Jump to content
sperminator

(V) Dintoasa dristor 0763731885

Recommended Posts

sperminator

Ana, noua pe site, 1.70, 50 kg, 19 ani te invit la mine pentru un masaj de vis, discretie si igiena maxima, poze reale, mai multe detalii tel. 0763731885

Introducere

Fiind prin zona am ales-o pe domnisoara, care dupa poze (reale) parea mai mult decat ceea ce este pe piata in zona asta de pret (100 fin)

Locatie

blocul de garsoniere din Dristor care, se pare, tinde sa ajunga un bordel urias. La fiecare a treia usa se aud gafaieli si grohaieli iar bancile din fata blocului sunt pline de 'baieti' ca la fish market.

Fata. Este ce a din poze, simpatica la fata, piele fina-impecabila, foarte curata, corp frumos, cur interesant, tate medii si destul de moi. Epilata total. Varsta apreciata 20.

Actiune

Executat dus dupa ce am solicitat prosop (curat), in rest baia nu excela. Dupa experienta mea pare a fi relativ incepatoare. Dincolo de stanjeneala reciproca, care a durat pe tot parcursul intalnirii au fost cateva chestii ciudate. A inceput cu niste pupaturi pe piept zgomotoase, ca si cum desfunzi chiuveta, lipsite de orice erotism. In timpul asta mie trebuia sa mi se scoale, intrucat oralul este protejat. In fine, pune prezervativul pe pula semierecta in urma unui efort personal de concentrare si incepe grozavia. Ca sa nu va tin in tensiune - cel mai nasol oral ever. Efectiv sugea pula cu dintii.....si ii are ascutiti (altfel curati si la locul lor) Am intrerupt-o de trei-patru ori in decurs de 20 de secunde. Nu mai puteam efectiv. Nu s-a prins de ce ma zvarcoleam in pat si a continuat in acelasi stil. Ca sa evit sa am rani pe pula am renuntat rapid si am trecut la normal. Aici nimic de comentat, sta cum o pui, cu ochii semiinchisi. Are un mod de a evita sa deschida picioarele, nu stiu cum sa va explic dar am mai intalnit genul asta de femeie care sta in pozitie fetala cand se fute, un alt minus. Cand am dat-o la pascut situatia a revenit la normal, in sensul ca acum tinea picioarele cum trebuie. Curul mic dar interesant de tinut in palme. Dincolo de toate acestea natura i-a oferit tot ce trebuie, inclusiv o figura inocenta de pustoaica. A, inca o chestie pe care nu am mai intalnit-o nicaieri si nu pot sa mi-o explic. Ma sters temeinic pe prezervativ/pula cu un servetel uscat cand am schimbat pozitiile....wtf?! Cred ca are ceva la mansarda totusi......

PS usa la bucatarie a stat inchisa, impresia mea este ca acolo a fost cineva, mai ales ca acolo au ajuns si banii, probabil iubitul cu miros de cherhana. Salutarile mele pe aceasta cale.

Interactiune 

0 (zero). Ea si-a luat banul, eu m-am descarcat rapid (30 min door to door)

Verdict. 

Mie imi ajunge o data. Pentru amatorii de inocente slim, dar atentie, fara mari pretentii, merge incercat zic eu....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×