Jump to content

Alina GILF Mall Vitan - 0729454020


longgone
 Share

Recommended Posts

  • Administrators
  • 5 months later...

mosquito- 09-27-2010

(V) Alina, 42 ani, Unirii - 0721061652

NU SUNT TEAPA teapa, sunt reala, blonda 42 ani, fara fite si figuri, ofer servicii totale de calitate domnilor discreti si inteligenti care vor sa fie satisfacuti cu arta si rafinament 27 Sep 11:12 0721061652 Fiind intr-o zi in cautarea unei dudui ceva mai coapte, am decis sa o incerc pe Alina, al carei anunt apare in AT de ceva vreme. Dupa ce am stabilit telefonic intalnirea, am ajuns la locul faptei, pe Bulevardul Unirii, intr-un bloc de langa Unirea Shopping Center. Apartamentul este curat (banuiesc ca este inchiriat cu ziua si ca, probabil, il schimba relativ des), baia curata, cu gel de dus si prosop curat. Duduia este cea din poze, este ingrijita, fara mirosuri "straine", dar ceea ce nu prea se vede in aceste poze sunt originile conlocuitoare. Dar acestea se fac remarcate doar ochilor, nu si prin comportament. Prestatia a fost una corecta, dar absolut impersonala. Oral neprotejat, fara deepthroat si atentie acordata imprejurimilor, dar si fara ajutorul mainilor. Normal cat se poate de banal. Analul bunicel, fara figuri - se vede ca este "antrenata" la acest capitol. Tarife: O+N - 100 lei, O+N+A - 150 lei Una peste alta nu cred ca mai revin, decat, poate, pentru o "quickie" in caz de urgenta Dintii pareau toti la locul lor. Sarutul nu l-am incercat si nici ea nu a dat vreun semn in acest sens. Nu am intrebat daca se pot doua numere, pentru ca eu nu dau mai mult de unul. Daca mai aveti intrebari, va astept

 

gerontosaurusRex- 09-27-2010

 

Despre Alina s-a mai scris in cateva locuri pe aici. Pe tipa asta am vizitat-o si eu pe cand presta in blocul turn de la opereta, pe urma a ajuns prin Titulescu, Nerva Traian si acum e pe la Unirii. @mosquito, in legatura cu dantura damezei, probabil si-a pus dinti noi, caci era dezastru in gura ei (citeste in celelalte posturi), referitor la origini este 100% gitanes dar nu se vede in poze ci doar la fata locului fata in fata cu originalul, confirm ca pozele sunt reale, dar foarte bine facute, mester mare pozarul. Este al trei-lea topic despre dameza, ar trebui unificate, daca se poate.

 

mosquito- 10-03-2010

 

se pare ca mai raspunde si la numarul 0761548406

 

papuasul- 10-04-2010

 

Fost, vazut, plecat. Din punctul meu de vedere este daramata rau si nici curatenia nu m-a inspirat sa raman. Apartament marisor insa era fum peste tot. Cand a vazut ca plec s-a cam iritat, a incercat sa imi propuna sa raman cu colega ei. Am plecat in "uralele" :lol: de rigoare.

 

mosquito- 10-20-2010

 

Tot din ratiuni de search si pentru a evita deschiderea unor noi threaduri, am vazut in AT-ul de astazi ca doamna are anunturi si cu numarul 0729454020

 

gerontosaurusRex- 11-17-2010

 

Cateva poze recente dar foarte putin prelucrate al damezei si numarul de tel la care raspunde: 0761548406 Si dupa cat se poate observa din pozele 1 si 5 se pare ca dameza si-a reparat gardul (dintisorii), ramane sa verific personal, sper cat mai curand.

