Jump to content
gotti

(V) Teodora, 25 ani, Calarasilor - Coposu 0764588482

Recommended Posts

gotti

”Nu promit marea cu sarea, dar cateva clipe de relaxare va pot oferi.

0764588482 ( 0764.588.482 )

Servicii (100 RON finalizarea/200 ora):

sex normal (obligatoriu protejat)

oral protejat si neprotejat (in functie de igiena)

COB, 69, FK

COF, CIM (50 RON extra)”

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5][attach=6]

 

Locatie – 8,5 – curata, liniste (numai muzica pe fundal), baia dotata cu ce trebuie, patul in schimb e de dat la Remat, fiind din fier. Scârțâie îngrozitor, bine ca era o bormașină la vecini care mai acoperea din urlet.

 

Fetita: - o vedeti si in pozele făcute și atasate de subsemnatul. M-a așteptat pe tocuri, cu o plasă incitantă, un zâmbet larg și sâni mari buni de tits-fuck! Puteam să fac cale intoarsă? Sigur NU!

Înaltă pe la 168-170 fara toc, probabil vreo 60 kg, sanii lăsați (pentru că - alăptare), ceva vergeturi pe fund, care de altfel este bun de incercat. Pielea bronzată, fină, mani-pedi corecte, brunetă cu păr frumos intretinut, dar atentie – fără urme gitanes, nu c-ar constitui o problemă pt. mine, dar de regulă dacă vorbim de brunete bronzate, unora li se aprinde beculetul pt. alte etnii.

Corp – 8

Față – 8,5 – frumușică, buze carnoase, ochi frumosi…

Igiena – 10

GFE/atitudine – 8,5 (spre 9) – cum s-ar spune acum ”atitudine pro client”, amabilă, zâmbăreață, lascivă când trebuie, lipicioasă suficient pentru a crea o iluzie frumoasă, a acceptat si intretinut FK cu mine hug1.gif, pentru că nu sunt de ratat, bineinteles. Acum nu vă asteptati toti la FK….

 

Oral neprotejat – 8,8 (sa nu fie nici 8,5, nici 9) – bun spre foarte bun, aproape DT, stă cu pula-n gura suficient de mult să crezi ca vei termina CIM, atentie si ”oo”-lelor, un oral energic, fără să obosească, am cerut eu sistarea, sa nu explodez in gurită (nu de alta, dar nu merită incă 50 lei pt CIM – aș fi preferat sa fie inclus, cel puțin la varianta de 1 ora – 200 lei).

Trecut la normal in clasic, acompaniat de gemetele ei usor exagerate, gemetele enervante ale patului si zgomotul bormașinii, am finalizat in prezervativul infipt adanc in ea, cu sărutările de rigoare. Normal protejat – 8,5.

 

Concluzii: eu am revenit deja!

Raport calitate/preț - foarte bun!

Daca vă place ce vedeti in poze, la 100 lei pentru 30 min fără grabă, eu zic că e o ofertă foarte bună! Acum contează și voi să fiți gentlemani, in plm!

 

P.S. scuzați lungimea postului, insa consider că detaliile formează întregul!

 

[attach=7][attach=8][attach=9]

Share this post


Link to post
Share on other sites
gotti

Eu centrez, eu dau cu capul:

Am revizitat-o acum vreo saptamana in aceeasi locatie, aceeasi tipa, aceleasi servicii bune la acelasi tarif de 100 lei/finalizare.

Deja ne cunosteam acum, totul a decurs natural si placut: oral umed foarte bun cu DT, presiune, fără tendința de retragere, urmat de normal drăgăstos/lasciv asezonat cu FK din plin.

Glume, bunadispozitie, timp placut pt 30 min, fără grabă, liniste, discretie.

Eu voi reveni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×