Jump to content

(V) Laura roscata gars Dristor , 0749365492


bestfriend
 Share

Recommended Posts

O experienta placuta, despre care relatez cu drag.

Am gasit anuntul ei in urma cu o luna, probabil in AT, apoi l-am regasit si pe alte pagine de net (Publi24, Nimfomane, etc) fara sa gasesc insa vreo recenzie despre ea. Dupa mai multe telefoane date, la diferite ore din zi, mi-a raspuns intr-o buna zi, pe la amiaza, cind probabil era mai putin ocupata. 0749365492 ,  0749.365.492  Discutia a fost placuta, decenta, diferita total de majoritatea conversatiilor de 30 secunde, cu informatii gen "oral neprotejat in functie de igiena si mici fantezii".

Are voce placuta, un ras dragalas, si mi-a dat de inteles ca important este sa ne simtim amindoi bine, si ca nu sta cu ochii pe ceas. Ca parte financiara, 100/finalizare sau 200/ora. Pentru oral neprotejat, normal protejat, 69 , sarut pe gura si ... alte mici fantezii. Cert este ca dupa aceasta scurta convorbire (si prezentare) mi s-a sculat instantaneu, si mi-am zis ca e musai sa o cunosc pe interlocutoare, pe nume Laura.

Mi-a atras atentia ca programarile se pot face si de pe o zi pe alta, si ca, daca nu raspunde, inseamna ca este cu un client. Ca program general, a spus ca lucreaza cam pina la 18.30-19.00 cel tarziu. Dupa care, daca o suni, ii intra telefonul pe casuta vocala.

De la aceasta convorbire au mai trecut 2 saptamini, pina cind am reusit iar sa o prind la telefon. Am rugat-o sa imi retina numarul de telefon, si sa ne auzim cumva (telefon, sms) pt o intilnire in urmatoarele zile. Ceea ce s-a si intimplat.

Locatia este in blocul de garsoniere de la metrou Dristor 2, scara 3, parter. Garsoniera este intr-o stare destul de proasta, ca si amenajare, dar macar a avut apa calda, sapun lichid si prosop curat (curat, dar cu miros d'ala naspha, stiti voi )

Pe scurt : e o tipa draguta, chiar frumoasa, genul de papusa cu ochi albastri, sani ce tind spre perfectiune, 25 de ani, 1.6m,  genul slim, pedichiura ingrijita, neepilata jos (avea niste tuleie cam mari, nu se vedeau, dar se simteau din plin, cind am explorat zona intima). Nu are un abdomen perfect, mai degraba pare sa fi avut ceva burta, care e in retragere. Dar, per total, este o persoana cu care mi-a facut placere sa stau 40min (door-to-door) pentru o finalizare. 

Singura data cind s-a auzit telefonul a fost la sfirsitul celor 30 de minute , cind s-a auzit o melodie lenta, cintata de o tipa.  Dar cred ca startul cronometrului s-a dat abia in momentul in care am iesit de la dus.

Despre prestatie : preludiu cu saruturi pe tot corpul, atit la mine cat si la ea, oral delicat , cu virful limbii plimbat peste tot, cu atentie si la oua, si peste tot. N-a fost un oral extraordinar, foate profi, sau foarte porno, dar mie mi-a placut. Am combinat cu limbi in pasarica ei strimta, curata , dar data cu niste gel , usor dulceag. Digerabil, as zice.

Am prestat si normal, cu ea peste mine, si nu ne-am grabit de loc. A fost placut, lejer , n-am avut chef de mai multe pozitii. I-am admirat sanii, zambetul, si am continuat sa o sarut.

In concluzie, este o tipa pe care o recomand. Fotografiile sunt reale, dar in realitate, tipa e mai mica decit pare in fotografii.

Toate bune !

 

 

2ZMN3HAsn29izjlukuqC.jpg

5DRNLHvH8lTWTuTFvWfd.jpg

cJepWKn9e2LJxAJeb9zg.jpg

lEg84dACqLfj46iTr6Md (1).jpg

pPkse9eoTgwH5ixe3bVx.jpg

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • steroidu changed the title to (V) Laura roscata gars Dristor , 0749365492
  • 1 month later...

Eu m-am chinuit doua luni sa ma vad cu ea. Are un program destul de scurt, mi-a zis, de doua ori, ca prefera sa lucreze cu programari ferme, chiar facute cu o zi inainte si in functie de programari vine la locatie, nu sta acolo sa astepte. Vad ca acest mod de lucru ii functioneaza. Pe mine nu ma avantajeaza insa mai incerc avand in vedere ca recenziile lui "best" sunt de luat in seama. Lipsa de recenzii si, mai ales, de balacareli de prin alte parti ma fac sa cred ce o fi ceva intersant.

Imi urez succes pentru stabilirea unei intalniri cu ea!

:)

 

Link to comment
Share on other sites

Mi-am adus aminte un detaliu : cind a ajuns linga mine , in pat, a ramas imbracata in costumatia sexy in care m-a asteptat (probabil dusul il facuse inainte sa vin eu) si mi-a zis ca va trebui ca eu sa o dezbrac , si sa o descopar . Pentru ca altfel, unde mai este misterul ?

In momentul ala am iubit-o !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...