Jump to content
Nick Name

(V) Andreea - 0743578017 - Calea Victoriei

Recommended Posts

Nick Name

Anunt pe publi (are si pe nimfo ...)

Descriere

Buna , te-ai saturat sa vezi numai poze false? Sa ajungi la locatie si sa fi dezamagit? Te astept la mine unde fanteziile tale nu se vor oprii si cu siguranta te voi face sa revi. Sunt o fata cu bun simt si manierata! (Igiena garantata) Nu raspund la mesaje sau la numere private! Te astept sa ne cunoastem :* :* . 100/200-**** si normal ¦¦ (zona: calea victoriei)

Program: 12-24

Servicii: 100Lei/finalizare - oral si normal; 200Lei/ora - aceleasi oprificii la dispozitie.

Locatia: o garsoniera pe Calea Victoriei, in dreptul Str. Piata Amzei. Onorabil de curat in locatie dar baia este mica spre meschin de mica - la fel ca toata garsoniera.

Fata: cea din poze. Nu stiu daca pot adauga prea multe: o bruneta pe la  pe la 160-165cm, subtirica, usor de manevrat in pat din punctul meu de vedere, sani mari (mari!), fund onorabil (pacat ca nepenetrabil). Carnea un pic cam soft pentru mine (prefer cu carnea tare) dar foarte fina (chiar daca la momentul vizitei mele era un pic cam neepilata)

Actiunea: M-a asteptat imbracata ca in poze, doar ca fara pantofi. Am stabilit detaliile si cum si-a terminat tigarea am trecut la treaba. Am fost intrebat daca prefer oralul cu sau fara prezervativ si m-a lasat sa ma decid. Am ales neprotejat. A inceput cu niste sarutari pe piept si a incercat sa para fi lipicioasa dar nu s-a aventurat spre FK, ceea ce nu ma pasiona foarte tare in acele momente. S-a descurcat destul de bine la oral (a fost unul corect) dar nu a acordat prea multa atentie altor zone de pe langa membrul principal. M-am jucat usor cu sanii ei si mi-a placut. Sunt mari si relativ moi, dar foarte placuti la molfailt. Asa am aflat ca nu ii place sa o sugi prea tare de sfarcuri. M-am jucat cu degetele pe la zona ei 0 si nu am detectat mirosuri suspecte dar am refuzat sa ma implic mai mult in satisfacerea/incalzirea ei (foarte urat din partea mea, dar eram prea obosit si vroiam o descarcare rapida). Am pus-o sa monteze un prezervativ si am rugat-o sa se urce peste mine unde din nou a fost ok. Am schimbat cateva pozitii foarte usor (de aceea am zis ca este usor de manevrat in pat) ca sa ajungem in final cu ea pozitia capra. Eeeee.. acolo privelistea este minunata. Pacat ca nu face si anal. Daca facea si anal era de nota 9,5. Am finalizat cu ochii in gaurica aceea maro pe care imi doresc sa o peneterez macar odata.

Din spusele ei, va pleca din tara pe la finele luni Decembrie dar nu ca sa se prostitueze ci ca sa munceasca cinstit (cum vrea sa zica curvasaria nu-i munca cinstita in unele tari?). 

Personal voi incerca sa mai profit de trupul ei.

Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie.

Cu speranta unei patrunderi in gaura maro a damezei, va urez numai de bine.

Edited by Nick Name

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×