Jump to content
Oracle

Milena 28 de ani 0724113112

Recommended Posts

Oracle

Ma adreseaza d-lor ce vor o experienta noua, in compania unei fete stilate, cu simtul umorului, experimentata, pun accent pe discretie, seriozitate si igiena daca esti un adevarat gentelman, totul vine de la sine, iar intalnirea va fi una incarcata de momente frumoase apreciez finetea si atitudinea barbatului de langa mine. astept cu nerabdare sa ne cunoastem. te astept in locatia mea. Pupici 0724113112

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Celebrul cuib de la Vogue. Eu nu am reusit sa imi fac loc pentru o programare. De cateva zile numarul este "blocat pentru apeluri"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Informer

Noul numar de telefon: 0724113112.

E extrem de aglomerata si raspunde totalmente brownian (atunci cand o face). Ambele intalniri cu ea au fost intense, dar lipsesc cele cateva % care s-o asimileze categoriei "Civile" (cadorisibile pe care le inviti la tine si cu care partajezi 3-4 ore si cel putin o sticla de Purcari). Primeste enoriasi mai abitir decat Nesafntul Sinod, am avut in ambele situatii senzatia ca are cate unul pitit sub pat, in lada pentru pantofi, in dulapiorul de la baie, in soneria uneori functionala.

Sarut deloc parcimonios, erotism peste medie, trup armonios si maleabil, am sarit Sodoma (300) si-am ramas doar la Govora (200). Nu exclud o revenire, sper sa treaca mai putin de 3 de ani pana atunci.

Inalt recomandata !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×