Jump to content
Oracle

Noua in oras calea victoriei 0799445598

Recommended Posts

Oracle

te invit in patul meu pentru a petrece momente unice si de neuitat impreuna. servici ireprosabile discretie si igiena maxima contacteaza-ma si nu vei regreta te voi duce pe cele mai inalte culmii ale placerii. 0799445598

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestfriend

Am ajuns la ea acum vreo 10 zile. Locatie pe calea Victoriei nr.95-97, chiar vis a vis de strada care duce catre piata Amzei, intr-un bloc vechi, dar cochet. Apartamentul e curat, baia are tot ce ii trebuie. Are si un  catel simpatic.

la vremea respectiva, fata nu mai era blonda (m-a anuntat la telefon) ci se facuse roscata. Sincer , am crezut-o , avind in vedere ca i se vedeau radacinile parului proaspat vopsite.

Este miniona (1.60~1.63, pe acolo) , frumusica, slim, ochi frumosi, placuta. Are o cicatrice  inestetica pe un umar, probabil o arsura,  care se intinde pina la sanul drept. Se poate ignora, in rest are un corp frumos, mai ales pentru cei 19 ani pe care ii declara.

Serviciile costa 100 finalizarea sau 200/ora si constau in normal protejat, oral neprotejat cu finalizare corporala, 69. Nu FK. De anal nu am intrebat, si nici ea nu a zis nimic.

Actiunea nu a avut nimic extraordinar : a trecut direct la oral, fara nici un preludiu. Oral facut corect, dar fara atentie la zonele adiacente. Apoi oral din partea mea, continuat cu 69. Ea era curata, epilata probabil in acea dimineata , fara nici un miros suspect. Apoi am continuat cu normal, lady on top, apoi misionar. Nici aici n-au sarit artificii. Cel mult finalizarea din prezervativ.

Tot timpul a avut o atitudine prietenoasa, dar oarecum la limita inferioara. N-a stat cu ochii pe ceas. Door II door, maxim 30 minute.

O data a fost suficient. Toate bune !

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Si la mine o data a fost suficient insa m-am limitat doar la o vizita. Eu am dat de o satena. Nu mai am tel. Oricum in ultimele luni s-au perindat mai multe pe acolo.

@best: multam de recenzie pentru ca am avut o " ingrijorare" ca n-am ramas, acum mi-a trecut :)

Edited by papuasul

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestfriend

Poze reale, dintr-un anunt recent gasit pe Publi24.

Edited by bestfriend

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×