 

misterQ- 01-30-2011

 

Am vizitat-o acum cateva luni, seara destul de tarziu, in jur de ora 22-23, imi amintesc ca am ajuns la ea din greseala, de fapt eram in zona pentru o alta care a refuzat sa ma mai primeasca la ora aceea si daca tot eram in zona... Era undeva in spatele magazinului Dacia de pe O.Goga, cred ca pe Papazoglu. Arata la fel ca in poze, varsta cred ca e reala. Amabila la telefon, amabila si la fata locului, cred totusi ca mai era cineva in bucatarie desi nu am vazut/auzit nimic. Oricum banuiesc ca face parte dintr-o "gasca" de mai multe prestatoare, ma pricep binisor la fotografie si asa am facut legatura. Este un grup de 3-4 prestatoare care au apelat la serviciile aceluiasi fotograf, iar la randul lor presteaza prin aceiasi zona. In fine, nu asta e important. Primire placuta, tinuta sexy, ciorapi cu adeziv, neglige, pantofi toc, parfumata discret, zambitoare, tot ce trebuie sa te faca sa ramai. Apartament foarte curat, baie la fel, cu tot ce trebuie, betisoare parfumate, lumanarele, muzica in surdina. Prestatia insa rece, femeia era total diferita in pat fata de cea de la telefon si cea care m-a invitat in dormitor de parca erau doua persoane diferite. Am pus asta si pe seama orei inaintate, am incercat sa-i gasesc scuze, desi daca nu mai ai chef si dispozitie, ori refuzi politicos, ori inchizi telefonul si automat si pravalia, ori plm.. joci teatru. Ori ea nici teatru nu a incercat macar sa joace. Punctul culminant a fost insa atunci cand in timp ce o lingeam a sughitat atat de tare, incat zgomotul m-a speriat si pe mine dar si pe ea. Si-a cerut scuze, o bufnea rasul, pe mine plansul amestecat cu rasul.. si cam asta. :) Nu s-a mai putut face nimic, am plecat neterminat. La plecare a redevenit aceiasi gazda amabila, poate si datorita faptului ca totul s-a terminat mai repede decat a fost prevazut. Pretul a fost 100 ron pentru varianta scurta (69 si normal) timp de o jumatate de ora (la telefon a spus ca nu sta cu ochii pe ceas, putem sta si mai mult de 30 de minute) iar in patul ei nu am stat mai mult de 15-20 de minute maxim. Chiar m-a sarutat pe obraz la plecare spunandu-mi ca ma mai asteapta pe la ea, ba a avut tupeul sa-mi spuna ca de mult timp cineva n-a facut-o sa se simta atat de bine. Raspunde la nr. de tel. 0761548406 In cateva cuvinte.. curata, primitoare,destul de draguta, apartamentul curat, dar absenta in pat.

 

andrei_007- 03-19-2011

 

Va salut pe toti.e primul meu post....Am fost si io la curva asta mai demult,locatia pe Matei Basarab.100h 2 fin oral si normal. Plusuri-e cat de cat curata,la corp arata bine avand in vedere varsta....e amabila,se comporta destul de ok... Minusuri - la fata e destul de uratica...parca e prea batrana iar oralul a fost foarte slab. Eu personal nu mai merg la ea deoarece vreau sa merg din nou la tinere(in ultima vreme am mers numai la dastea mature)

 

alexica- 05-25-2011

 

Alina presteaza acum pe Matei Basarab impreuna cu Alesia new entry.

0721.061.652 0721.061.652 0761.548.406 0729.454.020 0761.548.406 0761.548.406

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Ma apuc si eu sa postez, din moment ce m-am folosit de experientele altora relatate pe aici.

As vrea sa aduc informatii mai noi, insa din pacate experienta mea e de prin mai-iunie 2011.

 

Doamna locuia pe Matei Basarab dupa cum s-a mai spus. Apartamentul e curat, la fel baia si prosopul, am impresia ca avea inca o colega insa eu nu am dat ochii cu nimeni cat timp am stat acolo. Ce-i drept, baia era la 1 m distanta de dormitor. La fatza intr-adevar destul de trecuta insa la corp, pentru varsta ei as putea spune ca este exceptionala (mai putin sanii care sunt cam micuti, dar partea buna e ca nu sunt lasati). Pe mine intregul m-a multumit, fiind de felul meu atras de femei mature mai degraba decat de pustoaice.

