Jump to content

Recommended Posts

In urma unui schimb de mesaje cu numita Caroline 22 de pe cs, mi s-a prezentat ca fiind ”Izabela, de origine maghiara”. Se prezinta a fi deschisa si catre abordari mai putin traditionale ale coitusului (bice, catuse, anal, uro....bla bla) , sub condiția achitarii unui bilet in valoarea de 200 EUR. Negocierea fractureaza dialogul. Poate la locul faptei o mai fi loc de ceva....dar n-am apucat sa incerc.

Mai este de mentionat ca pare a fi usor instabila, respectiv ba vrea aia....ba nu vrea...ba e ok la o cafea inainte, ba ca ea nu pierde vremea la cafele, decat daca e platita.

Daca aveti ocazia si o prindeti in toane bune, incercati sa aprofundati.  Inca mai are un job si, prin urmare, indraznesc sa sper ca nu are kilometrajul dat peste cap...

Succes!

Link to post
Share on other sites
 • Administrators
ratledge

Am trecut prin aceleasi furculite caudine (inclusiv cafeaua metamorfica), mi-a cerut fie 200 Europsi pe noapte, fie 150 E in regim diurn (1-2 ore). I-am replicat evreieste ca mercurialul ei e cel putin bizar, dar n-am reusit s-o cobor la 100 de guldeni. Good riddance !

Link to post
Share on other sites
 • Administrators
steroidu

m-am sacrificat eu.

200 a cerut, 200 am dat. euro.

in afara de pretul prohibitiv, e ireprosabila. 

bun simt ardelenesc, o fata foarte draguta, pe la 180+ cu tocuri cu tot. ten foarte deschis, ochi verzi, solduroasa dar supla in acelasi timp. 2 kg peste ideal, are putina burtica. si niste sani senzationali. picioarele si curul ii sunt exact ca in filmele de la mine din cap. 

m-a asteptat in little black dress si ciorapi cu banda, plus tocuri. mi-ar fi placut sa aiba si pedichiura colorata, n-a fost. 

cred ca atata vreme cat discuti cu ea de la inceput ce iti doresti, anything goes, si nu taxeaza extra (ar fi si greu :) )

eu am mers setat sa o fut in cur, ceea ce am si facut - nu mai ajunsesem in cur de muulta vreme. reactie excelenta din partea ei - durere fara respingere, bite your lip and take it. minim 3 vecini au pus garsonierele la inchiriat instant dupa episodul asta (a fost noisy). analul protejat, desigur.

au mai fost diverse episoade in cele 4 ore pe care le-am petrecut la ea (trebuiau sa fie 5 ore, dar am intarziat eu). finalizare in gura (cred, aveam o pizda pe fata care ma impiedica sa vad), supt cu gag si lacrimi. 

muzica placuta, discutie misto, locatie curata - Timpuri Noi

not an average girl, not an average price, but surely not an average fuck

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

As opina că nu prea e cazul a posta telefonul aici, în public. Nu are anunțuri pe nicăieri.....etc.

Trebuie doar o adresă de mail și cam atât pt cont pe site-ul respectiv. Nu carduri, nu confirmări telefonice, etc.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • Administrators
steroidu

am poza pe cautsponsor gasita fix pe images.google.com. nu iti cere nimeni acolo sa iti verifici identitatea sau poza (ar muri instant site-ul). numarul ei de telefon il da doar fata, cui si cand vrea si crede, daca nu e info publica e chiar ceva ce nu pot shareui.

in alta ordine de idei, cautsponsor mi se pare un site de mare cacat, care a stricat piata cu scoruri super aberante, platite de nefututi in zi de salariu (printre care m-am regasit, recunosc).

 

Link to post
Share on other sites

Intrutotul de acord. Plus ca aprox jumatate din raspunsurile primite acolo sunt de la curveturi cu norma intreaga. Titulara topicului pare a fi un caz fericit, cu totul izolat.

Dupa numarul trimis pe site-ul asta am cautat pe google si titularele aveau anunturi, intotdeauna cu scoruri mai mici decat cele comunicate prin mesajele "personale" de pe cautsponsor. Giana din Constanta, Evelina....nu mai stiu cum ....etc

Cu alte cuvinte, as aprecia ca majoritatea profilelor apartin fie unor profesioniste in toata regula, ce cauta s-o faca pe inocentele in speranta ca o s-o dea pe mai multi bani, fie unora care....incearca marea cu degetul. Gen ..."vin din Timisoara, dar trimite-mi 200 EUR pt drum", sau "vreau sa fiu amanta, dar .....imi cumperi ....rahat la tava". Vechi texte rasuflate....

 

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • Administrators
steroidu

M-am vazut cu ea foarte recent, deci activeaza. Despre profil nu stiu nimic. Aceeasi prezenta foarte placuta, servicii super ok, 5 ore, aceiasi 200 de eurasi.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
 • ratledge featured this topic
 • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...