Jump to content
Sign in to follow this  
Nick Name

(V) Kasandra - 24 ani - 0799544790 - Tineretului

Recommended Posts

Nick Name
Posted (edited)

Anuntul pe Publi

Poze reale. Buna!Sunt Kasandra,te astept la mine in locatie sa-ti satisfaci placerile.Am 24 de ani,1m74cm,51kg.Sunt o persoana deschis si plina de surprize.Mai multe detali la tel.Pret 200 ora ,servici complecte. Tineretului

Tel: 0799544790

Am sunat si am aflat serviciile oferite (vezi mai jos). A confirmat ca este cea din poze. Am zis ok. si am plecat spre locatie.

Locatia: un apartament la parterul unui bloc din spatele magazinului Mega.Img de la Tineretului.

In locatie mai salasuieste o fata care nu m-a inspirat deloc.

Kasandra este cea din poze si chiar arata mai slim decat in ele (cel putin fundul este mai mic decat in poze). O figura draguta, pe un trup slim, cu ceva trasaturi romme frumoase ( / in sensul bun).

Apartamentul este curat; baia nu mi-a fost prezentata (venisem cu dusul facut - deci nu am cerut sa o vad nici macar de dragul recenziei).

Serviciile: : 100Lei/finalizare, 200Lei/ora, +100Lei anal, +50Lei finalizare orala sau corporala, NO FK, anal doar cu ea on top;

In timp ce repetam meniul mi-a cerut voie sa mai preia un telefon care a mai adus un client in locatie, client pasat catre colega. (-)

Am ales sa raman pentru o finalizare cu verificarea tuturor orificiilor. Am decartat 200Lei si am inceput sa ma dezbrac si ea la fel (fara a mai trece pe la dus). La ea a mers mai repede pentru ca m-a intampinat in chiloti si sutien. A montat un prezervativ si a inceput un oral cu focus pe membru' si fara nici un pic de atentie pentru anexe. Oralul a fost efectuat norabil fara prea mult ajutor manual. In timpul oralului am verificat pasarica sa fie ok - si era super ok - curata si fara nici un miros suspect, ba chiar unul foarte placut. Am continuat in cateva pozitii "normale", intre care nu am omis si traditionala capra (satul fiind de porc); aici s-a deschis o imagine frumoasa a unui anus ce urma sa il penetrez. Am plasat cateva palme usoare pe fundul ei in si am cerut voie sa o patrund anal in pozitia capra dar am fost refuzat. Am lasat-o sa preia initiativa la anal si ca urmare am fost intors pe spate, uns cu un pic de lubrifiant si introdus anal (relativ usor). Am solicitat si o schimbare de pozitie anala - acceptata, fiind tot cu ea deasupra. Din punctul meu de vedere, analul cu ea on top nu este cel in care pot profita maxim de fundul acela dragut pe care il poseda Kasandra.

Se pare ca ar fi lucrat si prin strainatate o vreme.

Raman cu un gust amar din cauza faptului ca la nici 3 miunte dupa ce am intrat (imi anuntasem vizita cu 30 minute in avans) a sosit inca un confutadores pe care aveam ocazia sa il cunosc daca terminam ami repede de 10-15 minute.

O prestatie onorabila din punctul meu de vedere la un pret un pic supraevaluat. Este posibil sa revin.

 

 

 

Edited by Nick Name

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×