Jump to content

ADINA, te astept sa te relaxezi fara graba. Titan 0767168279


victorino
 Share

Recommended Posts

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor,

M-am conformat sfaturilor amicului 'bestfriend' si astazi, dupa o minutioasa munca de cercetare, am atacat aici:

ADINA, te astept sa te relaxezi fara graba. Zona Dristor 0785.355.791 0785355791

Deci: locatia este Dristor, in blocul ala imens de garsoniere, etaj superior. Fata este cea din poze, poze reale si actuale pentru ca recunosc detalii din garsoniera. Apropos, mi-a deschis exact in aceasta costumatie.Cand am vazut caprioara, am renuntat la muia pe fuga pentru care eram pregatit si-am decartat un bulion pentru o ora intreaga. Aici s-a intamplat o chestie care m-a surprins: fata a dat un telefon, dupa ce s-a scuzat si mi-a cerut acceptul si a amanat un alt client! Nu stiu ce sa zic...Dupa o scurta conversatie si o trecere pe la baie (sub nivelul mediu ca aspect si dotari) am trecut la fapte pastrand body pe ea, la cererea mea!Oral direct, cu implicare, executat dintre picioarele mele si cu oarecare atentie si fata de zonele adiacente. Dupa ceva alergari prin pat in diverse pozitii (am bagat si eu botu' la savarina, de control... ) am terminat glorios CIM.Pauza de igienizare si tigara, discutii despre sport (doar e olimpiada!). La insistentele ei a inceput un masaj pe care l-am incheiat foarte repede pentru ca nu asta era scopul vizitei mele.Repriza a doua a debutat cu un oral mai performant ca primul, pana cand am clacat eu si-am intins mana dupa 'caneciuc', care a fost montat cu gura. Intrebat fiind, am optat pt. pozitia mama iezilor. Aici m-am intrebuintat mai mult eu, caprioara stand docila cu fundu' in sus, terminat a doua ora in cauciuc.Igienizare, inca o tigara impreuna, imbracat si plecat dupa un pupic (meciul a durat 45-50 de minute, din care m. mult de jumate full action).Overall 8: pentru atitudinea prietenoasa si destinsa, aspect fizic ok (nu m-ar deranja sa ies cu ea la o cafea in oras), oral bun cu CIM, normal acceptabil.Sincer, am s-o mai calc pe dom'soara Adina.

 post-8921-150392370207.jpg  post-8921-15039237021.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 4 years later...
  • Root changed the title to ADINA, te astept sa te relaxezi fara graba. Titan 0767168279

E de prin 2010 pe felie, poate chiar mai bine. Din arhiva: a fost colega cu 

 in celebrul bloc de garsoniere de la Dristor, imparteau garsoniera si una astpta cuminte in bucatarie sau balcon (minus mare pentru ca iti luai teapa daca se preogramau doi la ele si ajungeai al doilea), tropaia cand stia ca mai e pe teava un client la ea sau la  colega asa ca plateai ora si te cam expedia dupa o finalizare cu textul ca se revanseaza data viitoare, locatia era super-amarata. Am fost la Dristor si pe Liviu Rebreanu in spate la Mega. Era ieftin si facea un ONP cu CIM bun. faza e ca este/era foarte urata (nu o zic cu rautate, dar ma uitam in alta parte si imi faceam pareri ca in cap e la aparate vreo zan plus futingul care era de preferat pe la spate. Deci dupa mai bine de 13 ani in domeniu inca mai e. Sincer, ma tenteaza sa o revizitez :)

La Rebreanu cica era singura insa fish-ul era destul de vizibil in ambele locatii :( 

Mai sunt cateva poze aici, cica proaspete si reale : https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-rabdatoare-sociabila-rrl2xQ#jYb

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ce timpuri colegu , mi se parea cunoscuta garsoniera implicit fotoliul ala (am cautat si eu vreo 4-5 pagini de topice cu tag-ul Dristor sa fac legatura intre dameze) . La Alexandra cea cu sani imensi am fost intr-o zi torida de vara acum multi ani cand puteai da o muie decenta cu 60-70 ron. Deh vremuri de mult apuse.

Link to comment
Share on other sites

În celebrul bloc de garsoniere din Dristor la etajul 8 sau 9 parcă. Am fost și eu la doamna Adina cei drept au trecut mulți ani de atunci prin 2012 vară cald dar era mai frumoasă pe atunci acum a îmbătrânit foarte mult ultima dată am fost prin 2020 prin septembrie în spate la mega image  în Titan, se vedea că nu mai era ce a fost odată se ingrăsașe mult dar atitudine ok parcă 60 era finalizarea i-am dat 70, acum nu știu cât mai are prețul!! 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, giusfon said:

Pretul

60 sau 70 parcă finalizarea mai mult pe oral se merită suge pula bine doamna fără fițe și figuri accepta și slobozul în gură dar nu înghite!! Oricum pentru o muie rapidă și o descărcare nu e rea doamna!!! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

In lipsa de altceva in zona Titan si dupa o sesiune de cumparaturi la Mega din zona de interes mi-am facut curaj si am vizitat-o pe Adina titulara topicului acum cateva zile. Departe de a fi atractiva, varsta si kg in plus atarnand greu in balanta, Adina compenseaza din plin printr-un oral bine executat cu CIM si prin atitudinea amabila afisata de la intrare si pana la parasirea zonei de ostilitati. Am servit doar oral insotit de un scurt masaj de relaxare mediocru dar piesa de rezistenta a domnitei este oralul pe care il recomand.

BTW pretul este imbatabil , 80 leuti per glont descarcat.

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

O știu demult timp pe doamna de prin 2011 avea locația în Dristor în renumitul bloc de garsoniere am fost de vreo 10 ori cred la ea e ok doamna dar s-a îngrășat mult de atunci, cel puțin e corectă la servicii nu are harfe de divă în ea nu face anal în rest totul ok e genul de femeie de casă care s-ar fute cu oricine de plăcere bineînțeles că și prețul e mic comparativ față de alte excorte per total se merită dar la finalizare mai ales că doamna suge pula cu abnegație și oferă și cim inclus în preț!! Pule sculate toate cele bune!! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...