Jump to content

(V) O alta Bianca matura 0740393171, 40 ani, MEGAMALL PANTELIMON


gretzky
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Va recomand o MILF foarte interesanta!

Locatia/ Undeva in zona Cimitirului Armenesc, vis-a-vis de el, mai multe detalii vi se dau la telefon!

Pret/ 150 de leusteni/ora. nu lucreaza la finalizare neaparat.

Prezenta/ 40 de primaveri declarate, nu i-am cerut CI/Pasaport/Permis de conducere pentru confirmare!

Inaltime, cam 178 cm pe tocuri, vreo 75 de kg bine puse pe carcasa! Roscata vopsita, tunsa scurt, plina de tatuaje mai mult sau mai putin reusite, chestie de gusturi! Sani nr 3, frumosi, usor lasati, sfarcuri gen M&M, tocmai buni/bune sa te joci cu ei! Deliciosi! Un cur apetisant care se cere penetrat, curat pe dinafara, sa zic asa, pe dinauntru doamna nu presteaza! Si nici digitatie nu accepta, trist! Aici e un minus! Dantura la locul ei, fumatoare, nu ma deranjeaza asta deoarece si eu sunt, de ani de zile! Pilele fina, frumos mirositoare, pizda curata, epilata, mica rau!

 

Actiunea/ Sunat, cerut detalii, prezentat la fata locului dupa ce m-a rugat sa ii las 45 de minute pentru pregatire si in cazul in care ma razgandesc sa ii dau un mesaj! Cand am ajuns, dupa ghidarile necesare, Doamna a aparut intrun halat de casa, ciorapei cu banda si sutien pe dedesubt! M-a intampinat pe holul blocului, in fata usii! Chestie interesanta, intrun fel!

Intrat in locatie, stat de vorba vreo 5 minute in ideea ca daca nu imi place ce vad pot sa o tai pe usa fara nicio problema! Mi-a cerut permisiunea sa fumeze o tigara in timp ce stabileam termenii intrevederii! Mare plus din partea ei, atitudinea si felul cum arata m-au facut sa raman! Stabilim o ora, sex oral np cu finalizare oriunde, normal protejat si ma duc la dus! Baia ok, prosop mare si frumos, gel de dus ok, apa fierbinte si toate cele!

Intors in camera ma pun in pat pe spate si incepe un preludiu foarte sexy, fara graba, din partea mamzelei si alui mandea, ca nu sunt lemn-tanase! Pupici, un pic de fk,sarutari pe corp, coborat spre coite, analingus misto din partea ei, luat pula in gura usor, umed, senzatie foarte placuta! Dupa ceva timp de oral placut o intorc pe spate, musc usor, o ling pe tot corpul, ma joc cu acei sani frumosi care aveau sfarcurile alea apetisante si trec si pe la pizdica aia simpatica! Nimic de reprosat, miros frumos, delicata si curata! Urcat mamzela on top si intrat incet! Dupa ceva timp am schimbat in caprita, usor, gemete placute, imaginea curului si a tatuajelor de pe spate m-au starni! Am terminat in prez in aceasta frumoasa pozitie si am ramas un pic in pat pentru ca imi tremurau picioarele! Un mic post ludiu si dus la baie pentru spalarea regulamentara! Revenit, fumat amandoi si stat un pic de vorba, una-alta! Timpul estimat cu dameza, undeva pe la 45 de minute, mi-a fost propus si un masaj dar a trebuit sa plec!

Pentru mine a fost o vizita peste asteptari, o gagica pe gustul meu, curata, civilizata care nu presteaza pe repede inainte! O recomand celor care vor ceva gen amanta, prietena si nu fust fuck!

 

[attach1][attach2]

post-315-150392420389_thumb.jpg

post-315-150392420392_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fost. Vazut. Ramas. Futut.

Mi-e lene... gretzky are dreptate. Ce sa mai zic in plus:

 

Localizarea pe langa noul mare ultra mega mal sau cum plm i-o zice lu' ala de la inters. Pantelimon cu Iancului. Gasiti voi. Daca aveti GPS intrebati-o ca va da adresa si ajungeti la scara blocului.

