Jump to content

(V) Elena Bunaciune - Unirii, 0724941769


mafalda

Recommended Posts

ELENA, new blonda senzuala, 24 ani, 1.70, 52 kg, ofer o ora de vis in compania mea, masaj relaxare, d-lor discreti si generosi, accept si fantezii , sex oral si normal, poze reale. 250 ron

 

0724941769 ( 0724.941.769 )

 

[attach1][attach2][attach3][attach4]

 

Placuta la telefon, din conversatie n-a razbatut nicio molecula de slin curvasaresc, incepusem sa ma ingrijorez c-am gresit numarul. Accepta sarutul senegalez si oralul dezbracat f(igiena), refuza CIM si sodomizarea in cur.

 

Ghiseul e deschis L-V (indefinit - 19:00) & Sambata (9:00 - 15:00).

post-8642-150392373657_thumb.jpg

post-8642-150392373659_thumb.jpg

post-8642-15039237366_thumb.jpg

post-8642-150392373661_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

In sfârșit am penetrat și eu. Și nu mi-a părut rău. E genul de mândră pe care când o vezi îți aduci aminte de momentele când te întrebai cu năduf "unde-or fi dispărut frățioare curvele alea bune?" Una peste alta e frumoasă femeia. Circa 170 cm, cca 53 Kg, circa 30 de ani (ea se dă mai jună), blondă, aranjată, solarizată, cremuită. Genul pe care o remarci pe la vreo terasă sau la vreo cârciumă în compania la tot felul de șmecheri și te întrebi mereu "bă frate... oare cât o costa s-o fuți pe asta?" Ei bine, vă spun eu: 250 lei/h!  :D

 

Locația e mai nou o garsonieră pricopsită într-un bloc nou pe lângă Mall Vitan. Ca prestație oral neprotejat dar fără CIM, normal protejat. FK funcție de puncție (adică dacă îi place de tine). Eu beneficiat mai mult de niște pupici. Are niște țâțe absolut fenomenale. Mi-a rămas mintea la ele. Trebuie neapărat să revin să aprofundez varianta de sex între sânii ăia și finalizare cu COF. Sper să se poată...  :D 

Link to comment
Share on other sites

Vizita mea e de dată recentă. Mândra povestește (iar eu înclin s-o cred) că a reușit să fidelizeze deja un număr suficient de mare de cordaci - așa că răspunde de obicei doar la numere cunoscute. N-a dispărut din peisaj nici un moment.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Toma, am vizitat-o eu si confirm ca se poate COF. Si ce COF, nu se fereste, nu pune mana, il face cu zambetul pe buze. O gasiti greu la telefon.

Locatia, garsoniera la Mall Vitan (parcati langa Starbucks). Genul de femeie la care ai pe ce pune mana  (nu e slim, e mamica)  cu carnea tare. Blonda, 170, sani tari si mari, atitudine pozitiva. Suge, lige, geme, te fute, ii place. Fara french kiss. Am termnat COF. 1 ora- eu o finalizare (se poate si doua, pentru juni) 250 lei. Recomand cu cea mai mare placere.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Servit din nou de curand. La fel de buna gagica, ba chiar a mai slabit uMpic. Din fericire țâțele au rămas la fel de formidabile. Cu această ocazie am realizat că seamănă la față cu Kaley Cuoco.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Fata e buna… are vreo 33-35 de ani, se fute bine, gemutul e mai pe mute, pretul 250/hr, Nu face finalizare orală / anal / french kiss funcție de client. Punct forte țațele și poziția doggy… Destul de sociabilă și amabila, in același timp abuzează de telefon in prezenta clientului… vizitat de multe ori, merita banii 

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Am cochetat cu ea la începuturi. Căprioară, pe atunci, este una din cele top 5 femei frumoase din experiențele mele. Într-adevăr o mănâncă degetele pe telefon, nu-l lasă neam. Acum dacă a reapărut @mahinho sa ne confirme. Nu cred sa fi păstrat numărul meu în agenda ei.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...