Jump to content
Sign in to follow this  
DonFlo

(V) 0720184898 rond Alba Iulia prestatie foarte slaba

Recommended Posts

DonFlo
Descriere

Escorta noua in zona, singura si disponibila ofer domnilor generosi cateva clipe relaxante si placute alaturi de mine ambient placut si curat ofer discretie maxima pozele imi apartin pot dovedi cu tatuajele! 150 RON/1H vino si nu vei regreta. 0720184898

Asa suna anuntul de pe publi24, asa ca fiind cam singurul de doamne ajuta de pe sectorul 2 neavand chef de plimbari prea lungi locuind in tei (pe mosilor si colentina doar ciudatele si milf-uri expirate) asa ca am pornit intracolo. Locatia chiar in rond ok, fata singura (nu mai vrea pe altcineva ca cica are numai probleme) dar cand am dat nas in nas cu ea de la prima vorba mi-am dat seama ca atitudinea lasa de dorit. Asa ca in loc de 80 lei i-am lasat 100 sub pretextul sa fie bine poate o inviorez. Am trecut peste faptul ca are fata un pic cam de cal dar atitudinea lasa de dorit, pur si simplu scoteam vorbele cu forta de la ea iar dupa ce am facut dus si am revenit in pat se uita la mine ca tuta pesemne sa-i dau semnalul sau ceva ca doar dupa ce i-am sugerat a inceput un oral dezastruos doar pe capul pulii cu o fata de obosita. Sexul si mai dezastruos simteam ca o chinui in loc de placere, a mai schimbat un prezervativ, si-a mai dat cu lubrifiant, pur si simplu dupa 5 minute mi-a murit si i-am zis sa revina la oral sa terminam dezastrul.

Mentionez ca nu sunt un mofturos ba din contra dar la capitolul atitudine nu pot trece cu vederea. Toata prestatia cap coada acoperita cu caciulita.

PS- La corp arata bine nu am ce comenta dar degeaba...

Nu mai revin niciodata!

Edited by steroidu
(V)izitata, add phone number in post body

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Am sunat-o si eu inainte de postarea colegului vazand un anunt cu "o noutate" pe AT. Program prelungit, pana pe la 3 noaptea. Pe mine n-a reusit sa ma convinga nici la telefon. Sara, 29 de ani, la Raiffeisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×