Locatia este la et. 10. Unde apa nu prea te spala, mai mult te uda. Dar altceva n-am de reprosat acesteia.

Fata. M-a asteptat in fusta cu fermoar l-a spate, printre care se puteau zari ciorapii cu banda adeziv. Femeia mai degraba (decat fata) isi arata cei 40 de ani. Coafura rosu strident, figura destul de dura. Dar inca se tine bine, este fosta voleibalista, cred. Foarte tatuata, nu-i din Yakuza, doar ii place ei asa. Dar te atentioneaza ca este asa, ca sa nu te sperii. Nu m-am speriat. Sunt casatorit...

Vorbeste destul de mult, dar nu stupizenii, si nederanjant.

Ii place pula maxim. Desi felatia pt. mine este un soi de preludiu, in general, m-a surprins. Am ramas ca un rechin cu burta in sus, in imobilitate tonica, sau cum s-o chema.

N-a fost un DT real, ci o sugere moale, umeda, calda, peste tot, de la varf la baza si invers, si anexele, si pe langa. Am ramas oarecum stupefiat, atat de stupeifat ca nici nu mi-am dat drumul, ca era prea bine.

Cu greu m-am convins s-o scot de acolo si am facut sex normal (ea peste mine), dupa care mama iezilor. Unde cred ca a fost bine, sau chiar foarte bine, dar mi-a ramas intiparit in minte oralul de mare angajament.

 

Recomand. Daca trec peste lenea de a ma duce in zona aia ce nu-mi place, o sa o revizitez.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Salutare,

Pentru cunoscatori a activat in cuibul de la George Cosbuc (salon masaj).

Am intalnit-o si acolo si aici,relativ bine aici,acolo presta doar masaj .

Parca putin cu ceva mirosuri suspecte dupa  actiune,si in cazul meu,nu a facut dus nici inainte nici dupa (cel putin de fata cu mine) in noua locatie.

 

De revenit....nu stiu,parca nu.

 

Varu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest blackman

Incitat de recenziile favorabile i-am facut o vizita saptamanile trecute. Dupa discutia telefonica, una atipica fata de vesnicul turuit de servicii si preturi la foc automat, m-am hotarat sa o cunosc, mai ales ca mi-a placut mentiunea ei "intalnirea va decurge asa cum ti-o creezi tu".

Nu voi face decat sa punctez ceea ce au spus si colegii: aspect fizic bun pentru varsta doamnei, tatuaje cat cuprinde, mult bun simt plus multa dragoste de pula. M-am simtit ca un sultan, stand pe spate si alintat de doamna cu reprize sustinute de oral foarte umed, facut nu sa te termine, nu sa te aduca sa finalizezi rapid....ci parca pentru a-ti potenta placerea, plus alte reprize de anlingus facut cu simt de raspundere. Luat ca "pachet", clar un sex oral de top, cel putin in ultimul timp.

Ca si rechinu....pur si simplu am uitat de sex normal....motiv pentru o alta vizita. Nu este in mod clar pentru cei care cauta pitzi, dar este clar de vizitat de amatorii de mature pasionale. Howgh!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am fost la doamna Bianca si sigur revin:

- este curata

- ofera FK (mie cat am vrut)

- GFE ridicat

- te fute cum vrei (cu restrictiile mentionate)

- asa cum mentiona colegul blackman - nu te termina la oral

- nu te grabeste

 

Eu am finalizat normal x2 in cca 50 de minute. Nu a obosit la oral desi la partea a doua l'a facut muuulte minute!

 

Tatuajul de pe spate e mare dar nu de speriat...de stiut pentru cine nu se poate obisnui cu ideea :)

 

Toate bune.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am ajuns si eu la doamna Bianca.

 

Pe scurt, eu nu am facut click cu doamna si nici ea cu mine. O sa incerc sa fiu cat mai obiectiv si sa prezint cateva din lucrurile care mi-au placut si din cele care nu mi-au placut si care poate nu au fost mentionate anterior.

