Jump to content

Alina GILF Mall Vitan - 0729454020


longgone
 Share

Recommended Posts

  • steroidu changed the title to Alina GILF Mall Vitan - 0729454020
  • steroidu featured this topic
  • 11 months later...
4 hours ago, scrisit said:

Nopti pierdute? O cunosti? Acum e schiloada, piele si os. Are par lung si breton ca Sanda Adam.

Poa„ sa aiba parul si bretonul si ca Iohanis, e nasoala rau si nu inteleg de ce o tot aduci in discutie, poluezi topicul inutil si fara informatii ajutatoare.

Si ca sa-ti satisfac curiozitatea, da, o cunos, am marcat si eu la duduie si nu m-a dat pe spate.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nu vreau sa fiu malitios, dar in 2010 doamna Alina avea 47 de anisori ... atunci ma batea si pe mine gandul la ceva kinky, dar mi-a trecut repede dupa ce un bun precin mi-a spus mai bine sa ma reorientez.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Trebuie sa fi in ultimul stadiu al existentei umane sa te duci la aia. Fereasca Dzeu, nu am vazut in viata mea aratare ca asta. Capul mare, aproape cheala, nas mare, piele si os, ORIBILA.

Pentru pofticiosul de mai sus, cerea 70 de lei pe o finalizare.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, tottau said:

Nu aveam intentie sa deschid un topic nou, dar acum vad ca deja este. Doamna e o perla a colectiei mea mare de monstri. Ca justificare pentru a atingere unul dintre punctele cele mai de jos ale carierei mea de curvar, tin sa precizez ca aveam avut o dupa-amiaza dezastruoasa de la tepe luate, cu cherry on top o teapa de la o fosta schelet din zona mall vitan, care nu se stie ce are in cap si mai ales in burta.

Atunci, acum cateva saptamani erau peste 35 de grade, aproape seara, eram langa mallul, istovit, transpirat, epuizat fizic si psihic, mai mult ca disperat, m-aveam gandit sa pun in practica teoria mea care spune ca o muie nu poate fi refuzata (aproape) nimanui.. aceasta doamna era cea mai apropiata iesita din cautarile in acel moment, noua pt mine, aveam sperat ca ar putea fi o posibilitate decenta.. dar, cu tot respectul pentru fiecare fiinta umana, este un schelet mumificat, si mi-a adus aminte de detectivul Columbo.. nu stiam numele ei si am inregistrat-o in agenda mea ca "Petra Falk". Mi-se parea ca avea un ochi verde si un ochi albastru, unu fiind fals, de sticla, nu mi amintesc bine si nici vreau, incercam sa nu ma uit la ea.

100 lei o finalizare, 30 de minute, a chiar incercat mai mult chiar daca eu insistam de la inceput sa plec (pula moarta-muribunda). Ca skills la supt, nimic special, dar ca atitudine si rezistenta nimic de reprosat, as fi vrut sa ii rasplatesc rabdarea si eforturile cu sperma mea, dar nu as fi reusit nici in o saptamana nici macar cu halucinogene. Aveam scris despre o alta batrana in zona (ca acum nu este, cred ca a fost inlocuita de https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/servicii-totale-garantat-mall-vitan/0f9145hi903f7gi22974ifhd7240g5ee.html) "Pt doritori! Take the challenge! Prove you are a real man! Shock your friends! Go for her!" Aveam uitat sa scriu ca nici nu trebuia sa-ti faci griji pentru o sarcina nedorita. In acest caz, nu stiu care maniac, care necrofil ar putea sa o futa.

Imi cer scuze pentru judecata nerespectuoasa, dar ar trebui sa se tina cont de varsta, conditii si aspect.. s-ar putea lua in considerare retragerea.. si a plati in cazul in care se mai doreste a juca cu pule

Confirm chestia cu ochii. Cel drept cred ca este de sticla

Link to comment
Share on other sites

Eu am ajuns la ea acum ~9 ani. Inca de atunci batea binisor in GILF. Torq zicea bine aici:

On 13.04.2022 at 21:47, Torq said:

asa arăta acum 9/10 ani, nu vreau sa ma gandesc cum arata acum, dupa atatia ani de pula si nopti pierdute.

La vremea respectiva inca mai avea un pic de carne pe ea - forme. Fata insa era ridata bine de tot.

Actiunea nu a fost ceva notabil (OP+NP) cu exceptia squirtului pe care si l-a provocat singura in timp ce eram bine de tot in ea. Am plecat de acolo 60/40.

Tin minte ca la dusul de dupa am simtit nevoia sa ma spal de doua ori cu apa si sapun si m-am spalat si pe cap cu sapun si apa.
Nu de la squirt (stiam de la alte dame cu ce se mananca) ci de la mirosul de imbacsit din garsoneira si slinosenia cearceafului.

 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Mda…. A fost prin 2010 ceva numa bun de rupt, 2 vizite in tineretea mea pe Basarab…Anal era piesa de rezistenta cand o prindeai in chef zicea sa dai cat poti de tare… prima experienta cu femeie de avea orgasm real la anal cu tremurat de picioare….. avea si un dildou rosu in noptiera lung nene si il baga pe tot in ea…nici eu numai sunt la prima tinerte si ea clar numai e nici la a treia…. Prefer sa raman cu amintirile ;) 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...