Jump to content

Escort


Maria
 Share

Recommended Posts

Buna tuturor , Sunt Maria din Cluj si sunt noua pe site  . Tariful meu este 250 ora oral si normal (totul protejat) / 150 fin oral si normal (totul protejat) . Am locatie si va astept cu mult drag sa ne simtim bine impreuna . Va pup :*

Link to comment
Share on other sites

BINE AI VENIT PE FORUM MARIA!!! ;D

 

Nu vrei să intrii neobservată în acest forum, ba chiar ai deschis două Topic-uri! Ca să nu pierdem nici un amănunt important despre TINE, o să rog moderatorii să contopească cele două topice, iar TU dintre cele două "user"-e ajunge să foloseşti una. Să sperăm că o să curgă recenziile. Eu personal încă nu pot să scriu nimic despre TINE, pentru că nu am reuşit încă să găsesc un loc liber pentru o programare. Ori nu mi-se răspundea la telefon, ori nu se mai putea pe ziua respectivă, numai pe a doua zii, dar atunci nu aveam eu timp liber. În fine poate o să am şi eu norocul să TE întâlnesc o dată! Prietenii mei care au fost deja la TINE au avut numai cuvinte de laudă despre TINE! TU ştii ce "bune tratamente" i-au fost aplicate la aceşti norocoşi, dar toţi au ieşit cu limba scoasă de la TINE! ???

Baftă şi să vină recenziile!

 

Link to comment
Share on other sites

Doar acest user am sa folosesc pe acest  site ... cel de al 2 poate fi sters , chiar rog modelatorul sa il sterga deoarece nu il folosesc.

 

Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase , si te astept .

 

Link to comment
Share on other sites

E noua aici pe site la noi. Dincolo e destul de veche si dupa cum zicea colegu destul de controversata. Cu schimbari dese de nickuri preturi locatii disponibilitati cam neserioasa ca sa zic finut.

Link to comment
Share on other sites

@birminii: recenziile sunt la "paraleli" recte ni.......e.

Am prestat şi eu cu donsoara când era nomada şi avea all inclusive în oferta, deci şi anal, la 100 lei finalizarea combiinata. Serviciile, atunci, erau acceptabile înspre bune. Între timp ... hmm, au intervenit aerele de vedetă. La ea în capsor. Vezi şi ce spune colegul btk.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

S-a retras, definitiv zice ea.

Şi-o fi găsit un "scarbici" aşa cum îşi dorea şi cum clama , acu'vreo doi ani în conversaţiile avute pe mess,adica, ceva acolo, o secretară, program de lucru redus, salar minim 1800 (lei, nu euro) şi, bonus din partea ei pentru şefu' o partida de sex (parcă o dată pe săptămână). Şi obligatoriu carte de muncă. Cartea de muncă nu pentru activitatea bonus făcută şefului.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...