 

Ce nu mi a placut:

- la fata nu e vreo frumusete, ba as afirma contrariul…sincer eu am avut un soc cand am intrat (si nu are legatura cu varsta); trasaturi de tataroaica

- modul de intampinare: halat de casa infasurat pana la gat

- oralul mediocru, o molfaiala umeda si fara vigoare, presarat si cu palme peste mana cand incercam sa o ghidez

- anilingus nu e chiar anilingus…ci niste limbi plimbate pe acolo

- grimasele pe care le face  cand se fute si faptul ca sta ochii inchisi (posibil doar in cazul meu)

- nu am nimic cu tatuajele ba chiar sunt atras de tipele cu tatuaje dar pt buna informare a publicului consumator, doamna prezinta un tatuaj pe spate ........................; sincer m-am simtit cam ciudat cand am pus o capra ..............................…

- o usoara lipsa de prospetime + igienizarea ei de doar 30 de secunde dupa primul nr

- lipsa apei calde din locatie (sau poate o exista dar vine dupa un secol) +  cel mai ieftin sapun lichid de pe piata pus intr-un gel de dus Nivea

- mi-a facut capul calendar ca apare pe ddc si ca trebuie neaparat sa citesc ce s-a scris despre ea (mi-a mentionat de cel putin 3-4 ori – se pare ca cineva face pr gratuit forumului)

 

Ce mi a placut:

- are un corp misto  pt categoria 35+ (desi estimez ca doamna sare de 40)

- ii place sa se futa si poate ajung relativ repede la orgasm

- nu m-a grabit, ba chiar am depasit cu vreo 10 minute ora  (lucru care nu mi se intampla de obicei) fara sa mi reproseze ceva

 

Nr de tel: 0762319151 ( 0762.319.151 )

Pret: 150 ron / h

Locatie: Pantelimon, in apropiere de Cimitirul Armenesc

 

Concluzie: femeia se fute bine, dar locatia, modul de prezentare, igiena si restul mi-au dat senzatia de ceva ieftin.

 

De revenit: Eu, nu. Chiar daca nu am facut click cu doamna, am reusit cat de cat sa ne potrivim in pat spre final. As fi revenit pt un futai normal dar sorry fata e deal breaker.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Buna tuturor,multumesc pt parerile bune si rele,asta sunt,am intrat sa specific doar ca un domn se inseala grav asupra produselor de igiena,sunt produse""SENZATE"nu prea sunt chiar cele mai ieftine de pe piata asa cum s.a spus,chiar scumpicele,sunt lasate la discretie si la vedere in baie,imi cer scuze ca il contrazic,nu suntem aici la Obor sa creem discutii contradictorii dar cei care ma cunosc mai bine stiu ca nu mint si ca igiena e stricta fiindca in afara locatiilor toti si toate avem familii ce nu trebuiesc deranjate sau afectate in nici un fel asa ca NU,produsele mele de igiena nu sunt slabe calitativ,doar folosesc gama asta,poate nu asa cunoscuta,deoarece nu contine mult parfum tocmai pt a nu va ramane pe piele un puternic miros.Multumesc pt detaliile sterse,o super zi tuturor!!

Link to comment
Share on other sites

@Futuloiu & @gotti Am vazut cu intarziere sugestiile, altfel as fi modificat negresit. Nu am avut nici cea mai mica intentie de a provoca vreo neplacere sau indiscretie doamnei Bianca. Desi exprimarea mea a fost poate neglijenta si cam nefericita, cred totusi ca acest detaliu este destul de important si consider inoportuna trunchierea acestuia. Ca sa reformulez: nu nr de tatuaje m-am deranjat ci un anumit TATUAJ care consider ca ar putea genera senzatii nedorite viitorilor consumatori de placeri (inhibarea spontana a erectiei cat si scaderea libidoului).

 

@Bianca Nu neg ca ceea ce spui este adevarat. Spun doar impresia pe care mi a lasat o acel produs. La impresia generala (igiena) a contat si imposibiltatea folosirii apei calde. E bine totusi ca ai lamurit acest aspect si probabil viitoarele recenzii vor oferi detalii mai pertinente legate de acest aspect.

