Jump to content
spume pe bune

Excess masaj, vila Stanley bet

Recommended Posts

spume pe bune

       Excess masaj, zisa si Vila stanley Bet, e situata in zona Baba Novac, parc A.I. Cuza, la mansarda unei vile cu 2 etaje cred, dar fara lift.Au vreo 3 camere la mansarda, vreo 4 cred la etajul de sub.Accesul e facil, vila e la Bulevardul cartierului fost muncitoresc; telefonul0728702675, lacarese raspuinde intre orele 12;00-6;00.. Site-ul, de obicei istoric neactualizat, azi, in mod  neasteptat corespunde partial, ceea ce e mai mult decat mai vechiul de loc.De exemplu Diana, 18 ani,  aia cu tate in sus mari perfecte, de o vedeti pe site s-a retras, iar altele care sunt  nu apar.Cami despre care vorbesc  mai jos este cea de pe site.sicica ar mai fi Andreea, atat pe site cat si in carne si oase.Dar e un salon unde conteaza mai mult vazut placut (sau nu).
      Personal am testat/gustat Cami (3vizite  )lucreaza doar pe zi, 12-21H.E prospatura in bransa ,desi are vreo25 anisori.E  proaspata si la zambetl ,la  corp, (desi sanii stau normal, nu in sus) actiune, comunicare, GFE.
E ...deschisa la pupici "pe tot corpul" undeva intre strazile Aurel Vlaicu nr.50 si I.L Caragiale nr.100, decartabili in camera. Pe aici cererea oferta s-a stabilizat, dupa declaratiile lor, undeva pe la intersectia strazilor, daca se poate (s) pune asa.Dar cursurile fluctueaza, piata e dinamica, a la guerre comme a la guerre, adica la femei ca la femei.
        Cami  este bruneta  , dar caucaziana.Corp-8,5,(mai bine ca pe site)  față 9, igiena10+, GFE9 ;nu ai cum concura cu "sentimentele curate" față de titularul de acasa, foarte  tanar si implicat intr-un sport de contact.Dar Cami e o prezenta placuta, zambitoare, IMPLICATA.Masaj derelaxare-N/A. masaj erotic 8,5 -9 pt ea, 9-9,5 pt mine, dupa raspuns.Implicare si permisivitate 9...are totusi cate o inhibitie, chiar in limitele no- sex, asa ca nu am mai insistat... din directia aceea.

             Despre Sașa , caucaziana ,(peste 5 vizite) aceeasi impresie , in ansamblu, foarte buna .Adica implicarea ei face banutii:si deschiderea de la receptie si cunni bonusul pentru "le bei apa din palma".
 Sașa lucrează doar pe noapte 21-06H , respectiv -07H H, joi-sambata  .Stie masaj erotic mai bine decat Cami si e si e putin peste la nota pt sani.E usor profesionala dar nu are "distanța " Isei. Sașa corp 9,5,(carne tare, sani de nota 10 curat) față 9 , igiena 10+, GFE9, poate 9,5 pt bucuria sincera de a petrece momente placute IMPREUNA.Uneori totusi ganditoare, figura de Sfinx, misterioasa.Masaj relaxare N/A, masaj erotic 10..permisivitate 8-8,5;apare mereu o mana in plus..de la ea.

