o in gura. Am trecut si prin 69, m-am mai delectat cu pasarica ei mica si curata, apoi mi-a montat prezervativul. Am stat eu peste ea, in  misionar, apoi pe la spate. Spre final mi s-a parut ca s-a incins si ea putin, si parca s-a mai destins.

Per total, prestatia ei nu a avut nimic deosebit, dar fata s-a straduit , a avut o atitudine cel putin corecta, fara sa dea semne de graba. Nu e de revenit, doar de bifat. Pozele sunt reale.

Toate bune !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

In locatia asta nu am dat de nimic memorabil. Acum cateva luni, spre inceput de an, erau tone de anunturi si la fata locului "fasaiala".

Share this post


Link to post
Share on other sites
obi

am trecut si eu pe acolo, prin iulie , am avut in mare aceeasi experienta ca si bestfriend, ce-ar mai fi de adaugat , probleme cu dantura , tarif mic, 80 parca , am lasat 100 pentru a nu fi cumva grabit , nu am fost deloc, nu m-au deranjat telefoanele , am stat 20 de minute, foarte obedienta fata si ascultatoare

multumit de prestatie, in mare masura datorita siluetei care ma atrage , pretul convenabil ,pacat de lipsa de comunicare, cu greu am reusit sa-i smulg trei vorbe  din gura .

mai nou se intituleaza ELENA  0744872774

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×