Jump to content
radu2

Soniia Matura Tepara Nesimtita

Recommended Posts

radu2

TE-AI SATURAT DE POZE FALSE VREI CEVA REAL ATUNCI AI FACUT ALEGREA POTRIVITA , SUNT O BRUNETA MATURA FIERBINTE CARE ITI POATE INDEPLINI TOATE FANTEZIILE SI DORINTELE POT CONFIRMA POZELE CU TATUAJELE DACA NU SUNT EU PLATESC DERANJUL 100 RON !!!

 

Servicile mele sunt *** normal protejat,**** in functie de igiena ,**** protejat contracost ....masaj de relaxare ,erotic, dominare soft ,hard, feminizare ,uro,scato,culiingus ,anillingus,** ...rog seriozitate si igiena si ofer discretie maxima

 

VA PUP SI VA ASTEPT LA MINE SA VA INDEPLINESC ORICE FANTEZIE !!!!!!

 

ZONA BABA NOVAC

 

NR TEL : 0765152104 ( 0765.152.104 )

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]

 

 

Am sunat si mi-am facut programare. Locatia e la blocurile turn de pe Baba Novac, chiar inainte de Parcul IOR. La telefon a parut destul de normala, mi-a cotat 150 RON (nu am inteles daca era pentru o finalizare sau pentru o ora).

 

Am plecat prin traficul jegos de Bucuresti pana la locatie, am ajuns cu 5 minute mai tarziu de ora stabilita, am sunat, reject. Am mai sunat o data, iar reject. Pe la a 5-a incercare, o voce sictirita mi-a raspuns cu "nu mai insista ba baiatule, am treaba" [hangs up]. Asa ca am pus-o pe auto redial 2 ore, sa ii creasca si ei putin tensiunea.

 

Ulterior am primit diverse apeluri si mesaje in casuta vocala in limba strangatorilor de fier vechi (pe care nu o inteleg, dar era o satra intreaga in jurul telefonului, printre care una mai batrana, magraon si boraci).

 

O tiganca neserioasa si nesimtita, clar de evitat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Root

A pretins 300 lei pt outcall.

Cu conditia sa vin sa o iau personal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×