 

Daca la aspect nu rupe gura targului, la capitolul atitudine face toti banii (anume 150 RON - o ora sau 2 finalizari atunci, mi-e greu sa cred ca a marit). Dupa un oral executat destul de profesional (fara DT daca tin bine minte), am trecut la anal, care pare sa ii placa. Am finalizat oral, dupa care, cand s-a intors de la baie am stat de vorba diverse. Doamna mi s-a parut foarte amabila si prietenoasa, in limitele profesiei pe care o practica evident. Ma asteptam sa ma dea afara in orice moment pentru ca era destul de tarziu, insa spre mirarea mea dansa a fost cea care a tras de mine sa mai facem un numar, eu nefiind sigur ca ma tine instalatia. A mers foarte bine insa, ceea ce m-a convins ca sunt facut pentru mature. Am facut numai normal la al doilea numar, bucuros de felul foarte decent in care m-a tratat am intrebat-o cum ii place cel mai mult, mi-a raspuns misionar, si i-am dat-o asa vreme de vreo 15 minute (foarte stramta mi s-a parut pentru varsta ei) pana ce am finalizat in caciulita, satisfacut de ceea ce am primit. Doamna s-a implicat bine, la fel ca si la primul numar. Nu mi s-a parut prea dramatica interpretarea, si e posibil sa se fi simtit si ea bine.

 

Concluzie, pentru normal, anal, CIM 150 ron ora eu zic ca a meritat. Nu face FK dar nu cred ca asta va deranja pe multi. Acum, depinde de gusturile fiecaruia. Iti plac doar pustoaicele, ar trebui sa fii tampit sa te duci. 

 

Am vazut ca mai are anunt in AT (aceleasi numere de tel), poate ii mai fac o vizita sa vad daca s-a pastrat la fel de bine si updatez.

 

Mai merita si mentionat ca acum are 44 de ani (cel putin dupa anuntul din AT)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Alina si-a schimbat numarul de telefon, acum are 0730860962 ( 0730.860.962 ). Sta pe Matei Basarab, un apartament destul de aranjat si foarte curat. E singura in casa, de cate ori am fost nu era nimeni altcineva. Asa cum spune si in anunt, ofera oral, normal si anal la 150 leuti pe ora (nu se uita la ceas, dar e mai bine sa nu abuzezi de timp).

 

Spune ca are in prezent 44 de ani. Are un corp foarte bine facut, fara un rid, cu silueta frumoasa, piele alba si fina si sani care se tin foarte bine, numai figura lasa de dorit, e mult mai imbatranita decat corpul si cam smochinita. Dinti albi, in stare buna, toti la locul lor. Din cate am vorbit cu ea, parea o femeie foarte inteligenta si cu ceva scoala.

 

Prestatia a fost bunicica, oral, 69, normal in mai multe pozitii si anal.

Link to comment
Share on other sites

Am incercat-o si eu de vreo doua-trei ori, in urma cu ceva timp... Nu e o frumusete si, foarte probabil, nu a fost nici in tinerete... Are in schimb o atitudine buna, stie sa fie provocatoare si chiar kinky. Are un corp bine pastrat si e foarte, foarte stramta. Eu, tip destul de mofturos la chestiile de finete, m-am inteles bine cu ea. E fata cu origini sanatoase, invatata cu greutatile vietii si deloc sclifosita, genul de tipa care daca te place se fute cu tine de parca ar veni sfarsitul lumii...

Nu am mai vazut-o cam de multisor, dar amintirile sunt placute. Recomandabila celor care vor un futai franc, sanatos, cu o tipa care, kantian vorbind, imbina placerea cu sentimentul datoriei...:))

 

Link to comment
Share on other sites

Alina are o noua locatie respectiv Mall Vitan,o garsoniera curata unde sta singura.

 

@trost: ai vizitat-o in noua locatie? Daca da, te rog sa ne prezinti si noua recenzia completa! Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Madam Alina s-a reeditat.

Am fost acum vreo 3 ani pe vremea cand mai lucra cu inca o roscata mai bididoaca de statura.

Nu ma pot plange de servicii insa nu-mi place fatza si ca atare nu mai merg.

Atasez insa cateva poze ptr cei care au facut click cu ea si doresc sa revada duduia.

