Jump to content
estranged

(V) Domina Coryna / Tania Hyperion 0765857269 0766586940

Recommended Posts

estranged

Ce zice anuntul telefonic:

 

CORINA, poze reale bruneta, ofer companie intima domnilor generosi, oral si normal, ador sa iti indeplinesc toate fanteziile, dominare (hard-soft) stapana, uro, scato, cunni. anni. 69, finalizare corporala, 29 Oct 13:27

0765857269 ( 0765.857.269 ) Bucurestiemail: cory_corynnayahoo[/member].com

 

TANIA, poze reale, te duc pe culmile placerii, unde pasiunea si extazul se unesc. Sex oral, normal si fantezii erotice (dominare, sex intre sani, uro, scato, cunni, anni., dus impreuna, finalizare corporala, 29 Oct 16:01

0766586940 ( 0766.586.940 )

 

Si cum era perioada lunii in care sa merg la o domina, am zis sa incerc, in ciuda unor controverse pe care Coryna le-a iscat pe infolabe.

 

Am gasit o tipa imbracata foarte sexy (neglige, ciorapi cu banda si niste tocuri de vreo 18 centimetri - pantofii din poze, as zice). E simpatica la fata, dar punctul forte sunt clar sanii incredibil de mari si de buni la pipait. Fundul e si el tare si misto conturat. Manichiura bitchy, cu unghii lungi, pedichiura nu am vazut-o, pentru ca a ramas cu ciorapii in picioare pe tot parcursul sedintei.

 

Garsoniera e fix langa Universitatea Hyperion, usor de ajuns. Agentul imobiliar din mine a admirat o camera mare de ostilitati si bucataria de apartament cu 4 camere pe care o are acolo (serios vorbind, e foarte mare pentru o bucatarie de garsoniera, nice). Am primit un prosop curat, de dimensiuni normale, iar locatia per total mi s-a parut bine intretinuta si clean.

 

Am petrecut cam o ora cu ea, fara sa ma grabeasca (era chestia de care imi era cel mai teama), mai intai la povesti si tigari, apoi la actiunea propriu-zisa. Pentru ca am vrut ceva soft, m-a legat, mi-a dat niste pliciuri, facesitting (e foarte curata si proaspat epilata, am apreciat, in plus a avut un gust super-bun - cred ca am fost primul client al zilei). Nu am vazut-o sa faca dus dupa, dar probabil astepta sa ma car ca sa se desfasoare.

 

Pe tot  parcursul intalnirii, mi-a dat senzatia de fata simpla si cu bun simt. Fara harfe de domina, a executat tot ce i-am cerut - chiar glumeam cu ea ca nu mai stim cine domina pe cine. Cat timp e pe tocurile super-inalte, arata imperial. Data jos, arata normal (dar cam cu vreo 3 kg in plus fata de ideal). Cred ca e pe undeva la 1.65 si 55 de kg, bine distribuite - mai ales tatele alea.

 

Nu cunosc ce face in materie de sex, pentru ca am optat doar pentru dominare. Probabil voi reveni si pentru sex. Pentru ora petrecuta impreuna, am lasat 250 RON.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×