Jump to content

(V) VIOLETA Bruneta creata 0731299902 Pasajul Muncii


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Margelatule, matroana de care zici nu cumva este "mama Mihaela" care presta pe undeva pe Pescarusului zona Bd. Chisina? Una mica de statura cu tatele mari??

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Administrators

Salut tuturor !

Primul meu post si sper sa nu o dau in bara din prima ....asa ca moderatorii va rog sa ma atentionati pentru eventuale greseli .

Citesc de ceva vreme DDC si va multumesc celor implicati pentru informatii. Informatii pe care urmeaza sa le folosesc in viitor.

totusi primul post este legat de o experienta avuta la fast-food ...intrarea in pasajul muncii. Acolo isi face veacul o bruneta creata cu un cur foarte tare !

Nefiind un tip care sa foloseasca aceste servicii foarte des un fast-food ma domoleste repede . Sa revin la tipa se numeste Violeta si am si un numar de tel : 0731299902 . Am evitat un oral in masina (politie multa )si am mers la o garsoniera pe care o detine impreuna cu o prietena (buna si respectiva vazuta asa prin bezna).

A prestat gagica un oral chiar bunicel (protejat la cerere), nu se grabeste si acorda atentie depozitelor de viitori copii cu mici tente de a baga limba spre fund ...credeti-ma ca are un cur de senzatie ....la normal pe la spate este un vis .Geme si se zvarcoleste infipta de parca zici ca face probe la filme porno (50% fake) ...nu deranjeaza este chiar placut si excitant.

detalii tehnice :

garsoniera - decenta , mica , curatica

baia - nu exceleaza dar de evitat prosopul (eu am folosit maioul de p mine )

gagica-7....dar cu un cur de 9+

prestatie - oral 6-7 , normal 6-7

decartat-100 lei o finalizare

 

pentru amatorii de asa ceva eu zic ca merita .....este cuminte si presteaza corect pentru o traseista .Atentie cand o sunati intreaba cine este pentru ca da numarul la cine crede ea de cuviinta ....nu stiu care sunt criteriile. Spuneti eventual ca aveti numarul de la un prieten bun .

 

 

mult succes !!!!!

no pusy no nothing !!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Administrators

Nu stiu cum se prezenta "fotomodelul" acum un an, cert este ca in prezent are o atitudine mult mai delasatoare. Fiind in cautarea altei fete de acolo de care am scris, dar se pare ca nimeni nu a vizitat-o, negasind-o, am ramas cu duduia asta care e bunicica si ea. Noroc ca eram beat si binedispus asa ca nu m am enervat vazand raceala si sictirul de care poate da dovada: un oral neprot facut in scarba, nota zero, la normal statea ca la dentist, umectare deloc, parca ma frecam de gard, finish prin laba. Decartat 150; nu recomand !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...