DOAMNA blonda 45 ani, cu poze reale, comportament decent, ofer placeri totale domnilor care stiu ce vor, discretia, bunul simt este la ea acasa, convinge-te de calitatile mele, suna doar daca esti interesat, 0721.061.652

 

Va doresc tarie maxima si va salut cu respect

post-6166-150392356435_thumb.jpgpost-6166-150392356437_thumb.jpgpost-6166-150392356439_thumb.jpgpost-6166-15039235644_thumb.jpgpost-6166-150392356441_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

O sa sparg gheata cu acest comentariu, daca tot a fost readusa in discutie doamna.

Am fost la ea cand lucra pe Titulescu, acum vreo 3 ani. A fost foarte convenabil pt ca lucram in Victoriei si am mers pe jos, in pauza de masa  :D

Am abordat-o pe mess si asa am facut si programarea (atunci 120 lei 2 numere), am mai sunat-o cu 10 minute inainte si m-a pus sa astept 5 minute in fata blocului sa faca dus. Cand a deschis usa si-a aratat figura pe jumate, restul ascuns dupa usa, si m-a poftit inauntru. Mi-a spus ca mai sta cu o tipa, baba ca si ea, dar n-am fost curios sa fac cunostinta.

Pozele sunt reale si la capitolul aspect pot spune ca este alba dar are ceva sange tiganesc in ea, parca se intuneca atunci cand ranjeste, mi-e greu sa explic. Are tate destul de mari si nu prea lasate pentru varsta ei si o piele incredibil de fina.

A cerut banii, mi-a aratat unde este baia si m-a poftit la dus, am intrat si m-am dezbracat acolo, n-am vrut s-o las singura in camera cu portofelul.Cand am iesit ma simteam un pic rusinat, deh, diferenta de vreo 15 ani intre noi dar probabil ca am complexul lui Oedip si imi doream de mult sa fut o baba gen matusa. M-am pus pe pat si a inceput s-o suga lent, umed, dar nu prea adanc. N-a supt-o prea mult ca nu m-a tinut pe mine, cand a simtit ca-mi dau drumul a scos-o si mi-am dat drumul in mana ei. Deh, am uitat sa negociez inainte.. M-a sters cu un servetel umed si a plecat sa fumeze o tigara cu cealalta, exprimandu-si fericirea ca n-am chinuit-o prea mult.

S-a intors dupa vreo 5 minute, a luat-o iar la molfait dar n-am mai lasat-o eu prea mult sa nu scape iar si am pus-o peste mine, cu curul spre mine. Arata si se misca foarte mitsto, parea chiar si stramta daca nu cumva avea antrenament de incordare. A stat asa cateva minute pana mi-am dat drumul si am intins-o inapoi la serviciu fara alte pretentii.

Am mai vazut-o intamplator de atunci de vreo 2 ori pe la real vitan, la corp arata bine, dar la fata mi s-a parut oribila, imbatranita, si mi s-a facut scarba cand m-am gandit ca am dat bani sa o fut. Deh, asta face instinctul din noi pana la urma..

Numai bine si sper sa va fie de folos.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Revizitata, dupa circa 3 ani, amintire placuta din vremea in care activa in Mircea Voda.

Locatie la mall Vitan, parcare ok, garsoniera placuta, pat rotund ca la Michele, baia ok. Programare telefonica, respectata ca timp, ca servicii avem parte de total, squirt, FK, DT, bdsm soft, scule si dispozitive pe alese, de utilizat pe tine sau pe ea.

Varsta reala, este aratata pe fata, dar este ascunsa in ceea ce priveste corpul, pe care ar fi invidioase multe prestatoare de 25 de anisori.

Acelasi lucru pot sa-l spun si despre prestatie, care este mai mult decat ok, participare cu fiecare fibra, orice pozitie iti trece prin cap, spit, lins, degete in toate orificiile, ce mai, regal pornografic, trait real pana la orgasm si squirt. Fiecare poarta a corpului ei este oferita jucariilor, degetelor, sculei, orice fantezie putand fi produsa /reprodusa, oricat de pervers ai gandi.