Link to comment
Share on other sites

Guest Futuloiu

      @Black, da, poate fi un mare turn-off pentru unii sau un mare turn-on pentru altii... Stiu ca detaliul respectiv e important, insa mai important este motto-ul forumului, care este un "Gentlemen's Club for the appreciation of female companionship", sa nu uitam... Din acest punct de vedere ziceam ca daca sfioasa capreoara' nu a pus poze explicite cu acele detalii nu ar trebui sa le descriem...

      In alta ordine de idei, incitat de cele scrise pe aici si incintat de faptul ca nu mai trebuie sa bat juma' de Bucuresti pentru vreo printesa mofturoasa, am fost si eu la domnita, drept pentru care relatez:

      Acces-deocamdata (din fericire pentru unii), domnita presteaza in Pantelimon, in apropiere de Mega Mall, pentru cunoscatori punctul de reper este clusterul de magazine Marius (cei mai buni mici ever pe fata pamintului, recomand cei vita-oaie, mmmmmm), iar de acolo o sa va indrume domnita catre cuibul de destrabalare.

      Cuibul se afla la etajul 10 al unui bloc comunist de garsoniere, ceea ce explica din plin lipsa (ocazionala) a apei calde, ca e plin de mosi care probabil va se asteapta unii pe altii sa dea drumul la apa calda. Pe mine m-a asteptat cu apa pornita, sa vina aia calda, si nu am avut probleme ...

      Garsoniera utilata minimalist, saracacios as spune, insa avand in vedere ca e inchiriata pentru aceasta activitate nu cred ca e vina fetei.

      Pat ok, noptiera, canapea, dulap si un fel de vitrina si un televizor pus pe muzica non stop, care pe mine sincer m-a deranjat, ca as fi vrut sa aud fata, nu pe Andra, dar cred ca aici sint subiectiv. Ar fi buna o lustra, in pula mea, ca are un bec atirnat de tavan, insa nu eram acolo sa ma extaziez la decoratiunile interioare, eram sa dau la buci.

      Baie in ton cu locul, saracacioasa, dar din nou, nu cred ca e vina fetei. Prosoape uscate si curate, nema papuci.

      In ceea ce priveste produsele de curatenie, sint nevoit sa fac si eu ca Rabbi, amindoi aveti dreptate... Pe marginea cazii era un flacon de Nivea cu ceva lichid verde in el, nu stiu ce era, insa mai erau si alte zemuri pe acolo, la vedere, nu am folosit, prefer sapunul cit mai nemirositor, cred ca un protex antibacterian ar fi cel mai indicat (cel putin in cazul meu), pentru a evita mirosurile nefamiliare.

      Fata, e exact cum au descris-o colegii mai sus, nu cred ca am de adaugat vreun detaliu neobservat, tatuajele pot fi un turn-off pentru sensibili, pentru mine sint turn-on (ce spuneam in captatio benevolentie), ii place la nebunie pula, as fi vrut sa fac un one night stand cu ea acum 10-15 ani, cind cred ca ar fi fost in stare sa epuizeze 2-3 masculi intr-o noapte, insa nici acum nu e de lepadat deloc...

      Actiunea. Pai actiunea a debutat cu atentionari ca are tatuaje si sa nu ma sperii. Nu m-am. Ca o paranteza, tatuajele sint de bun gust, foarte bine executate... nu le-am vazut pe cele de pe picioare, ca domnita a stat cu strampii pe ea, din aia cu banda si cu dantela, mmmmmm.

