Jump to content
Sign in to follow this  
ciprian

Blonda , zona Cantemir, 0725473852

Recommended Posts

ciprian

Anunt gasit pe internet, la "Servicii diverse" din Anuntul telefonic. Suna cam asa : "te astept la un masaj de relaxare si tonifiere la domiciliul meu discret si curat. Unirii Splai."

Pe fata nu am gasit-o pe Splai, ci intr-un bloc din Bdul.Dimitrie Cantemir nr16, aflat pe partea dreapta a bulevardului, cum mergi de la Unirii catre Parcul Tineretului (cred ca pe aceiasi parte cu celebra shaormerie, dar eu nu le am cu shaorma, asa ca prefer alte puncte de reper).

la telefon raspunde ori blonda, ori o colega mai matura . Exista diferente intre vocea tinara a blondei, si cea mai "dogita" a maturei. Uneori, cred ca matura preia si din telefoanele blondei, face un fel pe secretara .

Cind am ajuns eu, matura era ocupata, asa ca nu stiu cum arata. In schimb blonda e acceptabila. Are 1.60, cred,  si 24 de ani varsta declarata. Cind am urcat la ea, vreo 5 minute a vorbit la telefon cu nu stiu cine, timp in care am eu am studiat-o putin. Avea parca un tatuaj pe incheietura unei maini, cred ca scria ceva , poate un nume. Picioare scurte si groase, si o burta cam proeminenta, m-am gindit ca poate e gravida. Dar nu am intrebat-o.

A incheiat discutia la telefon, si a inceput sa imi povesteasca , cu lux de aminunte, despre ce era vorba (in discutie). Am rugat-o sa revenim la ale noastre : normal protejat, normal neprotejat,  finalizare orala, fk. Sau parca la telefon a zis ca accepta FO si Fk, dar la fata locului a dat-o la intors, nu mai tin minte exact. La 60/ finalizare.

Cert este ca nu am ramas. Pozele din anunt sunt mai jos.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Cuib la Zepter, in anunt scrie Roxi, la tel zice Iulia, 24 de ani, 60/150, ONP cu CIM. Din detalii pare ca locatia este chiar in blocul Zepter, et.1 (au mai fost si vizavi la Naturalia). La tel raspunde o babeta isterica, la fata locului numai nasoale. Pozele sunt din alt film sau facute dar din unghiuri super-favorabile. Mai au anunuturi cu Anca, Andreea si inca unul pe care nu mi-l amintesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
papuasul

Tel Anca 0725874994

Si mi-am amintit si al treilea nume - Katy (+ Viviana) :)

Edited by papuasul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×