Pentru o ora mult prea scurta, in care am avut parte de tot ce mi-am dorit, intr-un numar foarte lung, finalizat oral, neconditionat de trecerea timpului, nederanjat de telefoane si nici de vreo colega(nu exista decat in eventualitatea unui show lesbi in compania altei campioane milf - Michele) am lasat pe masuta 200 lei, fara nici un regret si cu convingerea de a reveni, pentru ca mi s-a adeverit pentru a mia oara ca <gaina batrana face zeama buna!>

Cine nu se sperie de o matura profesionista care stie ce si cum de nota 10, are pentru fizic o medie de 8 si o locatie de 9, s-o incerce sau s-o revada, pentru ca nu v-a fi dezamagit! Raportul calitate pret este net favorabil clientilor!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Alyna 49 ani,am 1.60cm si 55kg,ofer momente de relaxare domnilor cu bun simt care nu vor sa fie grabiti, pozele sunt reale 100,chiar asa arat,Program L-V11.00-21.00,S-Din functie de starea de spirit,daca nu raspund inseamna ca nu pot,mai incercati un pic mai tarziu,pentru mai multe detalii ne auzim la telefon 0729454020

eced31d0f2379646ae6dcea3362a219e.jpg8dbbcd04113f0c05ae1a3a2a4a7a859f.jpg77826e400e189a2bf0eb1789376a44fc.jpg

Publi24 Post

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • longgone changed the title to Alina - 0729454020
  • 5 months later...

 e una dintre escortele de top cu adevarat . se respecta si respecta clientii .de cite ori a venit la constanta  a fost apreciata de toti .nu mai arata ca la 25 de ani ,e adevarat dar pentru virsta pe care o are , se mentine foarte bine .

in al doilea rind , pretul la care lucreaza este foarte competitiv 200 ron /ora, la ora actuala fiind pret de pornire atit pentru consacrate cit si pentru incepatoare.

atitudinea de gheisa , naturaletea cu care stie sa copleseasca clientii si talentul de a face sex , o recomanda .

 e drept  , nu orice client isi doreste o partenera de sex  mai virstnica decit mamica , dar in nisa milfurilor are prea putina concurenta.

am cunoscut-o personal , atit ca escorta cit si ca om. corespunde la ambele capitole.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Am ajuns la ea la sfirsitul anului trecut, apeland-o la numarul 0729454020.

Din poze zici ca ai dat lovitura, la numai 100lei/finalizare sau 200/h, cu servicii de oral neprotejat si 69, plus normal protejat. Nu accepta finalizarea orala si nici fk.

Nu am ramas, pentru ca mi s-a parut super batrina si urata ca o maimuta., cu parul ala blond in cap, de-i statea ca o peruca . Plus niste maini imbatranite, cu unghi vopsite in rosu, dar care, la fel, pareau ale unei persoane f in varsta.

Acum, daca citesc comentariile anterioare, poate ca merita sa ramin. 

Nu stiu ce varsta ar putea avea in realitate, dar , la prima vedere, e rodata si obosita rau de tot. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Acum 10-12 ani era super ok. Acum s-a "maimutit" un pic, cum zice best. Dupa ultima vizita - acum mai bine de un an - mi-am zis ca este ultima data si pana acum mi-a reusit. Eu m-am simtit bine cu ea mereu cu exceptia faptului ca vorbeste mult, repede si iti impuie capul cu tot felul de traznai

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am vizitat saptamana trecuta. Locatie Mall Vitan pe strada cu parcarea subterana , etaj inferior

Am optat pentru o finalizare 100 ron oral si normal .

Oral neprotejat , nu face finalizare orala (dupa cum sustine in vremurile astea e periculos)

Am discutat despre squirt , a zis ca costa 50 ron in plus. Poate next time , chiar sunt curios.

A fost super bucata acum cativa ani , acum isi arata varsta .Pe praful asta si cu fitoasele care presteaza in aceasta perioada este de luat in considerare macar datorita atitudinii pro client.

Nu estiu unde sunt facute pozele , in garsoniera e celebrul pat rotund.

Izolare placuta baieti.

Doamna matura,

Doamna matura,

 

Doamna matura,

 

Doamna matura,

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to Alina GILF Mall Vitan - 0729454020
  • steroidu featured this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...