Jump to content

100-200L, Sandra adepta bdsm, Ritmului x Pantelimon 0734297544


Guest blackman
 Share

Recommended Posts

Guest blackman

ABSORBIT de rutina zilnica? Cauti ceva mai aparte? Te pot rasfata cu o partida de sex cu frisca si multe alte fantezii, bdsm, activa, anal contra cost, igiena, discretia, poze reale, speak English, o zi buna. 0734297544 ( 0734.297.544 ) ( 0734.297.544 )

 

sau

 

AMABILA si dezinhibata, te invit in dormitorul meu discret si curat pentru o ora de amor total, anal contracost, bdsm activa, nu ma uit la ceas si stiu cum sa te satisfac, 30 de ani, 1.65 m, 50 kg, poze reale. 0734297544 ( 0734.297.544 ) ( 0734.297.544 )

 

Programare: telefonica, insa este foarte grabita si expeditiva, ca si cum ai deranja-o si mai sunt inca 4-5 apeluri in asteptare.

 

Servicii&pret: ofera si vanilla sex si dominare. Sex oral si normal 100 lei ora sau 200 si cu anal. Nu am intrebat de pretul pentru dominare, ea fiind doar activa si nu ma tenteaza sa fiu eu submissive.

 

Locatia: garsoniera in zona Ritmului intersectie cu Pantelimon, curata, pare ca acolo si locuieste. Baie ok, prosop la fel, bila alba la capitolul asta.

 

Aspect: pozele din anunturi sunt reale (cu aceasta ocazie rog pe cineva sa le ataseze, sunt in imposibilitate sa fac asta), nu este o frumusete insa placuta ca atitudine. Sani mari, grei, mi s-a parut mai "indesata" de cat o arata pozele desi ea este clar in poze.

 

Prestatie: inceput cu un sex oral foarte misto, ud, adanc....scuipa pe pula apoi o linge elegant, o baga agresiv in gura, supt de coite...un oral pe gustul meu. Am zis sa-i intorc serviciul si coborat la pusyy am gasit cel mai mare clit intalnit in activitatea mea de curvar...un clit cum vezi la culturistele alea pline de testosteron, cu aspect peniform si care se mai si mareste cand este excitata. Pot sa zic ca mi-a dat un fel de muie cu clitorisul ala, oricum ii place la nebunie sa fie linsa ...isi strange sanii, se trage de sfarcuri, iti linge degetele in timpul asta.

Dupa ceva timp am trecut si la normal, prima data cu ea deasupra (se vede ca-i place sa detina controlul), se misca energic si se vede ca-i place. Dupa ce a obosit am pus-o pe spate...se vede misto cand i-o bagi in pizdulice, apoi sa o scoti si sa o "bati" cu pula ta pe clit-ul ei...si tot asa pana am ejaculat in prezervativ cand eram adanc in ea.

 

Concluzie: platit 100 lei pentru cca 50 min door-to-door de futai pervers, un raport ok prestatie-pret. Recomand celor care le plac pizdulicele "cu personalitate".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Le-am confirmat inca din postul initial, ea este. Pozele in care se vede parchetul acela inchis la culoare sunt chiar din locatia actuala, celelalte probabil sunt mai vechi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest soricelul

Am fost, dar m-am ales cu una dintre cele mai proaste experiente ever.

 

Telefonic, m-a apostrofat in continuu ca nu stiu zona; m-a primit in apartament dupa care s-a protapit in fata mea in hol si mi-a zis sam ce si cum. De ce nu la telefon? Pentru ca e grabita si obraznica. Dupa ce a negociat pentru amandoi, eu si cu ea, un futai de o ora la 100 de leuti, mi-a scos ochii ca vreau apa calda, oral mai mult de un minut si in genere pentru orice depasea rabdarea ei cea fragila. In tot acest timp reprosandu-mi ca nu se grabeste. Am plecat dupa un numar. Prestatia a fost mediocra, dar nu a uitat sa isi ceara scuze daca m-a suparat cu ceva. Foarte tare!

@Blackman, ma bucur sincer ca experienta ta a fost mai buna.

 

Soarece

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Am sunat-o si eu lunea asta si am patit la telefon cam ceea ce relatezi tu. Aveam impresia ca prin cele 60 secunde la telefon i-ar rapit 3 ani din viata si am saracit-o cu 1000 EUR instantaneu. Teribila schimbare de comportament, lucrul asta m-a facut sa nu mai revin la ea...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut!

 

Tipa a mai fost pe piaţă. Eu am capsat-o undeva pe lângă Policlinica Titan. Era îndrăgostită de unu' şi au plecat prin străinătăţuri. Era cam grasă şi vroia să mă bată la cur  :D

Atunci mi s-a părut OK, în nici un caz nepoliticoasă sau alte de-astea. Preţul nu îl mai reţin dar era fără anal, cred că 150 lei/h o+n+FK, mierea şi frişca included.

Şi-a anunţat revenirea pe celebrul forum de profil, unde a primit urgent nişte lămâie de la unii care nu au vizitat-o  ;D

[ot]Poate mă mai duc pe la ea de curiozitate (şi dacă nu mă biciuie prin telefon, desigur!)[/ot]

 

Coit maxim!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...