Jump to content

(V) domina MONA ζ 0751363392 ζ


latino121
 Share

Recommended Posts

    STAPANA Mona, acest nume trebui sa il adori, fiind ca este numele celei predestinate sa iti fie stapana. Imi place sa aplic pedepse sclavilor. Ceruire, uro, cbt, spanking, spiting, feminizare etc.

tel. 0751363392 ( 0751363392 ( 0751.363.392 ) ) (0751363392 ( 0751.363.392 ))

       

    Se mai întâmplă să doresc să-mi îndeplinesc anumite fantezii BDSM şi atunci trebuie să găsesc o mistress la care să merg ca să mă liniştesc :)

    De data aceasta m-am hotărât să merg la domina Mona. Când am fost eu, avea locaţia în zona Pieţei Unirii (vizavi de Hotel Horoscop), posibil să nu fi apărut vreo schimbare. Mai fusesem la ea şi în anii trecuţi şi ştiam că este o stăpână experimentată, chiar poate fi destul de rea dacă i se cere  ;D 

      Imediat ce am ajuns, la ora stabilită, i-am spus ce anume mă interesează, fără explicaţii prea multe, pentru că ştie ce să facă. De data asta am vrut ca şedinţa de dominare să cuprindă CBT, uro, spitting, whipping, facesitting. Nu s-a limitat doar la atât (chiar mi-a plăcut că a avut iniţiativă), m-a chinuit puţin mai mult decât mă aşteptam ( ζ e un risc asumat de mine -dar asta a dat farmec şedinţei de dominare  :D ζ )  Totuşi, a ţinut cont de ceea ce i-am spus de la început că nu îmi place.

      Mai specific că apartamentul era curat, iar Mona era foarte îngrijită, aceste aspecte fiind foarte importante pentru mine.

      Preţul plătit de mine a fost de 250 lei, aşa cum era specificat şi în anunţ.

 

[attachimg=1]

 

Cred că a mai avut cu mult timp în urmă thread deschis pe DDC, de unde aflasem despre Mona nişte informaţii. Acum nu l-am mai găsit.

post-1755-150392380205_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

am fost de cateva ori si eu la respectiva. acum vreo 3 ani era pe langa blocul zepter, apoi s a mutat vizavi de intercontinental. o tipa deosebita, profesionista, merita toti bani pentru cine apreciaza bdsm. pretul este 250 pt sedintza de o ora. curatenie nota 10. GFE 10. eu am practicat spanking, uro, anni, cunni, cbt.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

daca te  uiti pe site-ul ei www.domina-mona.com, reiese destul de clar din poze ca e romulanca. Pe mine nu ma deranjeaza etnia.

 

Unde ai gasit-o si cati bani cerea? In afara de faptul ca e tiganca, cum arata? E grasa / slaba / stirba?

Link to comment
Share on other sites

desi e de etnie pot garanta ca tipa e mai mult decat ok. vorbeste impecabil, igiena impecabila, miros foarte placut. am fost la ea de mai multe ori, in diverse locatii, peste tot senzatia e de curatenie, de lux. iar ea este ireprosabila la servicii. daca pretul ar fi un pic mai jos, macar pentru clientii care merg constant, ar fi perfect.

Link to comment
Share on other sites

        Eu n-am avut niciodată probleme când am fost la această tipă, nu am întâlnit vreodată bărbaţi în locuinţa unde îşi desfăşura activitatea, nu mi-au fost furaţi bani, nu a existat niciodată vreun scandal, fata este foarte civilizată. Aşa că nu cred că e cazul să existe motive de panică.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am fost și eu la Mona 0751363392 ( 0751363392 ( 0751.363.392 ) ) ( 0751363392 ( 0751.363.392 ) ) . 

 

Stă într-o garsonieră pe la rond la Piața Alba Iulia (BCR). Când am mers eu, era singură (deși am înțeles că mai există o sclavă cu care se poate face și sex). Nu m-a interesat - oricum, probabil că nu era acolo. 

 

E clar de etnie, dar e o tipă atrăgătoare. Are cam 1.70, și nu e skinny (nici când e în formă, osatura e destul de mare). Are cam 5 kg peste greutatea ideală, pe care încearcă să le dea jos (jalea Sărbătorilor). Urcată pe tocuri, arată exact ca o domina pe care eu aș vrea să o întâlnesc. Are carne tare pe ea, glezne fine, iar labele de la picioare sunt impecabile (pentru cei care apreciază asta) - pedichiura e perfectă. Sânii par mari, dar nu i-a dezvelit pe parcursul ședinței, și i-am atins doar în treacăt. Are labii și clitoris proeminente, cel din urmă excelent contrastant cu gluga clitoridiană (clit alb, glugă foarte închisă). Epilată proaspăt și super-curată. 

 

Tipa e foarte politicoasă, vorbește frumos și e receptivă la idei. Nu are harfe de domina, dar când intră în rol, e capabilă să dicteze tot parcursul ședinței. Și chiar și un țap bătrân că mine se supune. 

 

Am lasat 250 RON pentru 60 min door-to-door. Recomand si probabil voi reveni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...