Jump to content
Sign in to follow this  
Oracle

(V) Alice Piraeus Bank 0758521239

Recommended Posts

Oracle

Buna baieti Sunt Alice. Am 21 de ani, sunt o escorta sexy si dornica sa va ofere momente de neuitat Va ofer servicii de calitate si cu siguranta veti dori sa ma vedeti din nou. Pozele sunt 100 reale. 0758521239

Share this post


Link to post
Share on other sites
machucambo

Am fost, am vazut, mi-a placut.

Locatia: celebra banca Piraeus de la Alba Iulia, un apartament in care sigur am mai fost in trecut. Locatie la minimul decentei, cearsafuri semisifonate, perna mica, baie curata cu geluri si prosop curat, desi cam uzat.

Zana: a slabit mult fata de poze, sani usor lasati, fundul aplatizat si usoare urme de vergeturi.

De ce am ramas? Pai la telefon a fost foarte ok, volce placuta, fara sa turuie mercurialul, a vorbit cu mine ca si cum ne cunosteam deja.

Asadar, tipa are cca 1,67, bruneta + meshe, ochi caprui, frumusei, machiata cu tente de negru, unghii negre, mani recent facuta, pedi ok, piele fina, miros placut, am ales sa raman din start pentru 1 ora, 2 finalizari, 300 Lei. Am ales cu intuitie, nu am mai frecventat in ultiuml an si mi-am permis o aroganta.

Nici nu mi-a parut rau. Sarut permis doar fugitiv, in rest, oral neprotejat, cam de nota 8, deep incercat, fara atentie pe alte zone, nici nu imi doream,  normal cu dama deasupra, senzuala, naturala, fara gemete false, miscari ample din bazin. Am finalizat in preze si am facut o pauza de cca 20 min, discutie placuta, naturala, nefortata, timp in care am baut un suc si am fumat un heet.

Nr. 2 a fost fara graba, desi depasisem putin timpul, pozitia capritei, cu priviri in oglinzile de la dulap, evident. Se misca bine, nu incearca sa te grabeasca.

So, over all, au fost bani dati cu placere, pentru placere. Nu cred ca o sa mai revin, curand. Recomand celor care nu se grabesc si celor care apreciaza o fata fara amri fite.

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×