Jump to content

Denisa (jigodie nesimtita), 0721819468, Iancului


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

Anuntul suna asa:

 

DOAMNA bruneta, frumoasa cu experienta, matura, 29 de ani, garantez pt. foto si ofer masaj la domiciliul meu d-nilor generosi. Folosesc produse masculine si apreciez vizita la timp si igiena ta. Disponibilitate 10-18, 200 lei, 0721819468 ( 0721.819.468 )

 

Pozele din anunt (false) arata asa:

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5]

 

Locul faptei este un apartament la etaj superior deasupra la BCR-ul de pe Mihai Bravu colt cu Vatra luminoasa. Apartament impartit cu minim inca o prestatoare.

Mimoza m-a intampinat semi-despuiata si m-a bagat repede-repede in dormitor, unde tot repede-repede mi-a cerut banii si repede-repede am fost trimis la dus.

Desi am mirosit teapa din prima secunda nu m-am putut abtine. Eram statut, trebuia neaparat sa dau o buca, iar mandra e o aparitie destul de futabila. Adica bruneta, destul de carnoasa, cu carnea tare, țâțe băgate la înaintare într-un push-up din ăla cu 2 numere mai mic, cur bombat, mutră exotică cam ca mulatrele alea din Tahiti cum vezi în picturile lui Gauguin... plm.

 

Bref: totul s-a fâsâit în secunda 2 când am revenit de la duș. În acel moment - fiind eu în curul gol și cu banii luați - am aflat că este vorba de oral și normal totul protejat, no FK, no nothing... să mă întind frumușel pe spate că se ocupă ea de tot - nenegociabil! Cum-necum mi-am dat drumul la primul număr (că eram stătut) dar numărul nr. 2 s-a dovedit imposibil. Mândra nu pune mâna pe pulă (nici s-o frece), aia n-ai voie, nici aialaltă, se presupune că trebuie să ți se scoale pula doar uitându-te la ea ce buna e...

 

Așadar și în concluzie: mândra este o țărancă nesimțită și pusă pe japcă. 

 

post-308-150392417433_thumb.jpg

post-308-150392417435_thumb.jpg

post-308-150392417437_thumb.jpg

post-308-15039241744_thumb.jpg

post-308-150392417442_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Colegul TomaDaniel,imi pare rau pentru teapa care ti-ai luato si imi pare bine ca nu am fost si eu la ea.

Chiar era trecuta pe agenda mea si vroiam ca wekeendu-l acesta sa-i trag o vizita.

Multumesc si inca odata imi pare rau pentru tine.

Link to comment
Share on other sites

  Subscriu celor relatate de Toma Daniel,intimplare identica.La telefon mi-a spus ca are 1,75m si 70kg.Cum imi plac fetele plinute am spus ,,hai sa vedem ca la 200 ron o fi ceva de capul ei''.Am specificat ca vreau oral neprot.si a spus ca se poate in functie de igiena.Acolo m-a intampinat fata descrisa mai sus de coleg,nici o legatura cu dimensiunile prezentate la telefon,oricum este cuib.Fiind semiintuneric,fata arata binisor,bronzata la solar,tocuri,ciorapi plasa.Apoi actiunea s-a derulat exact cum a relatat-o colegul.Nici vorba de oral nep,aia nu,aia nu,nu-mi place pozitia asta si tot circul de rigoare.Chiar nu are rost sa dau mai multe detalii,o mate teapa si 200 ron aruncati...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Din pacate, la faza cu "oral neprotejat in functie de igiena", esti destul de mult la mana lor (si la propriu, si la figurat)

Din punctul lor de vedere, igiena clientului nu inseamna doar ca iti faci un dus inainte sa intri in dormitor. Multe au pretentia sa fii in totalitate epilat.

Altele, dupa ce te-ai suit in pat, iti iau pula in mina, aprind lumina la maxim si studiaza capul pulii cu maxima atentie. Orice iritatie, broboana, pata mai rosie sau mai lucioasa poate fi considerata semn de lipsa de igiena sau BTS, si atunci , automat, pun mana pe prezervativ.

Am patit de mai multe ori faze de genul asta, si ori te iei cu ele in gura, ori spui ca esti iritat de la cate prezervative proaste ai folosit :)  (si poate te si crede) , ori taci din gura si dai muie cu prezervativ.

Lumea e nedreapta si in acest domeniu, nu ai ce face.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...