Jump to content
gotti

(V) ANDREEA silicon - 26 ani- 0754275354 - Piata Muncii

Recommended Posts

gotti

Temă pentru doritori, poate a vizitat-o careva si vrea sa ne împărtășească ceva informații.i

Locuieste impreună cu Eva lasciva in zona Piata Muncii/Mihai Bravu.

 

Hello boys! 

Numele meu este Andreea 

  ,am 26 ani,1,60 inaltime ,49kg si sunt noua pe acest site.

Serviciile mele sunt- sex oral protejat (cel putin pana ne cunoastem)

                              -sex normal protejat

                              -cunnilingus

                              -anilingus pasiv

                              -fk, cob

                              -masaj de relasare si erotic

                              -69

                              -foot job

                              -mici fantezii

                              -face sitting

Tariful meu este -150 lei / 30 min 

                          -250 lei/ ora cu 2 finalizari

Programul de lucru este de la 10.00 la 21.00 de Luni pana Vineri 0754275354

Va astept cu drag sa petrecem momente placute impreuna!!! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nevadont

   Nu locuieste cu Eva lasciva,  sta singura intr-o garsoniera supercurata (e obsedata de ordine si curatenie) cu baie dotata cum trebuie si complet functionala. Ca zona - Muncii-M.Bravu.

   Fata e micuta de statura, brunetica (de la solar?) la fata frumusica, sanii siliconati, dar cu bun simt. Costumata sexi, machiata corect, ingrijita. 

   Ca prestatie e peste medie, atitudine OK atat la telefon cat si in locatie, comunicativa, user-friendly. FK la inceput dar si pe parcurs. Oralul a fost protejat, ritm variabil, ceva manufucktura, dar nederanjant, anexele si ele stimulate.

   Cunnilingus primit cu placere, trecut la normal in diverse pozitii, pe care le accepta, le propune (caprita la birou) si le executa cu maiestrie (pe scaun in poala).

   O experienta placuta, un raport calitate/pret corect (150/30min).

   

Share this post


Link to post
Share on other sites
gotti

 

 

Ce-mi place mie când ”cine se-aseamănă se-adună”, Andreea e leit Eva lasciva la comportament, GFE, stil tandru, preludiu, calități pe care le apreciez indeosebi. Mi-am permis comparația mai ales că cele două sunt colege de business, prestează în aceeași locație, pe rând, fără a suprapune/aglomera situația, într-o garsonieră frumos amenajată și curată de pe lângă Pasajul Muncii. Locație – 9.

 

Dar se revin la Andreea, căci de mult o aveam in vizor, dar nu mă sincronizam.

Mie mi-a placut fata, foarte volubilă, senzuală când trebuie, se comportă exact ca și o iubită, sărută foarte bine, chiar și cu limba, FK si DFk cum s-ar spune in popor, ambianță erotică la cote înalte, știe să provoace erecții fără să pună mâna pe pulă (asta mi se pare mie escortă) – GFE – 9,5, FK si DFK – 9.

La corp e proporțională, ”e ce trebe”: minionă (155-160 cm fără tocuri, 45 kg estimez), îmbrăcată în rochița de mai sus (fără nimic pe dedesubt), pe tocuri, sâni siliconați cum și cât trebuie, fund pufos (ceva vergeturi intr-adevăr, dar de trecut peste), piele fină și ingrijită, cam brunețică ea așa, nu știu dacă de la părinți sau solar (n-are importanță pt mine, dar m-am gandit că trebuie menționat totuși) – corp – 8,5, față -8, Igienă – 10 indiscutabil.

Oral protejat -8 (cică oricât aș fi insistat si prezentat igienă perfectă, nu ar fi oferit) făcut ok, dar fără senzații prea tari pt mine, cu puțin vacuum, cu încercat DT, cu luat coaiele în gură (neprotejat).

Si dă-i bătaie să trecem la normal in ”doamnă deasupra”(cât mai e ăla mic tare) unde știe să se așeze, să varieze, să te tragă, să sărute in anumite momente și locuri erogene….un Normal protejat - 9, intens, plăcut, pasional.

După igienizare și dușul meu, tot mă tachina cu săruturi, atingeri, de nu prea mi-era gandul la plecare și birou, dar am convenit că trebuie să ne revedem, poate o conving data viitoare la un oral neprotejat.

 

In concluzie, am scris o grămadă: eu o recomand pentru cei ce vor pasiune, tandrețe si erotism. Bineînțeles, voi reveni…

150 lei/fin/35-40 min fără grabă.

Raport calitate/preț - bun spre foarte bun! Păcat de minusul major – oralul protejat, in schimb compensează cu celelalte calități.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×