Jump to content
Nick Name

(V) Miruna - Barbu Vacarescu - 0731371286

Recommended Posts

Nick Name

Anunuturi pe publi24:

( Valabil din 09.10.2017 17:06:01 ) Buna ma numesc Miruna sunt o fire sociabila si plina de viata... Am 1.80cm (fara tocuri) 58kg, 22 de ani, bruneta sani apetisanti...
Te astept la mine pentru a ne cunoaste te pup??????. Program non-stop
Garantez intoarcerea
Ma gasesti pe calea Barbu Vacarescu

( Valabil din 18.10.2017 14:39:02 ) Buna ma numesc Miruna sunt o fire sociabila si plina de viata.
Am 1.80cm(fara tocuri), 58kg, bruneta par lung natural, sani apetisanti, fund bombat...
Te astept la mine pentru a ne cunoaste. Garantez intoarcerea
Daca nu sunt eu fata din poze platesc deranjul
Locatie; Obor - Stefan cel Mare

Cand am ajuns eu la ea, salasuia pe langa Barbu Vacarescu, mai exact intr-un bloc vechi, langa un Mega, pe una din strazile care pleaca din Ceaikovski.

Am stabilit telefonic intalnirea si am fost primit imediat dupa ce un tanar a parasit scara blocului cu pricina. Am patruns intr-un apartament curat si am fost condus intr-o camera mica, garnisita pe mijloc cu un pat. Am rediscutat detaliile si am decis sa raman pentru o finalizare (100Lei). Daca optam si pentru masaj ar fi trebuit sa mai decartez 50Lei.

Fata: pozele sunt reale si sunt ale ei. Are si un cercel in buric. Este foarte buna caprioara, din punctul meu de vedere. Nu cred ca mai pot adauga ceva.

Actiunea: dupe efectuarea platii (banii inainte, ca la curve) am fost invitat sa ma dezbrac in camera si sa imi pun hainele pe noptiera. Culoarul ingust dintre perete si pat a facut destul de grea aceasta operatiune (cel putin pentru mine, care nu sunt chiar slim si nici la regular fit nu ma incadrez prea usor). Nu am fost invitat la dus (am venit dupa un dus de acasa deci nu am insistat). Miruna a revnit in camera si s- asezat pe pat. A inceput cu montarea prezervativului pe membrul inca flasc si a incercat sa il invigoreze in acest mod. Nu am discutat de sarut, dar cand am incercat s-a ferit. La sarutarile mele pe sani si pe corp nu a parut prea receptiva. Am fost avertizat ca ma pot juca cu degetele pe marginea pasaricii dar nu cumva sa le bag inauntru. Invigorarea membrului principal in aceasta sceneta nu a fost usoara, ba chiar a fost ingreunata de atitudinea rece, frigul precum si de catre prezervativul montat in avans. Ceea ce se presupune ca ar fi trebuit sa fie o actiune banala de sculare a pulii culcate s-a transformat intr-un mic chin pentru ea..dar a reusit, mai mult datorita aspectului si in nici un caz tehnicii, relativ patetice, in cazul meu. Am continuat cu o repriza de oral si apoi am purces la o traditionala capra unde ea se simtea mai confortabil sa priveasca pe pereti. Am finalizat in prezervativ. Am fost sters cu niste servetele si lasat sa ma imbrac.

Concluzii: o caprioara de mare efect cu o atitudine de fast-fuck. Daca aveti placerea sa incercati si reusiti sa ii treziti interesul, cred ca puteti avea surprize placfute. Pentru mine reprezinta o solutie de descarcare rapida, in caz de nevoie. Pana acum nu a fost cazul sa revin. Daca schimba atitudinea - este de facut abonament.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×