Jump to content

True slave 0730954702


steroidu
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

P24: Supusa si umila,micuta si inocenta doresc sa te satisfac prin orice mijloc posibil...vreau sa fiu jucaria ta...inca nu mi am atins limitele si accept orice in functie de recompensa primita...astept un Stapan demn sa ma domine pana voi ajunge aa eefuz recompensa sa ma imbrac si sa plec acasa...viitorul meu Stapan poate avea parte de urmatoarele interactiuni: -beating -belt -blindfold -biting -canining -face slaping -foot worship - riding crap -uro -fisting av Daca imi arata corectitudine si seriozitate contactandu ma doar pe WHATSAPP,specificand clar si concret care sunt interactiunile dorite,fara sa fie slab prin a ma intreba lucruri deja scrise si obligatoriu ma va lua si ma va aduce chiar si cu uber... Nr 0749304369 0749.304.369

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Sclava/780867767b6f625e.html 

A facut ceva videochat inainte - cateva inregistrari sunt aici https://ricorded.com/user/luxeromance/ 

E foarte greu de gasit pentru o discutie coerenta pe Whatsapp - in principiu, daca o prinzi cu chef si nevoie de bani, e disponibila instant. Altfel, ai de asteptat zile in sir.

Foarte micuta si plapanda (i-as da un 1.52 si 40 de kile), nu e deloc o frumusete (dantura sufera de la fumat), dar bine proportionata pentru inaltimea ei. E extrem de obedienta - ti se adreseaza doar cu "Stapane", tine tot timpul privirea in podea si e foarte eager to please. Parul nu e nici el ideal (e destul de rar pentru o fata, si daca o tragi putin, se rupe rapid).

Trebuie sa mergi sa o iei de langa Gara de Nord, altfel ea singura nu vine (dar poate sa plece inapoi acasa singura). Am facut 45 de minute to and from ca sa o culeg, a fost punctuala la coborat, dar m-a iritat intrucatva aceasta excursie.

Asa ca, odata ajunsi la locatie, i-am aplicat o mini-corectie pentru ca m-a pus pe drumuri. In ad-ul ei zice ca face beating si belting. Nu poti sa faci beating cu ea sub nicio forma (daca esti sanatos la cap - ai dezintegra-o, e incredibil de plapanda). Pentru belting a cerut bani in plus, faza la care am spus pas. Asa ca m-am multumit cu un uro inghitit total, foarte ok, un annilingus facut cu mare pasiune, muie excelenta si foot washing in gura si pasarica ei. 

Recompensa a fost de 700 RON, am stat cam 3 ore. E misto ca poti sa o pui sa faca mici task-uri, pe care le executa cu mare bucurie. Plus chinuiala light (pinching, slapping, spitting, dar nimic hardcore).

Nu stiu daca recomand, nu stiu daca revin. 

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

curatat picioarele. cu gura, respectiv pizda. Cred ca in pilda Iisus facea serviciul. Nu vreau sa ma gandesc intr-acolo.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

supusa si umila,micuta si inocenta doresc sa te satisfac prin orice mijloc posibil...vreau sa fiu jucaria ta...inca nu mi am atins limitele si accept orice in functie de recompensa primita...astept un stapan demn sa ma domine pana voi ajunge aa eefuz recompensa sa ma imbrac si sa plec acasa...viitorul meu stapan poate avea parte de urmatoarele interactiuni: -beating -belt -blindfold -biting -canining -face slaping -foot worship - riding crap -uro -fisting av daca imi arata corectitudine si seriozitate contactandu ma doar pe whatsapp,specificand clar si concret care sunt interactiunile dorite,fara sa fie slab prin a ma intreba lucruri deja scrise si obligatoriu ma va lua si ma va aduce chiar si cu uber... nr 0749304369 0763678308

 

Publi24 Post

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am contactactat-o am vb cu ea, am stabilit toate detaliile, am stabilit sa o iau de la adresa pe care mi-a transmis-o, mi-a raspuns pe whatsapp pana cu 10 min inainte de ora stabilita, eram in taxi, apoi a disparut. nu a mai raspuns la niciun mesaj, mi-a blocat numarul de telefon.Nu neg ce a postat colegul de mai sus, dar din punctul meu de vedere e teapa 100%.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

@baietel nu e teapa. dar e nebuna 100%. nebuna de legat, gen :)) d-aia si sta sa o legi.

imi pare rau pentru patania ta, si eu mi-am luat o cartela noua de telefon ca sa ma vad cu ea, dupa ce ma blocase pe primul numar.

e completely unreliable, I will give you that. 

on another note: nu ai pierdut mare lucru.

 

 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Salutare! Am cautat dupa numar, nu mi-a intors nimic...

Pescuit numarul de la vecini, intrigat de subiect, care ma cam intereseaza. A functionat ca Ancila, acum isi zice, sau ii zice Slave, sau True Slave. Super controverse in conversatiile de pe topicul vecinilor, ca in final sa incerc sa vad despre ce e vorba:

Accesat pe wapp, acum mai bine de o luna, raspuns promt, volubila, incercat o programare - nu are locatie, trebuie luata de undeva din Titan. Stabilit o ora la care sa ne intalnim, am insistat sa-mi dea un punct de reper, s-a cam codit, motiv pentru care am zis pas. Am intrebat-o despre servicii, mi-a confirmat ce am citit: sex total, bdsm, la dispozitia clientului, care cica va decide calitatea sedintei si va oferi cadoul in functie de satisfactia obtinuta...

Adunand si obtinind ceva cu virgula si intrand si intro paranoia gen urmarit de peste si strans la inghesuiala, asa cum am zis mai sus, am renuntat.

Surpriza vine zilele astea cand citesc de la un domn serios catalogat, ca totul ar fi real si fara probleme de genul celor imaginate de mine. Povesteste ca totul e OK, prestatie corespunzatoare si nu prea intalnita pe la noi in materie de dominare sexuala si nu numai, pretul undeva la 400 plus locatia, ca durata 2, 3 ore, cat te tine.

Am gasit si 2 poze, nu prea concludente, doar sa-ti faci o parere, pe Fetlife, unde are si ea cont. Pun linkurile:

https://fetlife.com/users/15764237/pictures/135517269

https://fetlife.com/users/15764237/pictures

Daca e cineva pe aici care poate da mai multe informatii, ii multumesc anticipat!

Eu am sa incerc sa ajung la ea, parca am mai prins ceva curaj...

  • Thanks 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

@Cautatorul daca tot ai deschis subiectul, pune si pozele de pe fetlife, am vrut sa te scap de osanda asta, dar cere cont, parola, alea alea si nu posed

Am voit si eu acum cativa ani sa vad ce poate , dar nu s-a putut din varii motive invocate de ea, care de fapt mi s-au parut neseriozitate mascata, adica minciuna. Motivele nu am fost curios sa le aflu, dar banuiesc ca era satula deja de bataie si umilire.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, din pacate, nu reuseam sa ma mai conectez pe cel vechi(pompierul) si l-am facut pe asta nou, cu vechiul merg pe telefon, cu asta pe calculator!

Am comunicat la telefon, pe WhatsApp.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...