Jump to content

(V) Grețoșală maximă Floreasca 0735249423


duriga
 Share

Recommended Posts

Îmi plac madamele mai în vârstă de când mă știu. Ieri, fără să pot explica de m-a apucat, am luat la periat anunțul telefonic, versiunea nouă, cea castă, cea fără de prihană. Versiunea care pune semn de egalitate între curve și maseuze, chestie nu tocmai corectă...

 

Îmi cad ochii peste anuntul acesta: http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0735249423. Îmi dau seama de faptul ca pozele sunt luate de pe net, însă cum hormonul bate neuronul de cele mai multe ori, mă pune dracul și sun.

 

MASAJ acasa la mine, zona Floreasca doamna cu experienta 46, ofer masaj terapeutic, de relaxare dupa stresul cotidian 10-24 (liniste, racoare, destindere), 26 Jun 13:05

 

116569921.jpg 120379491.jpg 120492621.jpg 120492641.jpg

 

Long story short: tanti este o babă de 1,50m, cu o burta IMENSĂ, cu jumatate de gură complet edentată, perucă si piele de șarpe mort uitat la soare în grădină. Cu toate că ceea ce vedeam mă indemna sa fug rupând pământul, hormonul era în continuare mai vioi decât cei doi neuroni, blonzi, care-mi mai funcționau. Drept pentru care decartez 100 lei și rămân.

 

Iubesc prea mult oamenii pentru a le strica o zi de sâmbătă care se anunță frumoasă, astfel încât vă voi cruța și nu voi intra în amănunte. Pe scurt, însă: muie cu prezervativ (normal, doar mai funcționau doi neuroni, remember????), analingus fals (adică lingea doar perineul, nu și găurica deliciilor...), slobozit pe spatele madamei a cărei pizdă semăna cu Groapa Marianelor golită de apă și umplută cu brânză de capră amestecată cu păr.

 

Plecat scârbit mai mult de mine, decât de ea! Să-mi fie rușine. Bani aruncați pe fereastră!

Link to comment
Share on other sites

Asta e baba libidinoasa, care mi-a pretins 200 e, pt o sedinta BDSM, la hotel. Evident poze false si tupeu obraznic ca sunt ale ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

probabil acest energumen este afazic,publicand la intervale dese acest text cu usoare modificari dar lasand impresia ca este prima oara cand vede acea persoana desi deja scrisese ca fusese la ea si nu-i placuse...si totusi vad ca revine la acceasi femeie si retraieste acelesi clipe iar si iar...cine sunteti d-le obsedat si denigrator?

cand te vei mai duce la aceeasi femeie si nu o veti recunoaste si  veti scrie din nou texte la comanda?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...