Jump to content

(V) Bianca si Maia Camil Ressu 22 ani, 0765129556


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Vizitat domnisoara Bianca, gasita in anuntul telefonic,  pe numarul 0765129556 ( 0765.129.556 ) .

Locatia este linga o gura de metrou Dristor 1, pe bld Camil Ressu 15, intr-un bloc usor retras fata de bulevard, si care are in fata un loc de joaca pentru copii.

Intilnirea a decurs cam asa: sunat si programat peste juma de ora. Cind ajung acolo, sun, si sun, si sun, si nu mai raspunde nimeni. Mai dau odata ocol la bloc, si sun de pe alt numar, si uite cum mi se raspunde din prima. Spun ca am ajuns, mi se dau coordonatele locatiei (numar bloc, scara , etaj, apartament – btw, e la parter). Intru si ma intimpina  o tipa bruneta, tunsa cu breton, simpatica, ten alb,  la vreo 1.7m pe tocuri, dar nu pot spune ca era tipa pe care ma asteptam sa o intilnesc. Ma baga in camera (este o garsoniera) si ma intreaba cat vreau sa stau. O rog sa-mi repete serviciile , sa fiu sigur ca nu s-a schimbat nimic de la ultima convorbire telefonica) : normal, oral neprotejat, anal, fantezii, 69, la 80lei/30minute sau 160 lei o ora. Cind o mai intreb odata si de FK, se apropie de mine si ma saruta pe gura, bagindu-si putin limba in gura mea. Eu mestegam guma, ea avea respiratie proaspata, deci nu m-a deranjat acest gest. Deci, cat ramai ?  m-a intrebat din nou.

Cum aspectul ei nu mi-a trezit mari fantezii, m-am gindit ca poate pot gasi si altceva mai bun la banii aia. Greu de spus ce nu mi-a placut la ea, poate tunsoarea, poate figura comuna, poate putina burta care se vedea prin imbracamintea ei, nu stiu . Asa ca i-am spus ca imi pare rau, dar nu ramin.

S-a imbufnat, m-a asigurat ca face absolut ce a spus ca face, si a inceput sa se lamenteze in fel si chip in fata mea. Asa ca  am intrebat-o de tatuaj (vroiam sa ma asigur ca nu ea este titulara anuntului). Si-a pus mainile la spate, si a continuat sa ma asigure ca fac o mare greseala daca nu ramin.

Am intrebat-o si daca are vreo colega, si nu mi-a dat nici un raspuns clar, intrebind doar ce importanta ar avea faptul ca ar mai avea sau nu o colega. I-am spus frumos ca nu ea este cea din fotografii, asa ca plec. Si am iesit din camera, pe holul garsonierii. Si acolo, surpriza. O alta bruneta, putin mai mica de inaltime , probabil 1.6m, mult mai simpatica, si cu tatuajul din poze pe mina . Bingo !

Asa ca intru din nou in camera, de data asta cu Bianca, si reiau aceleasi intrebari legate de servicii. Primesc aceleasi raspunsuri, inclusiv si sarutul pe gura, cind am intrebat de FK. Cum fata chiar era cea din fotografii (parea mai mica in realitate, ca inaltime, vreau sa zic. Dar tatuajul e acelasi 100%). Asa ca platesc pentru o finalizare si fata ma conduce spre dus.

Intra cu mine, imi arata un prosop ud (zicea ca era folosit de ea) dar imi promite ca poate sa aduca altul mai uscat, daca ala ud nu ma aranjeaza. Evident, am cerut unul uscat.

(sa nu uit : cat inca eram in tratative cu Bianca, cealalta bruneta iar a intrat in camera, sa-mi spuna ca nu e corect, ca si ea putea sa imi ofere exact aceleasi servicii. Pe bune ??  n-am mai vazut asa ceva :)  )

In fine, ies de la dus, trec pe linga bruneta cea suparata (care statea pe hol, pe un scaun – aveau si bucatarie, dar ei cred ca ii placea pe hol) si intru in camera principala, cu Bianca dupa mine.

