Jump to content
Oracle

anca titan total 0729311098

Recommended Posts

Oracle

doamna matura 36 de ani, 1.68 cm ,56, kg ofer companie intima totala ,normal ,total, diferite fantezii ,pasiune si erotism domnilor interesati de serviciile mele intr.un cadru intim si discret. B-dul 1 Decembrie. CAUT COLEGA 0729311098

Share this post


Link to post
Share on other sites
sperminator
Posted (edited)

Salutare confutatori si un an nou plin 

Am vizitat-o pe Anca. Pozele nu sunt ale ei dar sunt destul de apropiate de realitate. La corp este bine, la fata nu prea, un pic botoasa, gen maimutica, rog sa ma scuze daca citeste recenzia.

Atmosfera intima, am futut printre rufe puse la uscat, nu m-a deranjat prea tare, cred ca locuieste acolo si zice ca are o colega.

Suge pula cu daruire si face deep bun. La misionar a stat regulamentar, cu ochii inchisi. La capritza s-a incovoiat semn ca nu o penetram confortabil cu penisul meu mediocru. Am trecut peste sentimentul de mila si am umplut prezervativul frenetic, bine ancorat cu palmele de bucile ei bune.

Pentru 60 de lei glontul tras din fuga calului este ok (on, np). Locatie in spate la Carrefour (fost Billa) Postavarului.

Edited by sperminator

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestfriend

Salutare

am vizitat-o saptamina trecuta, in locatia din zona Pietii Trapezului, strada Plutonier Petre D Ionescu, la parterul unui bloc (o adresa la care Waze da ceva rateuri, dar trecem peste acest amanunt). Am ramas pentru o finalizare, la tariful de 60 lei.

Descrierile anterioare sunt corecte: figura de maimuta (gen Zira, din filmul Planeta maimutelor, pentru cine isi mai aduce aminte), prestatie corecta dar fara multe artificii, pasarica fara mirosuri suspecte, pielea usor sarata prin unele locuri,  locatie decenta.

In general sta pina la ora 16.00, dupa care greu  o mai prinzi la telefon.

Nu e de revenit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
madmax01

Buna ziua

Am vizitat si eu aceasta maimuta(chiar aduce cu un cimpanzeu) locatie undeva vizavi de auchan titan...petre d. ionescu...undeva la parter...in locatie sunt minim 3 prestatoare..deci e cuib..am stat o finalizare sex total 100 lei am platit..prestatia este pe repede inainte..o suge maxim 2 minute si dupa din proprie intiativa scoate prezervativul..am cerut sa continue cu oralul..a mai supto maxim 30 de secunde si iar era cu prezervativul in mana..oral decent fara nici un fel de artificiu..am trecut la anal..este primitoare..as putea spune chiar larguta..cand a scos prezervativul era murdar de cacao...dar are o tehnica speciala cand simte ca ti'ai dat drumu pune rpd mana la cur si scoate ea foarte rapid prezervativul de pe pula ca tu sa nu vezi ca e plin de magiun...ma bufnit rasul avea mana plina de kkt:))...eu unu nu o sa mai revin si nici nu pot sa o recomand mai departe.acum voi faceti ce vreti !o zi frumoasa va doresc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×