Jump to content
Sign in to follow this  
Nick Name

Diana - 0784713822 - Lujerului

Recommended Posts

Nick Name

Dulceata zilei!cora lujerului

,

Valabil din 18.10.2017 15:11:00
Descriere

Sunt diana si daca vrei sa cunosti o fata dulce cu forme apetisante,atragatoare,cu care sa stai o ora in compania ei sa te relaxezi sa te rasfat asa cum iti doresti atunci vino la mine promit ca nu o sa regreti.poze reale.kisss
(servicii totale,dus asistat,diferite pozitii,fantezii etc)

Din pacate ma vad nevoit sa scriu despre aceasta dama, nu neaparat cu cuvinte de lauda.

Atras de pozele tinerei, precum si de serviciile de nerefuzat (anal), contrar mesajelor transmise de google cum ca ar fi rost de teapa la acest numar, am decis sa o sun pe Diana.

Am sunat si am aflat meniul (100Lei o finalizare - sex total - pozele ii apartin .. etc; 200Lei/ora daca tin bine minte; locuieste singura). Locatia - la Lujerului, in dreptul iesirii de la Metrou. Am intrebat daca este ok sa ii fac o vizita si fiindca a spus ca este ok am plecat la drum si ajuns relativ repede (cu 20 de minute inainte de ora stabilita). Am sunat sa intreb daca este ok sa urc si m-a rugat sa astept 10 minute sa coboare un client (oops 1). Am asteptat facand cativa pasi prin zona. Cand se apropia termenul stabilit am remarcat in fata scarii un alt potential client (l-am vazut si pe clientul care iesea). In dorinta de a evita o situatie penibila prefer sa fac doi pasi si ii dau un telefon. O intreb daca este ok sa urc si imi raspunde un pic surprinsa "pai nu ti-am deschis tie?" (oops 2) A inceput sa spuna ca este un client al Andreei (oops 3 - zicea ca locuieste singura) si ca ma roaga sa astept 5 minute si imi da mesaj. Am asteptat cele 5 minute si am plecat. Dupa alte 10 minute (a reusit sa il termine pe baiat in 10 minute - oops 4 - fast fuck!) am primit un mesaj cum ca in 10 minute pot urca. Cam asa se intampla in unele situatii, unii pierd timpul - altii castiga banii (200Lei in 30minute adica 43 Euro/30 miunte - mult mai bine decat un consultant/dezvoltator IT Senior).

Teapa, din punctul meu de vedere. Cine o vrea sa incerce: ii urez succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×