Jump to content

(V) Jasmine, Dorobanti, 0734577262


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Judecand dupa corp si forma sanilor, ma gandesc ca poate fi o cunostinta mai veche a forumului:

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

da dupa corpul din poze sunt aproape sigur ca e aceiasi persoana, singura diferenta ca nu mai e creata, a schimbat locatia, denumirea de scena si telefonul, nimic nou...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Administrators

Am fost si eu pe acolo si impresia este de nota 3.

Am fost lovit la un moment de un miros ciudat, semn ca dusul nu este o cheste esentiala pentru ea.

Eu unul nu cred ca merita banii.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@alexica - da te rog detalii: cat ai stat, ce ai prestat, ce parere ai avut despre servicii, cat ai platit, cum arata fata.

 

merci

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Am negociat 1 ora la 150 cu oral protejat pentru 2 numere.La fata locului curatenia nu excela nici in camere si nici in baie, iar fata parea destul de pusa pe treaba adica fara prea multa vorbarie, ok, oralul nu a fost o chestie care sa ma faca sa trec mai departe, totul teatral, dar am trecut si peste asta, normalul destul de simplut cu mentiunea mirosului sper ca foloseste acum si shower gel.Dupa o ejaculare mai mult fortata din partea mea, mi-am strans toalele si am plecat ca nu mai eram mental in stare de al doilea numar.Totul a durat nu mai mult de 30 min..., a fost destul de mirata ca nu vreau si al doilea numar, dar mie unul mi-a ajuns.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

DOAMNA JASMINE 37 ani, ofer companie totala la domiciliul meu luxos, A.C. Ofer si cer discretie. Sunt apetisanta, activa in pat si discret parfumata. Ce zici? 0734577262

 

Atras oarecum de fotografiile din anunt, am purces la un apel telefonic catre Doamna Jasmine. O voce destul de placut si politicoasa mi-a explicat ca este vorba oral+normal+anal, 2 finalizari, la pretul de 180 de lei. Apelul fiind facut seara, am fost surprins sa aflu ca la pravalie e deschis pana la ora 5 dimineata. Mi-am zis wtf, poate ca merita sa incerc. In ceas de noapte, m-am indreptat catre zona indicata, calea Dorobanti, vizavi de showroom-ul Maserati. Dupa ce am primit indicatiile privind scara, interfonul si apartamentul (destul de complicate, aviz celor cu memoria mai putin agera), m-am indreptat catre spatele blocului si am ajuns la apartamentul spatios si curat. Mi-a deschis o faptura bruneta, imbracata in neglige transparent si bikini de culoare roz.

Evident, nu era ea cea din poze, de aceea nici nu le postez. Faptura, care s-a recomandat a fi Jasmine, are undeva la 1.65 si vreo 55-60 kg, cu fund destul de mare si burtica pronuntata. Sanii sunt numarul 3-4, dar lasati. Oricum, n-are cei 37 de ani anuntati, cu mai degraba in jur de vreo 25-27 de ani.

Dupa dusul de rigoare (baie curata, prosop mic, dar curat) si decartarea celor 180 de ronisori (la cererea distinsei demoazele), am trecut la aparat. Oral ne (am intrebat la telefon si mi-a spus ca "se poate si neprotejat", iar cand am trecut la treaba n-am avut parte de mofturi), corect insa nu spectaculos, fara deepthroat si cu limbi sfioase pe purtatorii de urmasi.

Normalul a fost banal. Fata sta in orice pozitie, insa cuvantul cheie este sta. Nu se implica deloc, evita contactul vizual iar de sarut nu cred ca poate fi vorba. Am finalizat in cauciuc si dupa, aproximativ 35 de minute am plecat.

La plecare am vazut ca mai era o colega in apartament, insa a stat in calera ei. Probabil ca este vorba de vreuna dintre "doamnele" cu anunturile de 180 lei in AT (Josephine, Michelle sau Daria).

 

Note: aspect - 6, oral 6, normal 6

 

Una peste alta, o experienta medie, punctul forte fiind faptul ca programul din acest cuib este aproape nonstop.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...