Jump to content

(v) Antonia - 0767710360 – Piața Romană- Dionisie Lupu, 22 ani.


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Am descoperit saptamina trecuta o escorta, cu anunt parca pe Publi24 (intre timp anuntul a disparut) - 0763545214 . Spunea ca sta doar citava zile in Bucuresti. Am sunat , mi-a raspuns si mi-a indicat  o locatie in zona Pizza Hut din Piata Romana. Dupa cateva zile am reusit si am vizitat-o. Am sunat-o pe la prinz, sambata  fiind, si mi-a spus ca ar fi disponibila pe la 15.45. Pai chiar la ora aia am urcat la ea, deci fata si-a tinut cuvintul (si programarea, confirmata oricum cu vreo 40 de minute inainte).

Blocul mi-era cunoscut; bloc situat intr-o curte interioara, cu acces printr-un gang de pe linga Coloane, punct de reper fiind o covrigarie/patiserie .

Cind am intrat, am ramas masca. Mi-a deschis o bruneta inalta , fara tocuri, undeva probabil la 1.7m, intr-un desuu negru, frumoasa foc. 

Ca sa aveti idee despre ce vorbesc , ginditi-va la Madalina Ghenea. Pe-acolo .

Si ce sa va mai spun ... e talentata rau. Dupa dusul meu, m-am asezat linga ea in pat (ea asteptindu-ma complet dezbracata). Si m-am pierdut in ochii ei superbi, si am inceput sa ne sarutam incet, tandru, de parca eram cu o iubita din liceu. Nu s-a grabit absolut, m-a lasat sa ii descopar fiecare bucatica din corp. La corp arata destul de bine, sani nr.3 frumosi, cu sfarcuri mici. Este genul slim. Singurul minus pe care as putea sa il mentionez ar fi faptul ca nu era epilata recent, nici pe picioare, si nici in zona intima. Dar era curata si mirosea foarte bine. Si nu are picioare perfecte, avind glezne cam groase. Si nu stiu daca niste pantofi cu toc ar face mai putin vizibil acest mic defect, pentru ca ar ajunge undeva la peste 1.8m

Nu intru mult in detalii legate de prestatie. As strica surpriza pe care ati avea-o, mergind la ea. Presteaza oral neprotejat, accepta finalizare orala sau corporala (nu si faciala). Si nici nu face anal. Dar oralul a fost minunat, cu deep, si isi foloseste limba intr-un mod cum rar am mai vazut. Evident, nu am ratat un 69 , dar nu inainte sa mai trag o portie de sarutari. Nu de alta, dar e asa frumoasa, incat nu ma mai saturam sa o privesc.

Iar la final, am asezat-o peste mine, si am facut dragoste (adica nu ne-am futut, asa cum fac deobicei). Ideea este ca se misca foarte bine, si la un moment dat s-a lipit de mine, cu tot corpul ei . Mi-am zis ca e pacat sa stric momentul si s-o pus capra sau in alte pozitii. Asa ca am terminat in pozitia aia, cu ea strins lipita de mine, de i-am simtit toate zvicnirile alea din pasarica, dupa ce eu mi-am dat drumul. A fost intens rau de tot. Pentru doar 100/finalizare (sau 200/ora, pentru cine are timp, in primul rind).

M-am imbracat, am mai schimbat cateva cuvinte, chiar m-a intrebat de unde i-am gasit anuntul. Asa cum am zis, cred ca l-am gasit pe Publi24. Acum, daca il cautati, il veti gasi pe alt site, parca pe nimfomane, unde are un topic de peste 20 e pagini, si mai are si alt anunt , cu acelasi numar de telefon,  dar cu numele de Simona. Zicea ca nu e anuntul ei, ca ea nu face deplasari (asa cum apare acolo mentionat). Probabil ca cei de la PR au mai incurcat borcanele.

Celelalte anunturi le-am gasit dupa vizita facuta ei, si , trebuie sa recunoasc, lumea e impartita in 2 tabere: unii care zic ca e neserioasa, ca nu isi respecta programarile, sau ca ar avea origini rome, sau ca recenziile pozitive sunt facute de pestele ei. Si altii care au ramas , ca si mine, impresionati de prestatia ei

Eu nu contrazic pe nimeni, dar va spun ca fata merita vizitata. Are bun simt, e dulce foc si zambeste tot timpul. Am incercat sa aflu de unde e , de loc, dar totul a ramas invaluit in mister. Mi-a zis doar ca e "de foarte departe" .

La un moment dat i-a sunat telefonul, destul de insistent. Nu a raspuns, si , oricum, telefonul era pus pe vibratie.

Dupa ce am plecat de la ea, am mai fost vreo 2 ore sub vraja ei. E WOW .

Atasez si cateva poze, gasite pe net.

anto01.jpg

anto012.jpg

anto013.jpg

anto014.jpg

2d3a3e903b1cef99911492843b116383.jpg

7f8986db55493c53a6f8457a1d78107b.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nu am rezistat prea mult timp si am revenit la Antonia. 

Aceiasi locatie, acelasi zambet, acelasi oral facut cu pasiune. Si aceleasi picioare ... ne-epilate  ( se epileaza la 2 zile, zice ea).

De data asta ne-am rezumat la oral din partea mea si a ei, cu sarutari pasionale de ambele parti. Finalizare orala. 

Iar la plecare, un pahar de suc si o imbratisare ca pentru cel mai bun prieten. De mare efect  !

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Am vazut ca are un topic destul de lung si pe "nimfo", unde vad ca (isi) face aproape zilnic prezenta.

La 100ron/fin era super ok, la 150, vad ca lumea spune ca e perfect epilata , deci s-a mai cizelat, pe unde mai era nevoie. 

In rest, pariez ca serviciile sunt aceleasi 

Toate bune !

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

@Obi, am aprecia mult mai mult daca ai da si ceva detalii, in locul unei precizari geografico-pecuniare lacunare. Ai vizitat fata ? Cum se intituleaza ? Ce presteaza ? Cum a fost interactiunea dintre tine si ea ? Chestii din astea care sa alunge nestiinta din bezna necunoasterii !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@obi: data viitoare inainte de a posta topic nou despre o fetita, incearca functia search.

Antonia mai are topic deschis la noi, cu acelasi nr de tel. 

In 24 ore stergem topicul nou, pentru ca nu aduce nicio noutate.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

am descoperit topicul dupa ce postasem deja , din pacate nu am mai ajuns la ea din pricina traficului , asta vara , programarile se fac  destul de greu , e nevoie de multa perseverenta , voi reveni cu amanunte atunci cind voi avea prilejul sa ajung acolo .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...