Jump to content

(V) Alice colega cu Dana Mall Vitan


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

@portal: asta e? pozele din anuntul sunt cam efemere

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Administrators

Asa cum am mai spus,am o slabiciune pentru Dana Mall Vitan.De data asta insa nu am putut sa ma abtin si am inselat-o cu noua ei colega!

 

1) unde ai gasit anuntul- Am plecat la Dana dar am gasit-o pe Alice!Am deschis un nou topic pe care il voi reedita daca aflu numarul ei de telefon.Pana atunci poate fi gasita la Dana 0733287874 .

2) interval orar in care e disponibila:de la pranz pana pe la zece seara.

3) locatie-Nerva Traian inspre Timpuri Noi cam 200 m pe dreapta. Apartament cu 2 camere,foarte frumos impartit,(mai are putin de lucru la el), curat,baie curata,civilizata,prosop curat si uscat.

4) grad de curatenie-foarte bun

5) atitudine -placuta,nu e foarte vorbareata,are timiditatea incepatoarei.

6) aspect fizic-bruneta,par lung, 1,75/55 adica putin slabuta dar cu forme de manechin,piele bronzata,non-gypsy ,craci lungi de nu se mai termina,sani maricei si tari cat sa-ti intre in palma ,cur ridicat,splendid,daca o vezi pe strada fluieri dupa ea!La fata nu e foarte frumoasa,dar nu era aranjata,machiata.

7) prestatie-putin cam neindemanatica,se vede ca este la inceput.Nu are inca acel rafinament pe care il asteptam de la o profesionista.Este foarte ascultatoare,incearca sa se faca placuta si chiar reuseste.Oral pro(nu am insistat ne), cu accente de deep.Normal in diferite pozitii,odata incalzita trebuie multumita,altfel mananci bataie(e bruneta!!!).Cu putin antrenament are un viitor care suna bine,mai ales ca are un atrenor de clasa(Dana).Parerea mea!

8 ) pret-150 lei.

9 ) impresii / concluzii-ma mai duc ca am terminat repede si nu am inteles mare lucru(eu nu stau la al 2-lea nr)

10) poze cu respectiva-Dana mi-a spus ca are anunt pe net dar daca am uitat sa cer numarul nu va pot da indicatii,inca!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Administrators

Am fost,am marcat,nu mai merg curand!Fata cred ca e putin retardata,de aici si docilitatea ei,cum o pui,asa sta!Oricum nu m-am dus pentru conversatie,dar nici sa nu leg doua cuvinte nu pot.Garsoniera este intr-adevar placuta,desi cam frig(fumeaza si apoi aeriseste),dar sa vin de la dus in picioarele goale prin camera rece nu e prea placut.Dupa un oral banal si fara mult chef am trecut la normal care nici acesta nu a excelat,apoi dupa ungerea cu lubrefiant am executat un anal la fel de banal intr-o gaoaza relativ larga.Lipsa de implicare a eclipsat prezenta ei fizica care e acceptabila.Adica arata bine,exact asa cum a fost descrisa.Pozele sunt facute din unghiuri care o avantajeaza,nu arata chiar asa de bine,dar nici sa fugi nu este.Ce m-a deranjat in mod deosebit a fost mirosul de transpiratie care mi s-a parut ca rezbate din cand in cand de la subratul ei!Poate mi s-a parut?!Oricum la 170 lei all inclusiv mai rar!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...