           Am mai testat-o data , nu se pune- Lavinia, azi Lori...metisa, cooperanta, volubila  si simpatica, dar cu o carnatie  cam pufoasa, chiar daca  nu e nici macar plinuta.Corp 8, față 8,5 (machiata cam ..oriental), igiena OK nu imi amintesc si nici nu m-am propiat cu organulde simt de zona, banuiesc10, nimic caresa deranjeze. GFE 7,5 -8, din cauza de diferente culturale.
            Mai e una, Micki, caucaziana tanara U20 cred, blonda  super buna la corp , carne tare, mignona..dar o personalitate puternica.Dupa 3 vizite mi-a dat BAN pt ca am scris.Cum inca  mai sper sa isi schimbe decizia , nu mai scriu.
           Vedeta, inclusiv in postari favorabile si cam PR-iste pe site-ul colorat, ar vrea sa fie Isa, tatoo, albastru verde la par, corp ok catre impanat, consistenta carnala sub Micki, Sasa, Cami   (+) dar peste  Lavinia (-). La mine , Isa a picat testul 'Asa vor fetele toate" (masaj cu fesele) adica m-a refuzat/ferit /dat pe o parte. Sau eu l-am picat. Face ce vrea ea (lucruri clasice, variate, dar cam "conform programului stabilit")  ca sa termini doar tu,ceea ce nu e genul meu. Dupa 3 tentative ne-am retras reciproc ambasadele.Dupa ea nu sufar, spre deosebire de Micki, dupa care, da, cam sufar (de al Micki am BAN pt ca am scris pe "un site de profil", nu acesta).
           Halatul oficial deschiderea -120( poezia "va oferim masaj de relaxare, body si erotic, o finalizare prin tehnici de masaj")...exista si oferta 160 -2 finalizari  toata ora doar erotic....Va orientati, eu nu am luat-o niciodata,( asa am ratat-o pe Diana, ale carei poze nu le vazusem, regret amarnic) din considerente evidente si  pt.ca eu finalizez cel mult odata.Si pt ca daca vrei cunni  tot ti se cere in plus, chiar de esti dragut , elegant si priceput la femei, cum , cu modestie, sunt eu.Frate, frate dar mizda e pe bani.Mai e  ceva cu sampanie, mai multi bani, dar fetele nu prea au voie/dispozitie sa bea, deci care mai e farmecul??La toate fetele am dat de obicei si cate o mica atentie nebaneasca.
          Locatia ia un 7, pt aerisirea deficitara la mansarda si inexistenta dedesupt, (vara nu se pune, dar iarna e rau)  pt lipsa baii cu WC pt.clienti,  la mansarda si pt "reciclarea" gelurilor de dus pe modelul "pe flacon e vopsit gardul, inautru e cam altul".  Amabile si corecte, fetele de la programare.Mai nasol e cu loteria vizitelor; clientii (cam amestecati, cam de cartier)  pot prelungi si re-prelungi DUPA ce intra. Deci daca tie  iti place o fata si ceri o programare, daca e intrata in masaj nu ti se poate spune precis 100% cand se "elibereaza" .Politica firmei este clientul nostru anunta prelungirea cu inca o ora cu 15-10 min inainte de terminarea celei precedente , daca vrea muschiul lui.Asta se intampla deranjant de des, de obicei cand nu vrea muschiul lui ( dimneață ,clienti bauti sau similar) ..sau al ei. Mie a imi da o senzatie puternica de stat la coadă la coada unei  femei, cam ca la locatii cu alte alea, tip "urmatorul client' Pe cand acolo  si unde poti face o "programare" sigura  mai poti avea iluzia ca TU esti cel asteptat, nu  cineva "la rand".
           Per ansamblu, destule minusuri...dar e de venit cand prindeti fete bune cu care va intelegeti , bineinteles in limitele legale .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
spume pe bune

Ba da, pe site.Dar bine e sa intrebi la telefon care cand /daca este.

Share this post


Link to post
Share on other sites
spume pe bune

Sasa nu mai e.Nici Micky.

2 noutati pe care le-am  vizitat in ultima perioada.Diana si Maria.
Diana, frumoasa si tanara figura 9, corp 9,5 cu sani de nota 10 .Sunt medii catre mici, tari, de fata mare; naturali, stau la fel de drept in orice poziti, de fapt si varsta e U20, daca am inteles bine. GFE-8 are o anumita *rigiditate chiar catre blocaje.Maseaza cu sanii (fara finalizare pe ei).Masaj relaxare, bun catre tare, sa zic 9, dar nu ma intereseaza decat in masura in care  ea prea mult erotic nu agreeaza.Masaj erotic, precum permisivitatea,  7-8, de pe la buric in jos si de la clavicule in sus fiind garduri electrificate  anti imigranti marunti.Si camere de supraveghere non stop, 2 ochi frumosi cu gene lungi sau lungite, gen.Ofera , dupa cum mi-a zis, conform job description, un hand job,  o mana de ajutor dar eu nu percutez la asa ceva, nici de la o fata frumoasa tanara si cu sani la a caror vedere  mi-as face EU o l@b@ .Asa ca pana acum, in cateva vizite, nici o finalizare a mea.De a ei, nici nu poate fi vorba.Peste 1-2 ani insa de activitate extrasalon, probabil e buna beton si acuma.
Maria daca o viziteza Alexberg (cel de pe alt forum) s-ar putea sa i se starneasca niste amintiri.Sau altora care au trecut cand a trebuit  pe la Amazonia si apoi Fantasy.Seamana cu o fata care A lucrat pe Acolo , dar e mai slaba si la fel de lipicioasa.E la polul opos față de Diana: mai  traita in viata reala, deci mai  excitabila normal ca o femeie , suficient de sensibila ca sa reactioneze  chiar in limitele  "bunului simt" (mult mai rezonabile) impuse.Ofera pupici  audibili si cu efect erectil rapid, pe corp.Nu pe tot corpul, din pacate.Note: aspect 8, masaj relaxare NA, masaj erotic 9.
Scorurile au ramas aceleasi.Tips agreeate, dar necerute.Locatie, nimic nou.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
spume pe bune

Nț.Si cunni 😛🤔😜😝, dupa cum am scris in prima  postare, la extra optiuni , extra charge si functie de "click".Altceva nu e voie si nici nu ma intereseaza sa intreb, daca extra charge-ul, destul de marisor,  incepe de la cunni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×