Jump to content

Alexa/ Sabrina/ Alexandra 0731855128


ddc_forum
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Avand pofta de ceva actiune si fiind prin zona Coposu, sun si tipa Oana imi povesteste foarte amabila de altfel, pe ton racit si tusind ca nu poate presta din cauza racelii dar o recomanda pe prietena ei Elena, care are nr. de telefon 0762951287, 170/63/25 ani, sani nr.5, blonda cu ochii albastri, dar ca locatia s-a schimbat undeva prin zona Tineretului.

Incantat de dimensiunea cupelor domnisoarei Elena caut pe net detalii si dupa ce am vazut pozele pe care le vedeti si voi mai jos nu am mai indraznit s-o contactez, asa ca nu stiu tarifele practicate de Elena.

 

"BLONDA rafinata, dulceata si rafinament, senzualitate si delicatete, le poti gasi doar la mine, atingand trupul meu fierbinte ce te asteapta sa-l satisfaci, 21 Nov 11:00 0762951287"

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Sabrina a revenit in campul muncii sub numele de Alexandra. Pentru mine a fost una dintre cele mai placute experiente pe care le-am avut cu vreo ddc.

 

Acum ceva timp, cred ca 3 ani, fata activa pe la Tineretului. Pe vremea aia, avea vreo 20 si ceva de ani, 170 inaltime, 60 kg, corp super OK, draguta, 1 ora, 2 mil jumatate, totul protejat (prima data, a doua oara oralul a fost neprotejat). Apartamentul OK, baia curata. Nu se uita la ceas, mai multe pozitii, amuzanta, in pauza dintre numere puteai sa stai la discutii cu ea. Anal nu m-a interesat. Foarte serioasa si stricta, de fiecare data a respectat programarea, pe care o faceam cu o zi inainte.

 

Acum activeaza pe Viilor, pe langa City Mall. Pretul a crescut 350 RON/ ora, doua numere, protejat, oral&normal, nu anal.

 

Problema este ca programul de lucru e destul de limitat: in fiecare zi numai de la 18.00 si pana la 21.00, in weekend se poate, teoretic, toata ziua. Din aceasta cauza nu cred ca o sa mai ajung pe la ea prea curand.

 

Acum are si site www.alexandraescort.net

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...