Jump to content

(V) Doamnă frumoasă -amantă lux rond Alba Iulia 0734013158


mihai88mihai

Recommended Posts

Ok, cum să încep... am fost la doamna-dominişoara aceasta mai de mult, pozele 100% reale, arată mult mai bine în realitate. Când am fost eu avea părul mult mai scurt, practic de asta am şi fost interesat să o vizitez. O sun pe la orele prânzului şi-i spun că sunt interesat de o întâlnire. Amabilă îmi răspunde că doar seara ne putem întâlni fiind până atunci destul de ocupată (din ce am înţeles cu treburi prin oraş) în fine... Sun mai pe seară, aglomeraţie în trafic ca de obicei, reuşesc să ajung cam cu o oră mai târziu decât îmi propusesem. Drăguţa a fost foarte înţelegătoare, mi a spus că nu a fost nicio problemă că şi a întârziase şi chiar dacă reuşeam să vin mai repede trebuia eu să o aştept, aşa că numai bine ne.am intersectat la fix programul. Locaţia pe Unirii, urc la ap ei, sun, îmi deschide.

Menţionez că îmi propusesem să fac stânga împrejur dacă pozele erau false. Am fost întâmpinat de ea în dreptul uşii, fără să se ascundă, toată un zâmbet. Intru ca un mieluşel fericit că la aspect deocamdată dădusem lovitura. Arăta trăsnet, frumoasă, brunetă, big boobs, fund numai bun de frământat, era într.un halat alb cu negru (sau ceva de genul) pe tocuri, eram încântat de ce urma să se întâmple. Din priviri mi a lăsat impresia că voi fi efectiv devorat de o felină (a se citi cougar în devenire) chiar în bârlogul ei. Partea care m-a surprins cel mai mult a fost că m a invitat în bucătărie, m.a servit cu tot felul de bomboane, ronţăiele, suc etc. şi am stat la poveşti cred că vreo 40 de min, îi place (cel puţin cu mine aşa s-a întâmplat) să cunoască omul şi nu să sară direct în pat. Deci nu e axată pe o politică de a primi pe bandă. Ceea ce mi a plăcut din nou a fost că timpul de o oră a în ceput să curgă de când am ajuns efectiv în pat, totuşi aş zice că a fost mai mult de o oră, dacă stau să mă gândesc mai bine. Acţiunea: i am spus în prealabil ce vreau de la ea şi s a conformat. În mare specific că face fk lung adânc întreţinut, oral nep, normal prot.  69 şi cam atât cu mine. De alte chestii n am întrebat, deci nu ştiu. Poziţii diferite fără probleme. Optasem iniţial pt 2 fin, dar nu am putut decât 1, deh era şi seară şi eram şi obosit că am avut treabă toată ziua. Ea a venit cu ideea că ar putea să mi facă un masaj dacă nu mai pot încă o fin. Am fost de acord şi pot să spun că a fost o idee bună, chiar se pricepe să maseze, chiar a şi zis că luase nişte cursuri în sensul ăsta. În total cred că am stat mai bine de 2h la ea. Cred că am fost cam nesimţit dar modul cum te primeşte şi se poartă cu tine te face să nu mai pleci :)))

Locaţie: 8, nu e cea mai mişto vizitată de mine dar e ok, curată, la dus ai tot ce trebuie, a avut chiar şi apă de gură, nu veneam de acasă că mi aş fi adus cu mine.

Aspect: 9, arată mai bine în realitate, un milf în devenire, sâni foarte mari, naturali, grei, o plăcere să fii printre ei, la corp se vede că nu e skinny, pt mine a fost ideal că mi place să am ce stârnge, ea zicea că vrea să mai slăbească dar mai bine să rămână aşa cum e poate îi scad sânii şi nu ar fi deloc ok atunci :))

Prestaţie: am avut parte de tot ce mi am dorit, deci 10

GFE: din nou 10, fără să exagerez a fost de fapt un ME- mistress experience. Primul pentru mine, fiind obişnuit mai mult cu bună, bună, câteva vorbe să nu fim animale, uite prosopul, fuck-fuck, pa pa.

Cadou: 400 pt o oră 2-fin, ce are ea în at 300 sunt pentru o fin. dar atenţie tot oră, deci nu lucrează la jum de oră Cel puţin asa era când am fost eu, poate şi a mai modificat opţiunile. Vă lămureşte ea la tel, e foarte drăguţă. Poate pare cam scump, dar merită fiecare leuţ, nu ţi dă senzaţia de "buyers remorse" după ce pleci.

