Jump to content
mafalda

(V) Elena Bunaciune - Unirii, 0724941769

Recommended Posts

mafalda

ELENA, new blonda senzuala, 24 ani, 1.70, 52 kg, ofer o ora de vis in compania mea, masaj relaxare, d-lor discreti si generosi, accept si fantezii , sex oral si normal, poze reale. 250 ron

 

0724941769 ( 0724.941.769 )

 

[attach1][attach2][attach3][attach4]

 

Placuta la telefon, din conversatie n-a razbatut nicio molecula de slin curvasaresc, incepusem sa ma ingrijorez c-am gresit numarul. Accepta sarutul senegalez si oralul dezbracat f(igiena), refuza CIM si sodomizarea in cur.

 

Ghiseul e deschis L-V (indefinit - 19:00) & Sambata (9:00 - 15:00).

Share this post


Link to post
Share on other sites
TomaDaniel

In sfârșit am penetrat și eu. Și nu mi-a părut rău. E genul de mândră pe care când o vezi îți aduci aminte de momentele când te întrebai cu năduf "unde-or fi dispărut frățioare curvele alea bune?" Una peste alta e frumoasă femeia. Circa 170 cm, cca 53 Kg, circa 30 de ani (ea se dă mai jună), blondă, aranjată, solarizată, cremuită. Genul pe care o remarci pe la vreo terasă sau la vreo cârciumă în compania la tot felul de șmecheri și te întrebi mereu "bă frate... oare cât o costa s-o fuți pe asta?" Ei bine, vă spun eu: 250 lei/h! 

/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" />

 

Locația e mai nou o garsonieră pricopsită într-un bloc nou pe lângă Mall Vitan. Ca prestație oral neprotejat dar fără CIM, normal protejat. FK funcție de puncție (adică dacă îi place de tine). Eu beneficiat mai mult de niște pupici. Are niște țâțe absolut fenomenale. Mi-a rămas mintea la ele. Trebuie neapărat să revin să aprofundez varianta de sex între sânii ăia și finalizare cu COF. Sper să se poată... 

/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kristi2222

TOMA, E RELATIV RECENTA VIZITA ?  ...PT CA DISPARUSE DIN PEISAJ.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
TomaDaniel

Vizita mea e de dată recentă. Mândra povestește (iar eu înclin s-o cred) că a reușit să fidelizeze deja un număr suficient de mare de cordaci - așa că răspunde de obicei doar la numere cunoscute. N-a dispărut din peisaj nici un moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tico

Toma, am vizitat-o eu si confirm ca se poate COF. Si ce COF, nu se fereste, nu pune mana, il face cu zambetul pe buze. O gasiti greu la telefon.

Locatia, garsoniera la Mall Vitan (parcati langa Starbucks). Genul de femeie la care ai pe ce pune mana  (nu e slim, e mamica)  cu carnea tare. Blonda, 170, sani tari si mari, atitudine pozitiva. Suge, lige, geme, te fute, ii place. Fara french kiss. Am termnat COF. 1 ora- eu o finalizare (se poate si doua, pentru juni) 250 lei. Recomand cu cea mai mare placere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TomaDaniel

Servit din nou de curand. La fel de buna gagica, ba chiar a mai slabit uMpic. Din fericire țâțele au rămas la fel de formidabile. Cu această ocazie am realizat că seamănă la față cu Kaley Cuoco.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×