    Dupa care ceva chit-chat, dus si inceput the tango, care a debutat cu ceva limbi pe coaie si o muie lenta,np, bine performata, fara miini, si cu ceva rimming, insa fara a insista. Am prestat si eu ceva limbi, constatind ca fata e corect epilata, cu nectarina (fara par, da ?) ok, fara mirosuri si extrem de excitabila (dupa reactii am obtinut primul orgasm al ei asa...), dupa care l-am incaltat pe Gogu si am prestat ea on top si  o capra in care am admirat tatuajele... Un inconvenient ar fi ca fata fumeaza si dupa ce fumeaza rontaie ceva mentosane. Nu faptul ca fumeaza e deranjant, dar ati incercat vreodata sa va dati cu mentol pe pula ? E cel putin ciudata senzatia... Enfin

    Relaxat, vorbit (da, da, vorbit) dus si eu si ea,  si umerasul 2, care, in linii mari, s-a desfasurat oarecum la fel, cu un orgasm obtinut normal, cu ea pe burta si cu mine pompind frenetic cu ochii in tatuajele fetei... De gustibus...

    Relaxat din nou, dus, echipat, decartat discret 150 de ronishori si plecat. De revenit ? Eu sigur, nu stiu altii cum s-au simtit sau cum se vor simti insa mie mi-a fost bine. Avand in vedere ca am citit pe aici ca a lucrat ca maseuza poate o sa incerc si o combinata erotico/masanta, nu stiu.

      Revin si precizez, poate cei care citesc nu au rabdare, fata e purisanca, 35-40 de primaveri, nu vreo tinerica crocanta, insa cu toate astea ii place pula major, e "pneumatica" cum ar zice Huxley...

    Da, mi-a zis si mie ca are recenzii pe DDC, i-am zis ca da, le-am citit, si ca daca vrea poate sa isi faca cont si sa mai posteze un update, o poza, o maslina, insa am si atentionat-o sa nu o dea in certuri, daca eu am fost fermentul declansator nu stiu, insa fata stia deja de forum...

    Poate ca o sa puna ceva poze noi, poate o sa-si gaseasca o locatie mai de doamne ajuta si o sa se advertizeze si aici (zicea ca mai sta o luna doua si schimba locatia)

    Cam atat despre experienta mea, altii or fi simtit altceva, perceptiile sint subiective pina la coada cozilor...

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest Futuloiu

@Bianca, foarte bine că ai pus ceva poze noi, însă ai putea totuși, având în vedere că alte detalii nu ai pus, sa ne spui ceva despre disponibilitate, locație și mercurial... Poate nu s-a schimbat nimic, poate s-a schimbat ceva...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

eu unul mi-am luat teapa ... am batut drumul pana la megamall, pierdut timpul prin mall circa 40 minute ( pentru ca doamna a spus la ora 17 ) ... si dupa plecat cum am venit ( nu a mai raspuns la apeluri )  >:(

Link to comment
Share on other sites

Cu parere de rau te contrazic,nu este genul meu,niciodata nu procedez asa,cred ca sunt destui care pot confirma,nu ignor programarile,nu le evit,nu le amestec,nu le confund le las intotdeauna clare si precise.

 

Link to comment
Share on other sites

Buna,dragul meu,abia acum am vazut ca sub poze mi.ai cerut si ceva detalii...dupa ce ca sunt uratica,sunt si""chiombalie"',nu s.a schimbat nimic din servicii,pret,nu schimb astea in functie de grindina ce cade in aprilie ca nu mi se pare corect,doar locatia s.a mutat la Intersectie Delfinului.Acum am apa calda,lustra,tapet etc))si vreo 3 riduri in plus.Nu mizez pe o memorie sclipitoare asa ca am cautat in convorbiri si domnul de mai sus are dreptate,intr.o anumita masura,in ziua respectiva mai vorbisem de doua ori,nu am reusit sa ne sincronizam si am incheiat cu,citez""ok,ne auzim in jur de ora 17 si vorbim"",asta in nici un caz nu inseamna o programare dar totusi imi cer scuze pt neintelegerea creata si pentru timpul lui pierdut,sincer,fara vreo urma de sarcasm.In rest,o super zi tututror,plina de...de toate!

 

Link to comment
Share on other sites

Cu parere de rau te contrazic,nu este genul meu,niciodata nu procedez asa,cred ca sunt destui care pot confirma,nu ignor programarile,nu le evit,nu le amestec,nu le confund le las intotdeauna clare si precise.