Recomand pt cei care nu vor doar o eliberare ci o experienţă cu o damă de companie autentică.

Sunt multe poze cu ea pe net, aşa că mă rezum să pun doar una care mi a plăcut mai mult şi o surprinde cel mai bine, Precizez când am fost la ea se făcuse brunetă. Când revine la păr scurt am să o revizitez

Nota redactiei: fotografia inserata de tine are insemnele unui alt proprietar decat ddcforum, n-o putem etala aici

Întrebări?

Link to comment
Share on other sites

Eu vreau sa spun două chestii: prima ar fi că recenzia lui Mihăiță îmi pute rău de tot. A doua ar fi că tanti are o meclă supercunoscută... o cioară obraznică și mare care era foarte prezentă pe saiturile de profil până acum vreo 3-4 ani cu scoruri de 100-150 lei... care acum s-a tuns și și-a pus o rochie și caută guțani să cotizeze câte 400 lei dintr-un foc?

Link to comment
Share on other sites

Nu trebuie să-mi dovedesc buna-credinţă dar fie... Nu postam recenzia dacă nu mi s-ar fi cerut acest lucru, şi aici citez, "la schimb" să vin cu o contribuţie dacă vreau să primesc mai multe detalii despre adina, larysa (fata depre care am întrebat dacă sunt pozele ei). S-a purtat foarte frumos cu mine aşa că am relatat adevărul. Nici mai mult nici mai puţin. Doi la mână nu este de etnie. Nu ştiu să mai fi avut şi alte anunţuri în trecut , eu nu urmăresc de prea mult timp forumurile, anunţurile de acest gen. Preţul este mare nu contest, nu regret banii pe care i am dat însă, la fel cum nu regret şi că am fost la alte fete pe care unii poate le-ar cataloga prea scumpe, de pildă laura, maya, cea de pe luxury, care ia 500 pt total.

Link to comment
Share on other sites

Vizitat si eu ,in mare parte  confirm ce s-a scris.

Nu am ajuns la Claudia sa mi dau seama daca este una si aceeasi persoana.

Persoana despre care vorbim nu este de etnie dar are un pic de origini . Vorbeste un pic cam mult si are o politete un pic exagerata , spunea ca din cauza jobului pe care il mai are.

Locuieste la aceasta locatie, si intr adevar e ok, nu ai ce sa reprosezi, dar nici nu e extraordinar.

Te intreaba ce vrei sa bei, te ajuta sa te speli si stergi pe spate, ca sa dispara uleiul de la masaj, incearca sa fie placuta. La sfarsit iti ofera pahar de plastic de unica folosinta sa te clatesti cu apa de gura.

Despre servicii, 1 h -300 ron masaj+sex, oral NP, permite FK, GFE e cam scazut, probabil ca depinde si de persoana.Sani maricei, la corp nu e slim, e bine facuta.

Nu pot spune ca e ceva ce mi a displacut, insa nu cred ca o sa mai duc  prea curand. Sau sunt prea pretentios la banii astia :-)))

Cam atat, daca mai e ceva astept intrebari

Stima

Link to comment
Share on other sites

Da Fat_Boy, asta ar fi sintagma potrivită "politeţe exagerată", poate un pic cam fake, dar pe mine sincer nu m-a deranjat, din contră, eu sunt mai timid aşa că îmi place să fiu luat mai uşor. Dacă o revizitez prefer să nu se schimbe lol :))

Link to comment
Share on other sites

Da asta era cuvantul, dar l am ocolit :-).

E un pic cam falsa, se simte,  si cred ca asta m a deranjat de nu mai vreau sa ma duc acolo o perioada.

Dar bineinteles depinde de fiecare; pe de alta parte nu ai cum sa i reprosezi acest lucru pentru ca pana la urma te duci la c...e nu la prietena :-)

P.S. Banii i a cerut inainte.

Sara buna

Link to comment
Share on other sites

@idu

Hai ca mi-am amintit: asta e mândra!

http://www.ddcforum.com/fete-din-at-%28ce-stiti-despre%29/alta-'doamna-rafinata'-40-ani-0732805644 ( 0732.805.644 )/msg76541/#msg76541

Iar recenzia e cu "ochi și cu sprâncene" fără discuție. Sau poate că autorul e unul din ăla care când merge la curve e așa de fericit că nu l-a bătut peștele și nu i-a luat banii că realmente e super-fericit dacă apucă să dea o bucă...  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...
  • 8 months later...
  • Root changed the title to (V) Doamnă frumoasă -amantă lux rond Alba Iulia 0734013158
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...