Jump to content
ciprian

(V) Blonda matura Burebista 1, 0768177993

Recommended Posts

ciprian

Doamna are anunturi pe AT, pe Nimfomane si Info Escorte, folosind numerele 0726974363 sau 0768177993 (cel putin in acest moment, la inceput de Ianuarie 2018). Locatia este in Burebista nr.1, la etajul 8. Cred ca mai are topic aici, pe alt numar de telefon, dar nu l-am gasit.

La telefon a spus ca face normal protejat si oral neprotejat, cu finalizare orala sau corporala, sex intre sani, anilingus, cunilingus, 69 si fk. Nu face anal.

Cum eram prin zona, mi-am facut programare rapida si am ajuns la ea fara intarziere. Mi-a deschis o blonda matura, cu virsta declarata 34-35 de ani, probabil ca ii are, echipata oarecum ca in fotografiile atasate (ciorapi plasa negri, un body mulat pe ea, sexy - nimic de zis - si cu cizme inalte, negre). La fata e destul de "obosita", si probabil din acest motiv era fardata destul de mult. Am ramas pentru o singura finalizare. Am platit si am mers la dus, primind un prosop curat, din cate imi aduc aminte. Si imi mai aduc aminte ca nu prea a venit apa calda.

Cind m-am intors in camera, s-a dezbracat partial, adica a pastrat pe ea o piesa (nu stiu cum se numeste) care i-a pastrat acoperit abdomenul, dar lasind  liber sanii, destul de frumosi pentru virsta ei. Pe una din gambe , in apropierea gleznei, are tatuate niste stelute.

M-a pupat pe ici pe colo (nu inainte sa isi stearga rujul), am mai pupat-o si eu , chiar si pe gura , dar nu a fost un sarut prea pasional, cum mi-as fi dorit. Apoi a trecut ea la oral, destul de bine facut, cu cateva limbi si pe oua, dar nu a insistat prea mult. Nu am lasat-o prea mult acolo, ca simteam ca explodez. Asa ca am trecut eu la oral. Pizda a fost curata, epilata, fara mirosuri de vreun fel. M-a lasat s-o ling cat am vrut apoi am coborat din pat si am pus-o sa continue cu oralul. I-am spus ca vreau finalizare orala si am cerut sa faca un oral deep. Aici m-a cam tras in piept, pentru ca nu a supt decit jumate din pula , fara deep , si clar se putea mai mult. Iar cind a simtit ca imi dau drumul, a tinut doar capul pulii intre buze, de a curs toata sperma pe jos. 

In concluzie, oralul se  putea si mai bine, iar despre normal nu pot spune nimic.

Fata e de un 6 spre 7 (atitudine si aspect) iar oralul tot de 7. tot timpul mi-a spus "pisi".

Pozele sunt ale ei. Locatia e civilizata, nimic de zis. Daca nu o vizitati, nu pierdeti nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ADRASTOS

anul trecu era 100, dar tipa este mult mai scurta si indesata decat o arata pozele

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestfriend

Fata cere 100/finalizare, sau 150/ora .

Edited by bestfriend

Share this post


Link to post
Share on other sites
ciprian

Am dat 100.

Si mi-am mai adus aminte de un detaliu : cind te saruta (pe gura sau pe corp) are un plescait ciudat, ca si cind si-ar umezi buzele, sau iar cadea placa...nu stiu cum sa explic. Era ciudat , oricum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×