Jump to content

(V) Diana, 20 ani, 0799343582, Unirii - Sf. Vineri


Black
 Share

Recommended Posts

Anunt:

 

BERCENI, Diana, bruneta, 1.65 m, 52 kg, 20 ani. Finuta, selectiva, manierata ofer masaj de relaxare domnilor educati. Locatie curata si discreta! Zona: Alexandru Obregia

 

Nr de tel: 0799343582 ( 0799.343.582 )

 

Incantat de pozele din anunt, desi zona nu ma incanta deloc, am incercat sa o contactez pe Diana. Lucru care s-a dovedit destul de dificil. Ba suna si telefonul era inchis, ba suna si intra casuta vocala, ba suna si era ocupat…ba suna si  no answer…

Intr-un final am reusit sa o prind la telefon, si desi sunasem doar pt detalii, vocea si modul in care mi-a vorbit m-au determinat sa nu mai stau pe ganduri si sa ii fac o vizita. Am stabilit o programare si am purces catre ea. Programarea s-a respectat fara probleme, ba chiar am primit si un sms ca s-a eliberat un pic mai devreme (stabilisem sa ma anunte ).

Locatia e usor de gasit, ca punct de reper fiind BCR-ul de pe Bd Alexandru Obregia.

Nu mai stiu daca m-a intampinat dupa usa dar prima impresie nu a fost asa wow. O bruneta mai scunduta asa, la fata no wow dar nici respingatoare, simpatica. Imbracata asa mai de casa nu puteai sa ti dai seama de forme dar parca intuiam ca e ceva mai mult de atat…Mi-a placut insa ca era foarte zambitoare si joviala. Locatia in sine, e o garsoniera confort 1foarte curata dar mobilata mai minimalist asa. M-a intrebat daca vreau sa merg la dus si mi-a oferit un prosop curat. M-am dus la dus si mi-am dat seama ca uitasem ceva…nu vorbisem de bani..ma gandeam deja daca sa ii acord prima bila alba…Cand ies de la dus, ce sa vezi..mica sirena ma astepta dezbracata in pat cu un suras foarte jucaus si priviri languroase…Parca nu mi venea sa cred ce vedeam, in contrast cu prima impresie, un corp superb, tate misto, cur, piele fina, bronzata…Oralul nici nu a mai contat asa mult, am insistat mai mult pe un preludiu lung,cu  atingeri, sarutari patimase (putin reticenta la inceput dar pe urma s-a lasat dusa de val), m-am delectat cu sanii ei superbi minute in sir. Si totul ii facea placere..gemea, se zvarcolea in pat, cerea mai mult. Nu m-am abtinut si m-am bagat si la o portie de limbi…(ce pizda! ) care se pare ca i-a placut foarte mult (se umezise foarte mult). La normal, la primul numar mi-am luat rusine si am finalizat ca un adolescent dupa 2 minute fiind prea excitat si incins.  In pauza dintre numere am stat un pic de vorba si pe urma m-am dus la dus. La intoarcere, era iar cu gura pana la urechi…zic fata asta mi-a pus gand rau. Numarul al doilea a inceput cu un oral bun si perseverent de revitalizare a juniorului, tentative de deepthroat, supt cu pasiune testicolele…si o a doua repriza de futai la care de asemenea juniorul nu a  rezistat prea mult 10 minute (se simtea prea bine in pizda aia tanara si carnoasa). Zic m-a facut asta mica...

 

Si acum notele juriului

 

Oral: 8.5 neprotejat, tehnica buna, tentative de deepthroat, implicare, lins si supt cu pasiune testicolele, receptiva la sugestii

 

Normal: 9+,  geme si se umezeste din plin, ii face placere sa se futa

 

Fizic: Fata 7 (fata comuna pe care o salveaza zambetul ala frumos si larg)

 

Corp 9+ (tate misto, cur mistocut, pizda senzatie, piele fina, bronzata)

Minus aici ar fi: o mica burtica cu care s-a pricopsit cred mai demult

 

Igiena: 10, curata, ingrijita, mirosea bine

 

Locatie: 9+, curatenie, prosop curat, pat mare si confortabil pt zbenguiala,

Minus: lipsa aerului conditionat

 

GFE: 10+

 

FK: Da, saruta pasional (la inceput putin reticenta, mai tarziu il cauta chiar ea)

 

Atitudine: 10  foarte joviala, binedispusa, comunicativa, mereu zambitoare, nu mi-a cerut banii inainte

Halat: 150 ron/h (best deal pt categoria fresh teen)

 

Minusuri: nu stiu parca nu as gasi decat daca sunt asa carcotas sa zic lipsa aerului conditionat din locatie si fata..in rest..