Se dezbraca, inchide lumina, se suie linga mine si incepem sa ne sarutam. Foarte placut si tandru. Si pot spune ca are niste sani superbi.

Apoi incepe un oral neprotejat, cu incercari de deep, cu lins de oua, cu de toate. Apoi ma incaleca si trecem la 69. Apoi iar incep cu saruturile pe gura, de data asta ea fiind mai retinuta. Apoi am trecut la normal, si pot spune ca are o pizda super strimta, zici ca abia isi incepuse viata sexuala . Si oricum, fiind o tipa miniona, nu te asteptai sa o aiba cat galeata. Chiar am intrebat-o ce varsta are. In anunt zice ca are 21, intre 4 ochi a spus ca 22. Tind sa cred ca atita are.

Ce nu mi-a placut este ca la oralul din partea mea si la normal, a stat cu ochii in televizor, la nu stiu ce serial.

Si chiar i-am zis la sfirsit ca nu asa se procedeaza, daca vrea sa isi pastreze clientii. A zis ca nu e adevarat, ca serialul n-o interesa. Eu ramin la parerea ca nici eu nu o interesam foarte mult.

Oricum, la sfirsit , cind m-am dus sa ma spal, a venit cu mine, s-a suit linga mine in cada, si m-a spalat chiar ea, peste tot, probabil sa nu fiu suparat pe ea. Ce sa zic, a fost placut, nu prea vezi chestii de astea la orice escorta. Am intrebat-o de ce colega ei este asa de suparacioasa, nu am prea inteles motivul, ceva legat de inca un client care cica trebuia sa vina. Ma rog, pe cealalta bruneta se pare ca  o cheama Maia (maya) si nu cred ca are anunt separat pe net.

In concluzie, am plecat multumit, gindindu-ma ca e o tipa pe care, odata, mi-ar placea sa o mai vizitez.

Toate bune

43590_3c3d47fadccb45dbc6a3562d75ba06bb2ef3b5d2.jpg

43592_76ff04f87b8ec751cc1b0a3490597b490ad4581d.jpg

43594_0d8c8e82d520bf03380cbb95e88e14fff8557690.jpg

43596_4d9bd1267efab13d7918b58c81a94655478585d6.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Si iata ca am revenit la Bianca. Cu o programare cu numai 5 minute inainte, ca eram in zona Camil Ressu.

Cind am intrat, m-a asteptau amindoua muzele , imbracate sexy, Bianca purtind si un prosop pe cap, probabil fiind iesita de la dus. Desi abia vorbisem cu ea la telefon, m-a rugat frumos sa ramin cu colega ei (care face aceleasi lucruri ca si ea), ea asteptind un alt client, care tocmai trebuia sa apara. I-am spus "Nu, merci, ori ramin cu tine, ori plec". Drept pt care m-a rugat sa astept putin , si se pare ca l-a sunat pe celalalt client. 

Intre timp, colega ei, ca de obicei, a incepind sa comenteze si sa se intrebe (retoric) care e problema si de ce nu ramin cu ea. I-am spus frumos ca am mai fost cu ea, dar ca eu o prefer pe Bianca . A zis ca nu-si aduce aminte de mine, iar eu i-am raspuns ca nu a pierdut nimic :)

A aparut si Bianca, care a zis ca s-a rezolvat, celalalt client fiind in intarziere. Asa ca am fugit la dus, unde am avut prosoape curate si gel de dus. 

Am revenit in dormitor, Bianca era deja dezbracata (doar cu prosopul pe cap) si a inceput nebunia : saruturi pasionale, oral in tot felul de pozitii, si la ea, si la mine. Cind am vazut ca nu-si ia ochii din televizor, i-am propus sa-l inchida.  A preferat sa-l dea pe muzica, si tocmai cinta Chainsmokers cu Coldplay. Nu zici ca stia toate versurile ?? Si uite asa am facut si anal (protejat), pe "something just like this" cintat de Bianca. O amintire frumoasa .

