Jump to content

(V) ALINA 0731086820


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Tel 0731086820

Pe fetita o puteti gasi la

si

 

In al doilea link impreuna cu una din cele 2 colege prezente in locatie. A treia fatuca, mai putin aratoasa decat primele doua, dar nu de colea.

 

Locatie: in rond la Piata Alba Iulia deasupra bancii Milenium, locatie prevazuta cu portar. Apartament 2 camere, curat, normal mobilat. Baia prevazuta cu prosop curat, mare, scos dintr-un sertar unde mai erau si alte prosoape.

Fata solicita 200 RON pe numar si 300 pe ora.

Aspect fizic placut, poze reale. Cur mic si tare, tate numarul 2 misto. 165-170, mijlocel subtire. Dupa ce efectuez dus, prima surpriza: oralul protejat (nu negociasem insa pe unul din siteuri scria neprotejat) la insistentele mele se ofera sa faca neprotejat insa un singur numar la 300 RON ceea ce evident am refuzat. Oralul de slaba calitate, fara limbi pe coaie, fara farafastacuri, fara nimic. Dupa 2 minute propune normal. La normal, la fiecare pozitie se plange ca instrumentul e mare si cere din 3 in 3 minute schimbarea pozitiei. Pe genunchi e julita deci doggye nu poate sta. Peste 15 minute ma roaga sa termin ca o doare burta. Termin. Numarul 2 nu-l mai vrea, "o ora dar de restul mai stam de vorba" Sictirit imi cer 100 de RON inapoi pe care mi-i da "ca doar nu sunt tiganca". Dus, ma imbrac si plec.

Eu nu mai revin

 

Faza frumoasa incepe deabia aici. Chem liftul si cand se deschide usa o fata superba, care cobora (173, 21 ani buuuunaaaaaa) . Intreb daca pot sa intru si sagalnic imi spune ca normal, de ce nu.Incerc sa trag cu coada ochiului o privire spre dra si cand se deschide usa liftului vad duduia avand in mana un pachet de fluturasi. Karma Masage, in aceeasi scara de bloc. o intreb cum o cheama (Roberta) si-mi promit solemn (desi nu-mi prea plac saloanele de masaj) ca atunci cand o sa am timp o voi vizita. Tel salonului 0722699488 (Am sunat, 180 ROn masaj, NO SEX, 8 fete)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...