Jump to content

(V) Blonda matura Burebista 1, 0768177993


ciprian
 Share

Recommended Posts

Doamna are anunturi pe AT, pe Nimfomane si Info Escorte, folosind numerele 0726974363 sau 0768177993 (cel putin in acest moment, la inceput de Ianuarie 2018). Locatia este in Burebista nr.1, la etajul 8. Cred ca mai are topic aici, pe alt numar de telefon, dar nu l-am gasit.

La telefon a spus ca face normal protejat si oral neprotejat, cu finalizare orala sau corporala, sex intre sani, anilingus, cunilingus, 69 si fk. Nu face anal.

Cum eram prin zona, mi-am facut programare rapida si am ajuns la ea fara intarziere. Mi-a deschis o blonda matura, cu virsta declarata 34-35 de ani, probabil ca ii are, echipata oarecum ca in fotografiile atasate (ciorapi plasa negri, un body mulat pe ea, sexy - nimic de zis - si cu cizme inalte, negre). La fata e destul de "obosita", si probabil din acest motiv era fardata destul de mult. Am ramas pentru o singura finalizare. Am platit si am mers la dus, primind un prosop curat, din cate imi aduc aminte. Si imi mai aduc aminte ca nu prea a venit apa calda.

Cind m-am intors in camera, s-a dezbracat partial, adica a pastrat pe ea o piesa (nu stiu cum se numeste) care i-a pastrat acoperit abdomenul, dar lasind  liber sanii, destul de frumosi pentru virsta ei. Pe una din gambe , in apropierea gleznei, are tatuate niste stelute.

M-a pupat pe ici pe colo (nu inainte sa isi stearga rujul), am mai pupat-o si eu , chiar si pe gura , dar nu a fost un sarut prea pasional, cum mi-as fi dorit. Apoi a trecut ea la oral, destul de bine facut, cu cateva limbi si pe oua, dar nu a insistat prea mult. Nu am lasat-o prea mult acolo, ca simteam ca explodez. Asa ca am trecut eu la oral. Pizda a fost curata, epilata, fara mirosuri de vreun fel. M-a lasat s-o ling cat am vrut apoi am coborat din pat si am pus-o sa continue cu oralul. I-am spus ca vreau finalizare orala si am cerut sa faca un oral deep. Aici m-a cam tras in piept, pentru ca nu a supt decit jumate din pula , fara deep , si clar se putea mai mult. Iar cind a simtit ca imi dau drumul, a tinut doar capul pulii intre buze, de a curs toata sperma pe jos. 

In concluzie, oralul se  putea si mai bine, iar despre normal nu pot spune nimic.

Fata e de un 6 spre 7 (atitudine si aspect) iar oralul tot de 7. tot timpul mi-a spus "pisi".

Pozele sunt ale ei. Locatia e civilizata, nimic de zis. Daca nu o vizitati, nu pierdeti nimic.

183395881.jpg

183984661.jpg

184245501.jpg

184734551.jpg

192707621.jpg

Raluca105166.jpg

ramona45043.jpg

180886701.jpg

180886711.jpg

180886731.jpg

181711891.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am dat 100.

Si mi-am mai adus aminte de un detaliu : cind te saruta (pe gura sau pe corp) are un plescait ciudat, ca si cind si-ar umezi buzele, sau iar cadea placa...nu stiu cum sa explic. Era ciudat , oricum.

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Imi propusesem sa scriu cat mai putine comentarii negative (mai bine nu scriu si va descurcati singuri) insa "doamna" este la "asa nu, mai bine o laba trista dar onesta!" :( 

Link to comment
Share on other sites

Colegul papuaș, seara buna. Te rog, scrie si de rau, cand e, ca sa ne fie la toti bine....👍 

In unire sta puterea....de fapt in informație. Asa ca decat sa ne descurcam singuri, mai bine ne ajutam reciproc.

Multzam si sa speram sa se mai cearna piata, ca pe langa masini ponosite, acu mai vin si prestatoare sictirite de...peste tot.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...