Jump to content
Sign in to follow this  
ciprian

(V) Blonda Decebal Golden Tulip, 0765236803

Recommended Posts

ciprian

Anuntul l-am gasit pe Publi24 si suna cam asa : 

"    ***Garantez pentru poze***

bruneta 100 % reala ofer *** total de calitate domnilor cu bun simt , **** adanc cu ********** in gurita si pe corp pe fund pe sani,*** normal si **** in toate pozitiile . pentru mai multe detalii sunama 0765236803 "

Asa cum se vede, fata e blonda-saten, in nici un caz bruneta. Dar are si o colega bruneta, ori indianca, ori gipsy.

Locatia este pe bul.Decebal 117, vis a vis de hotelul GoldenTulip (a nu se confunda cu Tulip Inn sau mai recentul Double Tree, de linga Herba Life, colt cu Octavian Goga ).

Tipa m-a asteptat pe tocuri, avind peste 1.8 inaltime, si in lenjerie intima. Mi-am dat seama din prima ca nu este cea din fotografii. Dar arata destul de sexy, desi la fata pare cam taranca. Asa ca am ramas.

La telefon declarase (in urma cu o saptamina) care face oral neprotejat cu finalizare orala, 69, sex total si fk. Acum serviciile erau mai restrinse: oral neprotejat fara finalizare orala (doar corporala) si nu accepta fk (adica nu cu limba, a specificat ea). De "total" nu a zis nimic, nici eu nu am intrebat.

Mi-a cerut banii inainte (100 pentru o finalizare), apoi mi-a dat un prosop curat si mi-a aratat baia. Si-a cerut scuze ca pe jos era dat cu clor. Am facut dusul de rigoare, iar ea a revenit in camera dupa cateva minute. Arata binisor dezbracata, sanii ii are mai mici decit cei din fotografii (ajutati probabil si de sutien, atunci cind il poarta). Are piele fina, dar fundul e plin de celulita, asa cum se vede si in ultima poza atasata (facuta de mine). Pe umar are si un tatuaj, un portret de copil, sau ceva de genul asta. A pus ceva muzica de pe telefonul mobil si s-a suit linga mine in pat, cu prezervativul in mana.

Oralul a fost facut destul de bine, dar fara nici o atentie catre zonele invecinate. La pizda era epilata si era curata, dar nu am insistat prea mult pentru ca veneau ceva mirosuri suspecte din apropiere.

Normalul l-am facut cu ea peste mine, ea stind cu spatele la mine, apoi am finalizat in capra. Drept pentru care nu am apucat sa verific consistenta sanilor, nici sa-i iau la mozolit. 

Daca trag linie, a fost o experienta banala, nimic iesit din comun. La 100lei cred ca puteam sa gasesc si ceva mai bun, daca ma straduiam.

Seara frumoasa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Blackman
23 hours ago, ciprian said:

La pizda era epilata si era curata, dar nu am insistat prea mult pentru ca veneau ceva mirosuri suspecte din apropiere.

 

 

 

 

 

Cum adica ?

S-a spalat la pizda dar a uitat sa se spele si la cur? Sau mirosul era de pescarie de la mandra pizda?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×