Jump to content

Diana - 0784713822 - Lujerului


Nick Name

Recommended Posts

Dulceata zilei!cora lujerului

,

Valabil din 18.10.2017 15:11:00
Descriere

Sunt diana si daca vrei sa cunosti o fata dulce cu forme apetisante,atragatoare,cu care sa stai o ora in compania ei sa te relaxezi sa te rasfat asa cum iti doresti atunci vino la mine promit ca nu o sa regreti.poze reale.kisss
(servicii totale,dus asistat,diferite pozitii,fantezii etc)

Din pacate ma vad nevoit sa scriu despre aceasta dama, nu neaparat cu cuvinte de lauda.

Atras de pozele tinerei, precum si de serviciile de nerefuzat (anal), contrar mesajelor transmise de google cum ca ar fi rost de teapa la acest numar, am decis sa o sun pe Diana.

Am sunat si am aflat meniul (100Lei o finalizare - sex total - pozele ii apartin .. etc; 200Lei/ora daca tin bine minte; locuieste singura). Locatia - la Lujerului, in dreptul iesirii de la Metrou. Am intrebat daca este ok sa ii fac o vizita si fiindca a spus ca este ok am plecat la drum si ajuns relativ repede (cu 20 de minute inainte de ora stabilita). Am sunat sa intreb daca este ok sa urc si m-a rugat sa astept 10 minute sa coboare un client (oops 1). Am asteptat facand cativa pasi prin zona. Cand se apropia termenul stabilit am remarcat in fata scarii un alt potential client (l-am vazut si pe clientul care iesea). In dorinta de a evita o situatie penibila prefer sa fac doi pasi si ii dau un telefon. O intreb daca este ok sa urc si imi raspunde un pic surprinsa "pai nu ti-am deschis tie?" (oops 2) A inceput sa spuna ca este un client al Andreei (oops 3 - zicea ca locuieste singura) si ca ma roaga sa astept 5 minute si imi da mesaj. Am asteptat cele 5 minute si am plecat. Dupa alte 10 minute (a reusit sa il termine pe baiat in 10 minute - oops 4 - fast fuck!) am primit un mesaj cum ca in 10 minute pot urca. Cam asa se intampla in unele situatii, unii pierd timpul - altii castiga banii (200Lei in 30minute adica 43 Euro/30 miunte - mult mai bine decat un consultant/dezvoltator IT Senior).

Teapa, din punctul meu de vedere. Cine o vrea sa incerce: ii urez succes.

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...