Jump to content
Americanul

Liniste mare

Recommended Posts

Americanul

Domnilor, v-a picat la toti pula sau de ce nu se mai fute la Cluj?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jockey

Se fute, te asigur. Doar ca nu prea e mare lucru de povestit.

O sa incerc un scurt sumar:

 

1. Escorte considerate de top

- Pantera lui peste prajit: nu am vizitat, din poze arata bine, a investit mult in aspect. Problema e ca e greu de gasit, programare prin SMS cu nu-stiu-cat timp inainte, iar preturile au crescut constant. Nu doresc sa dau 400 de lei in conditiile astea, de trafic greu.

- Medea - o pustoaica infumurata, cu o atitudine belicoasa, pe alocuri nesimitita. La cum scrie, prin alte parti, n-am sa-i calc vreodata pragul, nici daca imi ofera un rimjob gratuit.

- Ana Maria - ridicata in slavi prin alte parti, am vizitat si am plecat dezamagit. Comportament politically correct, dar din punct de  vedere tehnic prestatie slaba. Daca nu luam haturile, nu cred ca terminam vreodata. Nu cred ca e "de top"

- Conni of Manasturich - vizitat doamna, intr-adevar este o femeie frumoasa care munceste pe bani. Pretul putin ridicat pentru ce presteaza, experienta mea a fost afectata si de faptul ca a trebuit sa ma abtin de la FK (si eu ador sa fac asta) din cauza halitozei de zile mari pe care mi-a prezentat-o. Poate am fost ghinionist, poate nu - nu am suficienta determinare sa mai incerc o data - tot in jurul a 300 de lei ar costa testul.

- Stefi no-name: Cunosc personajul de pe fb, dar si din realitate - fara a presta cu dansa. Mie, din cauza aspectului, nu mi-ar smulge o erectie. Desigur, fiecare cu ale lui, dar nu cred ca e de top, no matter how well she sucks on it.

2. Grizete bastinoase, vechi in bransa - majoritatea sunt cunoscute chiar si pe acest forum. Nimic deosebit de relatat - ok pentru o descarcare rapida.

3. Tepare din Constanta, Brasov, Sibiu, Bucuresti - plin de anunturi - experientele mele au fost la limita ridicolului

4. Street-walkere - majoritatea vechi si cunoscute, nu stiu ce s-ar mai putea adauga

5. Saloane de masaj - aceeasi marie cu alta palarie - cam toate sunt vechi lacasuri de "cult" rebranduite din cand in cand. La absolut toate e valabila regula: daca ai noroc sa nimeresti cu cine trebuie, ai parte de un oil-based fun bunicel. Altfel, indiferent de salon, o sa ai o experienta (mult) sub asteptari. Majoritatea fetelor sunt sub asteptari.

6. Civile - astea se "impart" doar cu prietenii.

 

Multa bafta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...