Desi mi-ar fi placut ca in postul respectiv sa imi povestesc si eu experienta minunata ... acum vin si spun ca poti tu sa ma contrazici cat vrei ...

Nu detaliez foarte mult, dupa ce inainte cu cateva zile te-am sunat, tot in zona fiind si desi era ora 15 ( anuntul tau intra in zilele in care probabil poti ajunge la locatie la 10:30 - 10:50 ) mi-ai spus ca esti disponibila pana la ora 20 ( nu inainte de a imi specifica numele tau ) si cand am zis ca vin in zona ( ai replicat ca in ziua respectiva nu mai poti ... fapt ce am inteles, ( probabil datorita multor programari ) ... am revenit marti cand eram in zona la Bucur Obor ( asa poate iti vei aminti de discutie ) lucru ce l-am specificat la telefon si ti-am spus ca pot ajunge in 20 minute ... tu pe strada fiind ( dupa zgomotul ambiental ) mi-ai specificat iarasi numele tau ( ca un fel de reclama ) si ai spus ca nu, sa vin la ora 17 ( si ai confirmat ca ne vom auzim la telefon la ora respectiva ) ... asa ca eu am purces catre mall ( ocazie cu care am descoperit ca este destul de mare spatiul si cu etaje la subsol ) ... si mi-am pierdut timpul pe acolo pana la 17 ... cand am revenit cu apel ( de vre-o 3 ori la intervale de 5 minute, m-am ganit ca poate altcineva o fi stat mai mult ) ... dupa care vazand ca nici macar un sms nu am primit ( cu anuntarea vre-unui delay, ca doar sunasem de pe acelasi numar de telefon, usor de adus aminte daca se dorea ) ... am plecat catre cealalta parte a Bucurestiului de unde si venisem si ramasesem cat de cat special . Eu unul am relatat exact ce s-a intamplat, ca altii ca si mine, ce probabil vor fi nevoiti sa taie orasul in doua sa ajunga  in Pantelimon, sa isi poata lua si marja de neseriozitate ( ca la orele acelea tare dragut e in trafic ) ... deh la pomul laudat ...

Link to comment
Share on other sites

Nu fac cu tine,in nici un caz,o discutie contradictorie,ca nu e de bun simt si e normal sa ai parerea ta si s.o exprimi,doar ca daca mai erau si altii,cum spui tu,care au patit asa,in atata timp ar mai fi aparut recenzii de genul.Am spus nu sunt vreo frumusete,vreo minunatie,uneori pot crea o ora de relaxare ca la carte,alteori nu sunt pe gustul respectiv si,firesc,nu merg lucrurile,mi.am asumat tot vis.a.vis de locatie,apa calda etc dar nesimtirile de genul a face programare si a nu o onora mi se par de joasa spetza(nu ca as fi pe vreun piedestal)d.aia imi si permit sa""apar"'si sa comentez si sa rog orice alt domn,daca a patit asa cu mine sa spuna.Ti.am spus ca am verificat conversatia si este exact""ok,ne auzim la ora 17 si vorbim""(nu am privit.o ca pe o programare)dar inca o data IMI CER SCUZE pentru neintelegere si pentru timpul tau pierdut(fara vreo umbra de sarcasm,sincer imi cer scuze).O zi buna tuturor!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am vizitat o recent pe Bianca.

 

Raport calitate-pret excelent.

 

Am stat de vorba vreo 30 min la o cafea, pentru a ne cunoaste. Nu este cu ochii pe ceas, nu cere banii inainte.

 

Sexul a fost excelent. Am inceput cu specialitatea casei...cunnilingus. Dupa vreo trei orgasme,  mi a supt pula pret de vreo juma de ora, lent si umed, fara a ejacula. Pentru ca o dorea si in pizda. Am luat o la umeri craci, batrineste, finalizind in caprita, cu imaginea bucilor in fata ochilor.

 

O recomand celor carora le plac femeile trecute de prima tinerete.

 

Sa auzim numai de bine.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Futuloiu changed the title to (V) O alta Bianca matura 0740393171, 40 ani, MEGAMALL PANTELIMON

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...