Apoi am trecut la normal, si am mai dat ceva timp din fund, intr-un umeri-craci senzational, dupa care mi-am dat drumul in prezervativ.

Am stat vreo 3 minute linga ea, sa-mi revin, si mi-a zis ca ar fi bine ca data viitoare cind vin sa imi iau o ora intreaga , ca sunt un tip ok. Apoi a sunat telefonul : era urmatorul client. Bianca a raspuns (telefonul fiind pe noptiera de linga pat) si eu am profitat de acest moment de respiro, si i-am mai tras cateva limbi, ca prea statea cracita linga mine.

Apoi m-a sters repede cu un servetel umen, si in cateva minute am fost imbracat. Clientul venise intre timp, dar a fost bagat in bucatarie, asa ca nu ne-am intersectat. Am mai sarutat-o de cateva ori si am plecat. 

Ce pot spune, ca o concluzie: Bianca e placuta, ii place sa se joace cu tine, e curata, mai vorbeste prostii din cind in cind, chiar si in engleza (atunci cand se fute). Se saruta la inceput cu pasiune, dupa care incepe sa bata usor in retragere. Dar daca insisti cu sarutul, nu te respinge. Pasarica e proaspata si curata, curul la fel. Cind am intrat in ea, nu a folosit nici un lubrefiant, doar saliva. Si e strimta, ea oricum fiind o tipa miniona.

Tariful a ramas acelasi, 80/fin. (sau 120/h, ceea ce e un pret decent, avind in vedere ca face si anal).

Toate bune.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lucreaza la greu. Se scrie mult " dincolo" . Insa din ce am citit , conditiile sunt horror de-a dreptul : se perinda clientii unul dupa altul, batai in usa de la colega ca s-a terminat timpul, etc, etc.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Am mai fost de 2 ori la Bianca, in ultimele  luni. Anul trecut avea locatia undeva pe la Piata Alba Iulia, daca nu ma inseala memoria, iar zilele trecute am gasit-o intr-un bloc de pe bulevardul Unirii, vis-a-vis de Naturalia (cam intre Zepter si Rond), cu intrarea printr-un gang. Acum , pe un nou numar de telefon 0786612304 (sau pe 0786612333, pe care mai raspunde si colega ei, aceiasi ca si in anii trecuti). Si tariful a ramas neschimbat, 80/finalizare.

De ambele dati, prestatia a fost la limita bunului simt : a stat cu ochii numai in televizor, a comentat mereu (nu ma pupa pe sfircuri, nu cu saliva, nu la lindic , nu-mi baga limba in gura, de zici ca e din portelan). Ultima oara i-am adus aminte de prestatia de la sfirsitul anului trecut, si i-am zis ca nu ramin, daca are atitudinea asta de 2 lei. Si-a cerut scuze, ca probabil a avut o ziua mai proasta . Aiurea, si acum se pare ca a avut iarasi aceiasi zi proasta. Afara de faptul ca m-a lasat s-o sarut mai mult timp pe gura, in rest a avut, la fel, o oarecare reticenta.

Era asa in transa cu nu stiu ce serial turcesc, ca m-a lasat s-o ling in pizda de a uitat de mine (dar fara acces la lindic) , iar la oral, dupa ce mi-am dat drumul in gura ei, mi-a mai supt-o cateva minute, bonus, doar sa nu piarda vreo secventa. Dupa care, a luat o gura de pepsi si a dat pe gat tot slobozul. M-a amuzat, asa ca am lasat-o in lumea ei. 

Tot ea m-a intrebat daca totul a fost in regula, si i-am spus ca nu (sau poate ca era, daca si-ar fi luat ochii din televizor). Si s-a oparit, si mi-a facut observatie, ca ea chiar a fost atenta (si) la mine, ca daca era neam prost, chiar ca nu ma baga in seama .... culmea tupeului.

Cam asa stau lucrurile cu Bianca.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...