Jump to content

(V) Alina, blonda matura, zona Iancului, 0736415976


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

Asta a fost din ciclul "daca tot am ajuns", sau "pe gratis n-as fi futut-o".

 

Are sporadic anunturi destul de discrete in anuntul.ro in genul "DOAMNA stilata ofer companie intima domnilor manierati, sex oral nep., normal in orice poz., masaj de relaxare la mine in ap. discret, locuiesc singura, zona Iancului, eu sunt in poze." Scorurile afisate sunt variabile, intre 100 RON si 50 EUR.

 

Am prins-o la telefon si a fost atat de vaga in exprimare incat a reusit sa ma indarjeasca sa o prind neaparat. Dupa un parcurs destul de anevoios, am reusit.

 

Tanti presteaza de fapt in Str. Avrig, apartament comunist la un etaj superior. Cand am intrat si am vazut-o m-am cam dezumflat. Femeia saraca e cam uratica. N-o remarci pe strada. Are o faţă comună - de cusătoreasă, funcţionară la poştă, vînzătoare la raionul de mercerie sau gen. Am decis să rămân şi s-a dovedit a fi o experienţă insolită.

Singurul lucru pro din tot comportamentul ei a fost ca mi-a cerut banii la început. În rest, tanti se uita la mine cu o mutră de parcă nu-i venea să creadă că cineva urma să-i dea bani ca s-o fută. Avea realmente o faţă emoţionată! Adevărul e că la cum arată (la faţă) cred că i-ar fi destul de greu să-şi găsească pe unul s-o fută gratis... Paradoxală situaţia dacă stai să te gândeşti...  ;)

În fine... prestaţia super-amatoricească. Tanti era rigidă, imobilă, transpirată de emoţie, se purta de parcă nu ştia ce să facă şi ce să spună... Nu am vazut prezervative pe nicăieri şi mi s-a parut că se mişca suspect de direct înspre coana pulă. Nu m-am riscat dar nici n-am dezbatut subiectul. I-am dat-o direct în gură până am terminat şi cam aia a fost. Apropos: tanti vorbeşte cu dumneavoastră tot timpul! La sfârşit afişa o faţă recunoscătoare. Tare ciudat...  ;) 

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5]

post-308-150392375451_thumb.jpg

post-308-150392375452_thumb.jpg

post-308-150392375454_thumb.jpg

post-308-150392375455_thumb.jpg

post-308-150392375473_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest falcao.valy

O fi nasoala la fata , da asa cat de cat din poze ( in afara de tatele lasate ) , pare a avea un corp acceptabil , craci misto ... Parca ar merge o tura . Da faca tu zici ca nici gratis ... Probabil mai bine nu .

Link to comment
Share on other sites

pozele sunt reale. locatia e adevarat ca e fff comunista, dar prosopul a fost uscat si curat iar baia desi comunista era curate si cu accesorrile necesare. tipa nu e urata la fata si sincer mi emi-a placut cum s-a comportat.

in cazul meu GFE a fost chiar destul de bun, s-a implicat f mult sa ma faca sa ma simt bine.

oral - fara maini si cu usoare tendinte de deep... la normal a acceptat cateva pozitii diferite si dupa reactii cred ca I-a placut.

locatie - 6

oral - 8

normal - 8

aspect tipa - 7 (e cam imbatranita)

 

 

Link to comment
Share on other sites

[ot]Am incercat sa ajung si eu la ea insa se pare ca este cam dificil...[/ot]

A raspuns la telefon dupa nu stiu cate apeluri si mi a zis ca momentan e ocupata si sa ne auzim intr o ora. Si zdrang mi a inchis telefonul.

Dupa care bineinteles ca nu a mai raspuns la telefon si l a si inchis.

[ot]Daca reusesc sa ajung  va anunt...:-)

O zi buna tuturor ![/ot]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Absolut toate comentariile anterioare sunt adevarate :

- raspunde foarte greu, de obicei, dupa 4 apeluri, intra casuta vocala

- daca reusesti sa o prinzi la telefon, ori nu poate vorbi (si te roaga sa revii in 20-30min) ori iti da cateva detalii,  dupa care iti spune sa o suni cu 20 minute inainte si , zdrang,  inchide telefonul

- vorbeste cu "dvs", ceea ce nu e rau, si are o voce foarte placuta si linistita (asta m-a determinat sa vreau neaparat sa ajung la ea)

- aspectul fizic e de maxim nota 6 , iar tinuta in care m-a asteptat a fost una comuna, de stat prin casa, deci nimic sexy.

In seara in care am ajuns la ea, se pare ca era pe stop, pentru ca nu accepta decit sex oral, poate si ceva FK (asta dupa ce m-a vazut). Cum, pe drumul spre locatia ei din Avrig, am apucat sa citesc cateva recenzii pe alte 2 forumuri de gen, si toate erau de rau, mi-am dat seama ca nu are rost sa ramin.

Si cu asta, basta. Telefonul actual este 0724159915.

Pun si 3 poze actuale, reale.

187684691.jpg

188220831.jpg

189019641.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...