Jump to content
Sign in to follow this  
theother

0733858284 - teapa

Recommended Posts

theother
  • Thanks 1
  • Sad 1

Numele meu este Claudia, o bruneta cu forme rubisiene ,sanii mari , foarte discreta si curata. Nu ezita sa ma contactezi pentru mai multe detalii.

Anuntul e aici. 

 . Presupun ca si asta e tot al ei, am sunat si pe numarul asta, dar nu mi-a raspuns niciodata.  . Anul trecut avea alt numar de telefon, respectiv 0723772124. 

Am tot sunat-o cateva zile, ori nu raspundea, ori nu ne potriveam la program. Am insistat pentru ca eram destul de sigur ca am mai vizitat-o acum 1 an, plus-minus. La telefon e dezinvolta, are un puternic accent ardelenesc, pe alte formuri are recenzii destul de impartite de cand activa in Tg.Mures. Pare ca se plimba mult prin tara. 100/ fin, 250/ h, 200/ sedinta dominare. Oral pro/ nepro in functie de igiena. Pozele sunt ale ei, dar din unghiurile cele mai bune. In realitate e mai rotunda, dar stiam asta. 

In cele din urma am reusit sa stabilim o intalnire. Am ajuns la ora stabilita, in rondul Alba Iulia, langa Banc Post. Cand am vazut-o ne-am recunoscut amandoi, asa ca i-am dat banii, dus si la treaba. Precedentele intalniri au fost 2, la cateva zile distanta, una foarte buna (oral deep, annilingus, normal cu strigaturi, finalizare orala), a doua mediocra (parea foarte nervoasa, se pregatea sa plece din oras, dar tot s-a lasat cu o muie foarte buna). Din pacate, acum a fost cea mai proasta experienta din tot ce am intalnit pana acum.

In timp ce ma dezbracam aflu ca nu mai face anilingus si nici finalizare orala. Ca nu a facut niciodata si ca probabil o confund (!). Ok, ma gandesc ca nu e un capat de tara, se mai schimba si serviciile astea. Dupa ce m-am intors de la dus mi-a spus ca a facut o greseala ca a venit in Bucuresti, ca a avut numai experiente nasoale, ca a si fost foarte bolnava zilele astea, intindere de ligament, rinichi, probleme. Entuziasmul meu dadea semne de oboseala. Incep sa o mangai, in ideea ca poate incalzim putin atmosfera. Efect invers, imi spune ca pentru o finalizarea timpul alocat e de maxim 15 minute. Ma prind ca nu are sens sa insist, asa ca propun sa trecem la oral. Ia direct un prezervativ pe care il pune pe o pula in semi-erectie. E momentul sa aflu ca oral neprotejat se poate numai daca sunt proaspat epilat complet. Ghinion, imi spun. Incearca o molfoiala grabita, nu reuseste mare lucru, incepe sa se enerveze, semi-erectia mea dispare si aia. Am incercat sa fiu calm si sa nu o enervez mai tare, ii spun ca e evident ca are o zi proasta, o pot intelege la o adica, dar ca a gresit ca m-a primit asa. Ea insista ca nu e vina ei, desi chiar are o zi proasta, dar ca ea e genul ”la care vii, iti faci treaba si pleci, nu iei o finaliare si vrei sa stai de vorba 5 minute, sa ma mangai 15 minute”. Decid ca e suficient, o informez si pe ea, scot prezervativul si in timp de ma imbrac dialogul asta absurd continua. O intreb ce facem cu banii pe care consider ca i i-am dat degeaba, imi spune ca nu are cum sa mi-i dea inapoi. Mda. Door-to-door aproximativ 10 minute. Practic am facut un dus si o conversatie tampita, ca de sex nu s-a pus problema. 

Cel mai probabil am prins-o in plina depresie. Sau poate ca nu isi mai doreste deloc sa faca treaba asta, dar nu are iesire. Habar n-am. Oricum ar fi, se numeste teapa si am scris postul asta ca macar sa nu si-o mai ia si altii.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×