Jump to content
Sign in to follow this  
Oracle

andra 0733851009

Recommended Posts

Oracle

Rebela rabdatoare si foarte atenta la ceea ce iti doresti te astept intr-o locatie discreta unde te voi relaxa asa cum iti doresti. Igiena si discretia sunt garantate.Disponibila si varianta cu show lesby. Mai mule detalii telefonic Te astept 0733851009 0733851009

Share this post


Link to post
Share on other sites
venitres

Andra are state vechi in bransa, insa nu am gasit pe forum un topic dedicat ei. Poate nu am cautat eu bine?

Am sunat vineri la numarul din topic (0733851009) pentru a face o programare la Andra astazi. Am stabilit de comun acord sa ne reauzim in cursul diminetii pentru a stabili coordonatele intalnirii. La ora stabilita m-am prezentat in zona fostului restaurant Budapesta si, pe o ploaie de parca am fi in noiembrie, am sunat-o. M-a rugat sa mai astept cinci minute deoarece tocmai era la dus cel care o vizitase pe colega ei, si sa nu ne intersectam. Dupa aproximativ cinci minute m-a sunat si mi-a dat codul de acces in bloc - u bloc. Detaliile urmeaza:

Locatie: 9 (Bd. Dimitrie Cantemir - Budapesta, usor de ajuns)
Aspect: 8.5 (chip: 8 / corp: 9 -  are trasaturi pe care unii le-ar considera atractive, altii nu; chestiune de gusturi, nu este o frumusete clasica, ci una aparte; inalta, slim, tatuaje, par lung si negru, aproape 30 de ani pe care insa nu ii arata)
Oral: 9 (protejat - revin cu detalii)
Normal: 8 (evident, protejat)
Gfe: 8 (sarutari pe corp si din varful buzelor)
Atitudine: 8 (fiind la prima intalnire probabil ca a fost mai retinuta)
Igiena: 10 (nimic suspect, desi nu a facut dus pe durata vizitei, presupun ca a facut inainte)
Cost: 200 RON (pentru o ora)

Detaliile:
Am vorbit telefonic si prin SMS cu Andra (se poate si prin WhatsApp) vineri si sambata dimineata pentru a ne coordona programul.

In apartament mai era cu inca o colega (am intrebat-o la un moment dat pe Andra cum o cheama pe colega si cred ca Evelina a spus) care parea destul de absenta si morocanoasa, nu a dat semne ca ar dori vreo interactiune. Cam ciudat sa te plimbi invelit in prosop pe langa cineva atat de incruntat, dar am trecut peste asta. SinofeI mai era prezent si un catel care m-a intampinat destul de zgomotos, dar este inofensiv si chiar simpatic.
Initial, Andra mi s-a  parut destul de rece si m-a informat ca trebuie sa achit la inceput; am lasat banii pe o masuta si au ramas acolo pe toata durata vizitei. Am primit un prosop cu usoare urme de uzura, dar curat si uscat, si am fost indrumat catre baie. La intoarcere atmosfera s-a mai destins, Andra a scapat urgent de halatul de matase care o acoperea (mai mult sau mai putin), a desfacut un prezervativ si s-a pregatit sa il monteze cu gura. Vazandu-ma putin surprins de viteza cu care decurgeau lucrurile, mi-a explicat ca nu poate face FK si nici ON din cauza unor lucrari stomatologice. As fi preferat sa ma anunte de acest lucru atunci cand am vorbit la telefon, dar am trecut peste asta. Am stabilit ca pe durata unei ore va fi o singura finalizare - eu preferand una singura "muncita" decat doua pe fuga

A urmat OP interesant si sustinut, probabil ca in alte conditii ar fi fost de nota 10. La normal am schimbat mai multe pozitii, insa la un moment dat a preluat initiativa dorindeu-si o actiune mai in viteza si pe stilul "sport" si nu lent si tandru cum incepusem eu.

Dupa finalizare a devenit si mai deschisa, am mai schimbat cateva cuvinte. mi-a dat cateva informatii despre orasul din care a venit in Bucuresti, despre planurile ei de viitor, dar aceste lucruri le va face publice, daca doreste, ea insasi.

M-ar tenta o revenire atunci cand termina cu repararea danturii. Ramane de vazut in ce masura se va concretiza.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Root

Cat ai plătit ?

Sa stii, ca treaba cu oral prot si fk, e marketing de prost gust.

Eu le numesc arsuri basinoase ( pe banii mei), si plecam in secunda 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
venitres

Am scris mai sus. Cost: 200 lei (pentru o ora)

Are si varianta la finalizare

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Unsa cu toata alifiile, ne face din vorbe. Prin toamna am revizitat-o, la tel lapte si miere (evaluarea mea este ca "o duce capu", nu e o tuta cu care n-ai ce sa discuti). La fata locului - desi ne stiam si i-am zis ca fara FK si ONP nu raman - m-a luat cu texte ca "nu's ce lucrari stoma tocmai a facut si "chiar nu poate". Eu am plecat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Root

IDU, bag o la tzepare.

Cu tot cu corpul ei tonifiat !

Share this post


Link to post
Share on other sites
ADRASTOS

Imi pareau cunoscute tatuajele, cand am cautat-o dupa numarul de telefon am gasit-o in agenda mea
Anul trecut activa pe Botta si costa 100 lei

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...