 

Concluzia: O pustoaica tanara, noua pe piata (maxim 1 luna), corp bestial (pt categoria teen), cu o sexualitate debordanta, se implica si ii face placere sa faca sex

 

De revenit, clar. Trebuie sa mi iau revansa…desi cu corpul ala nu stiu ))

 

PS: Se pare ca fata este foarte cautata si trebuie insistat un pic mai mult. Singura chestie e sa o prindeti la telefon pe urma programarea se face foarte usor.

42185_e1b30472486c5a2b7d716d32c62da3a4ce19e1a8.jpg

42187_7ba5a3142c7222319751c44fa435b8bdb200fc24.jpg

42189_8497b6f08abd8c6bd66cc15f0b0507d6aa2411e6.jpg

42191_44e10ae4af6e9e933083b860d0740886c4da882f.jpg

42193_1047f41bd32e5691a087dbc4adf21c70a07e010f.jpg

Link to comment
Share on other sites

@simplu  Locatia: o garsoniera, confort I, foarte curata, aerisita, luminoasa, mobilata modern....camera de futing un pat mare numai bun de zbenguiala, un dulap, un televizor si un scaun....si nimic altceva. Baia micuta, curata dar fara cada, faci dus...1-2 geluri de dus (nu prea erau variante). Nu exista aer conditionat deci "aerisirea"" se face lasand usa deschisa la balcon. Bucataria iar ok, destul de spatioasa pt o garsoniera poti sta linistit la o tigara. Cam atat...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Asa, am revenit in weekend la domnisoara Diana. Nu pot sa spun ca a fost facil sa dau de ea, a trebuit sa apelez la cateva artificii.  Am regasit aceeasi tipa buna de p..., mereu zambitoare si cu o sexualitate debordanta. Fata de prima intalnire pot sa spun ca a fost mult, mult mai bine. Mi-am luat revansa cu varf si indesat.  Partida a fost memorabila dar nu o sa intru in detalii. Ca si observatie, am descoperit  ca are niste limite la oral; recunosc , ma luase un pic valul si incepusem sa ma port asa mai animalic. Cred ca e prima oara cand  pot nota partida de sex normal cu 10. 35-40 de minute o finalizare  pret  imbatabil 70 ron. Si ca sa nu fie totul perfect, dupa toata partida aia cand ne am tras o ca niste nebuni si crezusem ca se legase un minim de legatura intre noi, a fost dezamagitor sa constant dupa, o usoara detasare, lipsa de atentie.  A inceput sa umble pe telefon, putin distanta, absenta. Mda, am revenit foarte rapid cu picioarele pe pamant. Cam atat.Nu stiu daca o sa mai revin. A fost prea bine si tare mi-e teama ca pe viitor lucrurile sa nu se strice.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Am vizitat-o pe Diana in noua locație, mai aproape de doritori, pe la Unirii - Sf. Vineri, lângă Zoomserie, pentru a fi mai clar. Un loc foarte bun de parcat (pt. cei cu auto) este chiar pe trotuar, in fața CEC-ului.

 

Locația - 8 - curată, dar mobilată acum cinșpe ani, baia curată, prosoapele cam uzate (ar trebui schimbate).

Fata: pe linie cam un 8 - corp, față, aspect.

M-a așteptat mai sexy decât in Berceni, cu o plasă cu acces la pizdă și tâțe, pe tocuri cu un zâmbet larg, ne-am recunoscut si ne-am delectat cu glume, FK, imbrățișări și tachinări. GFE/atitudine - 8,5, FK - 8. Igienă - 10.

Oralul neprotejat bun - 8,5-9 - umed, cu presiune, lins oo-le, la DT nu a evoluat, adică nu trece de omuleț, dar perseverează si e insistentă să reușească, ceea ce e bine.

Continuat cu un normal protejat, cu plasa pe ea (cică mai porno), unde tipa participă cu gemete aproape de exagerare (dar se calmează dacă e atenționată), știe să se joace in pulă, parcă am simțit și ceva contracții vaginale, interesant. Normal - 8,5.

 

La final, după vreo 30-35 min (fără nicio grabă) achitat 100 lei si despărțit cu promisiunea revederii, pentru că tipa merită.

Raport calitate/preț - foarte bun!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Am vizitat-o din  nou pe Diana, de data asta în locația de la Unirii, programarea a decurs fără probleme și s-a și respectat,nu au fost întârzierii sau amânări. Achitat și rămas pentru o finalizare orala din cauza lipsei timpului. Accepta FK dar mai mult mozoleala decât sărut propriu zis.. Oralul executat corect corespunzător cu atenție și la săculeț :) Fără ajutor din partea mâinilor. Finalizat CIM...Păsărica este curata,accepta și putina digitatie dar nu exagerat... Domnișoara e de revizitat. Mie unul mi-a plăcut și sigur voi mai revenii pentru a ma bucura și de restul trupului ei!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...