Jump to content
gotti

(V) Diana-Renata 0731135494/ 0734653823 Calea Giulesti

Recommended Posts

gotti

Din alte surse:

Buna ! Vrei ceva total diferit nu ezita...sunt o persoana rabdatoare eleganta dragalasa si ft discreta...Iti ofer servicii de 
calitate si iti pot indeplini fanteziile ...pt mai multe detalii suna-ma 0734653823...

 

 

 

Am vizitat-o si eu pe gagica bruneta din Giulesti și vă prezint părerea mea:

Programare serioasă, confirmată si efectuată la minut, foarte promptă.

Din punctul meu de vedere, nu a fost ceva ieșit din comun.

Exceptând amabilitatea fetei, a fost o experiență low-cost de la locație până la finalizare.

 

Locația – 7. Într-un bloc de cartier, pe str. Zboina Neagra, fără țigănie la prima vedere, nimic suspect prin zona, garsoniera e veche, mobilă veche, baia curată (geluri, prosoape ok) unde proprietarul a avut măreața idee să pună pe podea faianță lucioasă in loc de gresie, pentru a facilita alunecarea futacilor neatenți.

In afara de faptul ca e educata, amabilă, plăcută în discuții, tipa e foarte categorică cu oferta, are câteva reguli de neîncălcat (oral protejat fără exceptii, fără degete in pizdă, la oral sa n-o apăs pe cap, etc…) si pare ca nu vrea să se lase pradă plăcerii, are un scenariu prestabilit de la care nu vrea să se abată. Atitudine – 8,5, GFE nu prea pot nota.

M-a așteptat imbrăcată cu o rochie mulată roșie scurtă, pe tocuri 170 cu vreo 50 kg, la corp e ok, gen slim, are ceva arsuri pe un umăr dar maschează discret cu părul, la față e drăguțică, nu cred că e de etnie, igiena e ok (din ce-am observat la suprafață – la interior n-am avut acces), epilată, mani-pedi prezente.

Un pseudo-preludiu cu ceva pupicuri (a acceptat FK, dar mai mult de formă) un oral protejat început cu o semilabă si limbi timide la coaie, pus prezervativul pe pula flască (urăsc procedura asta), molfăit până s-a întărit si continuat oralul bunicel cu variații de DT până i-am cerut eu să trecem la normal. Unde am lăsat-o să mă călărească cum știe ea mai bine, după care am ”preluat legătura” si am continuat până la finalizare, incercând sa imprim o tentă mai senzual-pasională actului, dar cu greu s-a lăsat. Oral protejat (fără excepții) – 7. Normal protejat -8.

Concluzii: am stat 40 min si am achitat la final 100 lei (oferta fiind 100 lei/h/1 fin), un raport calitate/preț - bunicel. Nu-mi pare rău c-am vizitat-o (era de bifat si eram si prin zonă – ca să răspund și celor ce se întreabă de ce am mai stat), dar nu voi mai reveni. Voi faceți cum vă sfătuiește capul!  (…pulii)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alreve
Posted (edited)

Am mers si eu la ea. E foarte ok, m-am simtit foarte bine. 

Locatia este modesta, dar fata este foarte ok. 

Oral : 7

Normal : 9

GFE : 9

Mi-a placut. Recomand. Pretul e foarte bun. 

@Alreve, povesteste oleaca despre locul faptei, spune-ne parerea ta despre fata, despre prestatie, nu te limita doar la a da note... Hugs, Futilescu.

Edited by Futuloiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×